2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Fakat ne eşdeğermiş be!
-
@murky Hocam tebrik ederim kazanmanıza rağmen haksızlık olduğunu dile getirmeye devam ediyorsunuz
-
ÖSYM yine kendinden beklenen performansı gösterdi ve yanıltmadı bizi. Eşdeğer nitelikte soru hazırladığını iddia eden kurum, değerlendirmede nasıl bir kıstas belirledi acaba? Tabii ki bu soruların yanıtını öğrenemeyeceğiz, her zaman olduğu gibi. Hangi sınavın kolay, hangi sınavın zor olduğu ise zamana ve kişiye göre değişecek bir durum.
Birçok insanın hayalini süsleyen bir kurumun da bu rezalete ortak olması üzücü gerçekten. Yazılı sınava kalmış olmak sevindirmiyor beni, saçma sapan değerlendirmenin yapıldığı bir sınavda. Sınav ilanı geldiği günden beri bir rezilliktir almış başını gidiyor, Allah akıbetini hayreylesin. -
@kilici hocam hem de çok büyük bir haksızlık var tamam ilk sınavla ikinci sınav arası 3 4 soru oynar anlarım da bu kadarı gerçekten çok fazla. Diğer yandan madem böyle bir durum var açıklama yapmak zorundasın ya nasıl açıklama yapmazsın.
Kimse yanlış anlamasın ilk sınava girenlere hiç lafım yok benim, hepsine hayırlı olsun. Burada tek suçlu ösym, yazık yani yarış hakkaniyetli olmalı. Elden bir şey gelmemesi daha acı.
-
ÖSYM KPSS deki gibi optikleri niye yayinlamiyor acaba iki eksik sorum var hiç olmazsa yanlış mı geçirdik optige yoksa başka bişey mi var onu ogrenirdik
-
@guymağduru yayınlayabilirler hocam birkaç gün içinde
-
@antireferans gerçekten ilginç ama bu durum
-
İkinci yapılan sınavdan 85 aldım,3. Girişimde yazılıya kaldım,yanlıs saymadıysam hata olmasın 70 dogrum var,herkesın hakkında hayırlısı olsun.
-
@hestia, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
22 44 olmadi...
17 49 sıralama 199 şükür
-
@marjinalist tebrik ederim hocam basarilar dilerim.
-
@hestia teşekkürler hocam. Hayırlısı olsun sizin için de. Sizi üzmek adına yazmadım. Sadece aynı sayıda netlere bu kadar farklı puanların gelebildiğine dikkat çekmek adına yazdım.
-
@marjinalist estagfurullah hocam yanlis anlamadim zaten
-
@kilici hocam dava açacakmısınız. Dava açmak isteyenler birlikte hareket edelim
-
@marjinalist 9 gk 8 gy 12 ikt 12 hukuk 11 maliye 10 muhasebe. Sıralama 505
-
Arkadaşlar sınav hakkında ki herşey konuşuluyor da niye ankara da iptal edilen sınav sonrası şehir dışından gelenlerin masrafları karşılanacaktır dendiği konuşulmuyor.Herkes aldı mı yoksa kimsenin umrunda mı değil.Diğer konular şöyke dursun çoğumuz öğrenciyiz ve ister istemez maddi olarak zorlanıyoruz kurumdan kaynaklı sorumlulukta üzerine düşeni yapması gerekiyor ben bunu anlayanıyorun bir türlü onca yol,masraf Ramazan ayında çöp olması kimsenin umrunda değil mi? Ösym nin Ekonomik durumu kötü olsa sağlık olsun diyecem kıymeti yok ama şuan ülkenin en garibanı belki de biz öğrencileriz hakkımız niye verilmiyor?
-
@mfk065 hocam bn dilekce yazmistim o zaman cevap olarak sinavin telafisi yapilacaktir vs diye bi cvp gelmisti
-
@mülkiyelibiri Yok hocam açmayacağım
-
Arkadaşlar sizce idare hukuku ve anayasa hukuku themis mi alınmalı yoksa Ahmet Nohutçu mu?
-
@huseyinnkeskin mevzuatta köklü değişiklikler olduğu için almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım önerilere de açığım
-
@huseyinnkeskin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar sizce idare hukuku ve anayasa hukuku themis mi alınmalı yoksa Ahmet Nohutçu mu?
Kesinlikle themis ama idaresi daha çıkmadı çıkacak.