2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@chia87 benim de 3 doğru eksik geldi ve birkaç kişi daha bundan yakınıyordu anlaşılan bir sıkıntı var .Her anlamda sıkıntılı bir sınav,böyle sınavlardan Allah korusun bir daha saçma sapan birşey oldu
-
@kilici Kim dava açacak? Adamlar davalık olmamak için yolunu hazırladılar ösym bu tarz sınavlar yapabilir maddesi koydular
-
@rorschach159 Hocam İyuk'a göre aykırılık görülürse kararnamenin önemi olmaz
-
Dava işleri sıkıntılı. Davası olan dava bitmeden mülakatı geçse bile işe başlayamıyor. Bu ve bunun gibi nedenlerden dolayı kimse kolay kolay dava açmıyor. Yine de dava açanlar olabilir.
-
@paca08 Dava değilde KDK'ya falan başvuru olabilir belki
-
@paca08 evet hocam
-
@rorschach159 KDK kaldırıldı diye biliyorum.
-
@paca08 ösym ye karşı açılan davalarda mı işe alınmayı geciktiriyorlar yoksa idareye karşı açılan tüm davalarda böyle birşey mi var ? İlk defa duyuyorum bunu
-
ilk sınavda netlerini yükseltenler yükseltti. Kazananların çoğusu ilk sınavdan.Ösymdeki yetkili kişilere hakkımı helal etmiyorum.
-
@paca08 Şimdi baktım sitelerine e başvuru alıyorlar. Ombudsman neden kaldırılsın ki? Ben hiç kaldırıldı diye bişey görmedim ama bilemiyorum
-
İlk sınavı yapılamayan kısım içindeydim . Soruları evde çözmüştüm 64 doğru çıkmıştı ikinci sınavı 75 doğruyla kazandım . Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Kısmette varmış 173. sıra ile aranızdayım kaydırma yaptığım halde geçtim pek ümidim kalmamıştı ama oldu şükürler olsun
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Demek ki İzmir ve İstanbuldaki adayların kalitesi düşükmüş zira ilk sınav daha kolaydı o sorulardan daha düşük almışlarsa 2.sınav herkes için yapılsa 58-60 arası kapatacaktı. Şans güldü yüzlerine
Hocam bu nasıl bir yorum Allah aşkına. demek ki İstanbul’daki ve İzmir’deki adayların kalitesi düşükmüş ne demek. Üç beş net mi belirliyor bu insanların kalitesini ya da bilgisini. Lütfen sözlerimizi seçerek yazalım bu platforma.
-
@mahmut-htt Herhangi bir nedenle davası olanların soruşturması daha uzun sürüyor diye biliyorum. Hatta davası bitmeden başlatmıyorlar dendi bana. Bu konuda daha bilgili arkadaşlar vardır. Bilen varsa bilgilendirebilir.
-
Benim doğrularda eksik. Ancak 216 olarak yazıliya girmeye hak kazandım. Ona şükür
-
Ben de içerideyim dostlar rabbime şükürler olsun
-
Ben ilk sınva çok bakmasamda ilk sınavın daha zor oldugunu ve bilgisayarda sınava girme piskolojisinin farklı oldugunu düşünüyorum..İkinci sınava girenler öncesinde kpss ve kurum sınavlarına girdiklerinden daha rahattılar bana kalırsa.
-
@rorschach159 Son çıkan kararnamelerden sonra kaldırıldı diye hatırlıyorum. Aynı Dpb gibi devam ediyor olabilir. Dpb de kaldırıldı ama işlerine 1 yıl boyunca devam edecek.
-
@nizâmülmülk senin giyabina bende sevindim kardeş. Yanlış doğruyu götürüyor diye isaretlemeyen sendin sanırım. Üzülmüştüm haline ancak gectigine sevindim.Hayirli olsun
-
Birbirinden tamamen farkli ortamlarda ve farklı zorluklarda yapılan iki sınavın sonuçlarının tek bir sıralama yapılması ne kadar adaletli tartışılır.. kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Unutmayalım ki hepimiz bu sınavlara cok emek veriyoruz.. İnşallah hepimiz için hayırlı güzel kapılar açılır.