2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@yea-sbf Bendim hocam maalesef ama çok şükür ona rağmen geldi Allah razı olsun
-
@nizâmülmülk Eyvallah kardeş cümlemizden. Darısı yazıliya o inşallah
-
Öncelikle kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Neresinden bakarsak bakalım adaletsiz bir sınav idi. Kazanamayan arkadaşlarım için de hiç mi hiç üzülmeyin. Nasip olduktan sonra şamdan bağdattan da gelir. Gerçekten bu süreçte en güzeli can sağlığı. Rabbim güç kuvvet versin hepsi olur gider. Yıllardır emek verip elenmek zor,hayatlarımız kolay değil ama gün de karanlığın en dip olduğu andan sonra ağarmıyor mu?
Başta sağlık sonra Allahım hepimize başarı nasip etsin -
Bende de alanda hesapladığımdan 4 yanlış fazla geldi. Nitekim giremedik sağlık olsun
-
@paca08 hocam bahsettiğiniz dava mülakatı kazandıktan sonra mevcut çalışılan kurumun muvafakat vermemesi durumunda açılan davadır. Bu sınava dava açılırsa durum farklı olur
-
Yeni başlık açılsa fena olmaz. Ölü evinde tef çalmayalım.
-
Dostlar Klasik sınav için ayrı başlık açtık. Buradan devam edelim,
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4484/2018-sayıştay-denetçi-yardımcılığı-klasi̇k-sınavı
Bu başlıkta tartışılacak çok fazla konu var, sınav sonuçlarına dair. İki muhabbet ayrı yerlerde olsa daha güzel olur.
-
@paca08, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@rorschach159 Son çıkan kararnamelerden sonra kaldırıldı diye hatırlıyorum. Aynı Dpb gibi devam ediyor olabilir. Dpb de kaldırıldı ama işlerine 1 yıl boyunca devam edecek.
Kdk anayasal bir kurum. Kaldirilmasi için anayasa değişikliği gerekli
-
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum test sınavında yapılan sıralamanın alımlarda etkisi çok mu
-
@yea-sbf, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Benim doğrularda eksik. Ancak 216 olarak yazıliya girmeye hak kazandım. Ona şükür
Benimde hukuktan 2 dogrum ve iktisattan 1 dogrum eksik
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@möözun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@ahmetcky @kamelya
Aranızda ikişer doğru fark var gkgy ve alanda. Sıralamadaki bu kadar fark nasıl oluşmuş?İlk arkadaşımızın Mayıs sınav sonucu
İkinci arkadaşımızın Ağustos sınav sonucu.
Aleni aleni görülsün değerlendirme..Ben ilk sinava girdim 44 alab 24 gk gy siralama 60
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Demek ki İzmir ve İstanbuldaki adayların kalitesi düşükmüş zira ilk sınav daha kolaydı o sorulardan daha düşük almışlarsa 2.sınav herkes için yapılsa 58-60 arası kapatacaktı. Şans güldü yüzlerine
İleti kaldırılmıştır!
-
nasıl değerlerndirildi çok merak ediyorum
-
@antireferans Hocam öncelikle tebrik ederim sizi. Ben 2. sınava girdim ve sizin ile birebir aynı netler ile sıralamam 248 bu kadar uçurum olmamalıydı neresinden bakarsak bakalım adaletsiz bir sınav oldu.
-
@barış-uysal, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@antireferans Hocam öncelikle tebrik ederim sizi. Ben 2. sınava girdim ve sizin ile birebir aynı netler ile sıralamam 248 bu kadar uçurum olmamalıydı neresinden bakarsak bakalım adaletsiz bir sınav oldu.
Arkadaslar sinav tabiki de adaletsizdi ama bu 1.sinava girenlerin sucu degil ki burada anlasamiyoruz sizinle
-
İlk sınavda yapılan düşük nete daha fazla puan gelmesinin nedeni bence standart sapma. Ama bu sınavın zorluğundan değil. İlk sınavda da aksaklıklar yaşanmış burada yazanlar olmuştu sınav saati geldiği halde bilgisayar ekranlarının geç açıldığı söylenmişti. Bu tür aksaklıklardan dolayı ilk sınavda süreyi yetiştiremeyenlerden dolayı standart sapma yükseldi şansı yaver giden güzel sonuçlar aldı.
-
Nasıl açıklama yapılmaz değerlendirme ile alakalı ya inanılmaz bir olay gerçekten.
-
@antireferans Kesinlikle haklısınız hocam aksini inkar etmiyorum zaten bizler Ösym'nin basiretsizliğinin ceremesini çekiyoruz. Yazık o kadar emeğe.
-
Yalnızca ilk sınava girip sıralaması 200 küsür olan biri varsa doğru sayılarını paylaşabilir mi
-
İlk sınavda derece yapacak adam ikincide sıralamaya kendini zar zor atıyor Kime neyi nasıl anlatacaksın. Allahtan yazılı tek sınav