2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Dava açmayı düşünen var mı ??
-
Ben bı kaç kisinin mahkemeye dilekçe verdiğini duymuştum ama son durum nedir bilmiyorum
-
@aslan-reyiz o zaman Anayasa'yı themisten alayım Zehra Odyakmaz'ın kitabının çıkması da yakındır, çıkınca alırım teşekkür ederim.
-
@barış-uysal, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@antireferans Kesinlikle haklısınız hocam aksini inkar etmiyorum zaten bizler Ösym'nin basiretsizliğinin ceremesini çekiyoruz. Yazık o kadar emeğe.
Haklisiniz kardesim ne deseniz haklisiniz cok samimi soyluyorum
-
Dostlar herkese Merhaba.
Bugün açıklanan Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınav sonuçları ile birlikte ÖSYM ile artık farklı bir döneme girmiş bulunmaktayız. Yaptığı yanlışı dayatmalar neticesinde daha da derinleştiren ve adaylara bir açıklamayı bile çok gören bu kurumun eğer bu yaptığına ses çıkarılmaz ise, sonrasında bu keyfiyetin daha ciddi bir hâl alacağını düşünüyorum ve bu uygulamadaki yanlışlığa bir an evvel gerek bu mecralarda gerekse Kamu denetçiliği başvuruları, CİMER müracaatları ve DAVA yolu ile bir aksi seda verilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Bu nedenle durumu izah eden bir haber yaptık; sizlerden de bu haberi yaymanızı rica ediyoruz. Bu hepinizin meselesi hepinizin emeği.
-
Sadece ilk sınava girip ikinci sınav sonucu sıralaması değişen var mı ? Mesele burda.O 7.sırada olan arkadas ilk sınavdaki sırasımı iki sınavın totalindeki sırasımı ?
-
@enki ilk sınava girmiş sadece. Zaten öyle ayrı ayrı sıralama yok. İlk sınava girenlerin sonuçları da 2. Sınava girenlerin sonuçları da bugün açıklandı işte.
-
İkinci sınava girip 19 + 50 ile 9 sırada olan arkadaş var nasıl oluyor da ikinci sınava girene haksızlık oluyor
Standart sapma üzerinden puanlama yapılıp Sıralama yapılmış , yanlış cepheden saldırıyorsunuz arkadaşlar -
@ahmetcky kim ki o? Ben 19 gygk 51 alan ile 76. oldum. Şahsen sıralamayı falan geçtim ben, aslında bu adaylar arasında bir saldırı olmamalı bana göre. Genel olarak bir hakkaniyetsizlik olduğu ortada.
-
-
@ahmetcky 2. sınavdan olduğuna eminsiniz değil mi Hocam? İlk sınavdan standart sapması yüksek bölümden yüksek sapmanın düşük olduğu bölümden düşük netlerle gelmiş diyebilirim ama 2. sınavda 54 alan 23 gkgy sıralama 6 geliyorken 50 + 19 ' a sıralama 9 gelmesi biraz garip geldi bana.
-
@harmenihas paylaştım hocam 12 Ağustos sınavı
-
@ahmetcky ben artık kesinlikle bu hesaplamalarda hata olduğunu düşünüyorum. İkinci sınavda bu netlere bu puan ve sıralama gelemez,imkansız. Netler bana çok yakın üstüne ben alanda daha yüksek yapmışım, imkansız.
-
@ahmetcky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
https://m.facebook.com/kadikoymurategitim/photos/a.1726043267650151/2145866482334492/?type=3
Eğer bu sonuç doğruysa ben de ekran görüntümü paylaşayım gidin dava edin arkadaşlar, iptal olursa da olsun yine girer hakkımızsa yine kazanırız. Ham puan şu paylaşılandan yüksekken imkanı yok bu sonuç gelemez.
-
@murky tabi hesaplama hatası olabilir ama bunun için iptal edileceğini sanmam, düzeltilir
-
Herkeste 12 Ağustos yazıyor. Oraya bakarak değerlendirmeyin.
-
7d 8y gy
12d 3y gk
11d 4y iktisat
13d 2y maliye
14d 1y hukuk
13d 2y muhasebe12 ağustos sınavı sıralama 76.
-
-
@lindahl tam aklıma o geldi siz söylediniz. ilk sınava girenlerde ne yazıyor diyecektim
-
Çok önce de yazmıştım @Sucuklu_Oralet kullanıcı isimli arkadaşımız halen yazmadı ama sınavı geçerli olduysa muhtemelen 1. kendisi, geçersizse de yazık olmuş olur.