2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@kilici erkeğim derken , kazanırsan alacağın hediyeyi erkeğe göre al demek istedi
-
@sinavparambitti kardeşim ücreti bölüşmeyin sponsorunuz ben olayım ayıp ediyorsun
-
@sinavparambitti estağfirullah kardeşim, onu mülakatı kazanamasam da yaparız sorun değil
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@bunelanbu saat 14 e koşullamayın arkadaşlar kendinizi
Kaca kosullayalim hocam:) ?
-
@antireferans belli olmaz ki kardeşim açıklanacağı gün ilan edildiği diye saat 14 te illaki açıklanacak diye bir şey yok, evet genelde öyle oluyor ama akşamüstü de açıklanıyor
-
Açıklandığında yorumda açıklaınış saatini de yazalım ileriki yıllara kaynak olsun. Geçen yıla baktım açıklanmış yazan yorumlar var ama saatleri görünmüyor
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi Ben eski kafalıyım hocam, Eskiden daha samimi rekabet vardı. Şimdilerde ise çıkar Çatışmaları. Böyle samimi güzel bir forumda bile insanlar bazen birbirini yiyor hayretler içinde izliyorum.
***İyiler olarak Bir gün güneş bizim üzerimize doğacak, Aydınlık yarınlara İnş.
yok hocam öncesi sonrası rekabeti değil kastım. tamamen iktisadi tanımı üzerinden yorum yaptım
-
@harmenihas 2014 saat tam 17.00'de açıklandı. geçen yılda 16.30 diye hatırlıyorum.
-
@harmenihas en son sınav 16:50 de filan açıklandı
-
Gel be iki gözümün çiçeği..
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
2-3 saat içinde yine acıyı ve hüsranı tadıyor olacağım.
-
@minsipo hocam inşallah geçersiniz de nasıldı sizin netler ?
-
2016 yazilisi cuma günü açıklanacakti tarihi ona gore vermişlerdi. Ama belirtilen tarihte bir sorun oldu dediler ve pazartesi (3 gün sonra) açıkladırlar inşallah öyle olmaz buda
-
2016 sınavının açıklanma saati 14:36
-
2016 sınavını kazanan biri olarak söylüyorum sınav 17 ye doğru açıklanmıştı, hatta mesainin bitmesine çok az kalmıştı toparlanıyordum
-
@politics06 kardeş ben ilk sınava girdim ama sonuçlara 1 ay sonra baktım kestiremiyorum o yüzden.
-
@kilici ''18 Kasım 2016 tarihinde saat 16:45’den ''
-
Madem Netler Bu kadar Hava'da Uçuşuyor. Bizde Erkenden Açıklayalım Sayıştay Sonuçlarınızı Burçlara Göre
KOÇ : “Girişkenlikleriyle” nam salmış koçlarımın sınav sonuçları da pek bir "Girişken" olmuş, Hemen de "Heveslendin" dimi ? Şimdi sonucunu Söyleyeceğim. İyi almana Önce Sevineceksin sonra "Sıkılgan tavırlara" Başlayacaksın her zamanki gibi. Neyse senin gibi bizimde "Elimiz Açık, Bol" Puanı söylüyorum Not al : 83, Bak Bak hala "Hareketsiz-Durağan" tavırlar...Sevinsene "Koç'um Benim"
BOĞA: "Tembellikleri" sınav sonucunu da yansımış, 80 alan soru fazla gelmiş olsa gerek, çoğunuz 20 tane işaretleyip çıkmış, iyi not alan sayısı oldukça az, "keyifleri erince" puanlarını öğrenirler. "Tükenmek bilmeyen enerjinizi" keşke sınav esnasında görebilseydik. Puanlar 60-70 bandında.
İKİZLER: Hakikaten çift karakterlisiniz, %65'iniz İktisat sorularına iki cevap birden vermişsiniz, Hakaret kabul ettik ve sınavınızı geçersiz saydık. Hatalı Soru sorup sizin Güveninizi yoklayabiliriz, Ancak Sizin “Kararsız Davranmaya Hakkın Yok”. Otur Sıfır,iyi Hasılatımız oldu, İkizler olarak sizlere Takke Hediye ediyoruz.
YENGEÇ: Nazik tavırlarınız kamera görüntülerinde dikkatimizden kaçmamıştı, Gelgelelim kendinizi de yaktınız, Silgi kolejli kızlar gibi kullanılmaz. Çok hassassınız yaa. Mallarınıza da çok düşkünsünüz "ÖSYM kalemlerini hemen de götürmüşsünüz" Neyse puanınıza gelince 84. Şimdi bol bol konuşabilirsiniz, zaten seversiniz.
ASLAN: Lidersiniz ya, Ağasınız ya, Paşasınız ya, çok biliyorsunuz. Lakin üzgünüm sınav sonuçlarına göre bir bok bildiğiniz yok. İkinci sınavı açmamışdaki amaç "Özgürlük Düşkünlüğünüzü" azalmaktı. Sizi eski okullarda, Eski sıralarda, Klimasız Sınıflarda Özgürlüğünüzü Kilitlemek bizim için çok eğlenceli. Neyse puanın 63 Hadi Övün, Gurur duyda görelim. 63 ile “Liderliği” elinden aldık. Kusurumuza bakma “Ağam, Paşam Kılıklı”
BAŞAK: Ah şu utangaçlığı bi yenseniz, bu dünyanın hakimi sizsiniz, Bazı Başak Sayıştay adayına, farklı adayların sınav kağıdı gitmiş, pısırıklıklarından ses çıkartamayıp çözmüşler, yerlerine çözdükleri adaylar derece yaptı. Yazık olmadı mı şimdi size. Neyse Allahtan Sağ duyulusunuz, Ses çıkarmazsınız.
TERAZİ: Denge diye buna derim, her bir testten 8er doğru yapmışsınız. lakin yeterli olamadı, üzgünüm bizimle değilsiniz. Baskı ve zorla böyle yapın desek yapmazdınız, Neyse siz tarafsız bir tarafsınız. Hayatta çok “Beklenti” içine girebilirsiniz. Umarım Bizden Beklentiniz Yoktur. Puan Söylüyorum 66 Yozgat.
AKREP: Sizin için şehvet düşkünü diyorlar, kamera kayıtlarını inceledik, %40'ınız sınıftaki kızlara sarkıntılıkta bulunmuş, sizi değil ÖSYM sınavlarında, ülke sınırları içerisinde bir daha görmek istemiyoruz.
YAY: Neşe diyince akla siz geliyormuşsunuz, hakikaten doğru, şaka gibi cevaplarınız var, çok güldük. Neyse her yıl Sayıştay için verdikleriniz paralardan dolayı, "Yardımseverliğinizden dolayı Şükranlarımızı iletiyoruz.
OĞLAK: Madem sabırlısınız, 17:00 bekleyin. Not Mot Yok Size. Eylülde açıklayacağız sizin notunuzu. Ancak hani mükemmelliyetçiliğiniz, Her dersten 2'er net. Sen Oğlaksın Oğlum Oğlak, “Çakallığın” ne Luzumu var.BALIK: Abi bak, nolur ağlama, herkes Sayıştay'dan iyi almak zorunda mı, hem sen gönül adamısın. Sil salyanı sümüğünü, 55 almışsın ama olsun Sezgilerle seneye daha yüksek alırsın. Zaten sınava hiç girmesen 40 alıyordun, Senin standart az sapmış, Ösym Sana Çarpmış. Duygular çok sarkmış.
KOVA : Entelektüel burç soru kağıdına sınavı esnasında yazdığınız orhan veli şiirleri çok hoşumuza gitti. Salla babam Salla, Hani "Mantıklıydınız" Yanlışın götürmediği sınavda neden boş bıraktın ki Kanka. Neyse sonucu açıklayıp üzmeyeceğim, Alçak gönlün gibi notunda Alçak haberin ola...!
***Netler çok yüksek olunca, Konuyu dağıtmak amaçlı Kaleme alınmış bir yazı. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
Sağlıcakla, -
@kilici 16:45 'miş hocam. şimdi ösym'nin sitesinden baktım. link verip heyecan yaratmak istemedim