2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bişey diyecem ; Sonuçlar Açıklanmış yazsam , hemen beni yasaklarlar demi. Geçen bir arkadaş böyle yazmış hemen atmışlarda ondan sordum.Not :Amacım troll felan değil ,
Keske yasaklanmak oyle kolay olsa
-
@murky Mobil uygulamasında da 14:36 yazıyor hocam yanlışlık var o zaman doğrudur
-
@minsipo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
2-3 saat içinde yine acıyı ve hüsranı tadıyor olacağım.
olumsuz konuşmuyoruz bugün
-
Açıklamadı
-
@edi olumsuzu çağırmayalım doğru diyorsun
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Madem Netler Bu kadar Hava'da Uçuşuyor. Bizde Erkenden Açıklayalım Sayıştay Sonuçlarınızı Burçlara Göre
KOÇ : “Girişkenlikleriyle” nam salmış koçlarımın sınav sonuçları da pek bir "Girişken" olmuş, Hemen de "Heveslendin" dimi ? Şimdi sonucunu Söyleyeceğim. İyi almana Önce Sevineceksin sonra "Sıkılgan tavırlara" Başlayacaksın her zamanki gibi. Neyse senin gibi bizimde "Elimiz Açık, Bol" Puanı söylüyorum Not al : 83, Bak Bak hala "Hareketsiz-Durağan" tavırlar...Sevinsene "Koç'um Benim"
BOĞA: "Tembellikleri" sınav sonucunu da yansımış, 80 alan soru fazla gelmiş olsa gerek, çoğunuz 20 tane işaretleyip çıkmış, iyi not alan sayısı oldukça az, "keyifleri erince" puanlarını öğrenirler. "Tükenmek bilmeyen enerjinizi" keşke sınav esnasında görebilseydik. Puanlar 60-70 bandında.
İKİZLER: Hakikaten çift karakterlisiniz, %65'iniz İktisat sorularına iki cevap birden vermişsiniz, Hakaret kabul ettik ve sınavınızı geçersiz saydık. Hatalı Soru sorup sizin Güveninizi yoklayabiliriz, Ancak Sizin “Kararsız Davranmaya Hakkın Yok”. Otur Sıfır,iyi Hasılatımız oldu, İkizler olarak sizlere Takke Hediye ediyoruz.
YENGEÇ: Nazik tavırlarınız kamera görüntülerinde dikkatimizden kaçmamıştı, Gelgelelim kendinizi de yaktınız, Silgi kolejli kızlar gibi kullanılmaz. Çok hassassınız yaa. Mallarınıza da çok düşkünsünüz "ÖSYM kalemlerini hemen de götürmüşsünüz" Neyse puanınıza gelince 84. Şimdi bol bol konuşabilirsiniz, zaten seversiniz.
ASLAN: Lidersiniz ya, Ağasınız ya, Paşasınız ya, çok biliyorsunuz. Lakin üzgünüm sınav sonuçlarına göre bir bok bildiğiniz yok. İkinci sınavı açmamışdaki amaç "Özgürlük Düşkünlüğünüzü" azalmaktı. Sizi eski okullarda, Eski sıralarda, Klimasız Sınıflarda Özgürlüğünüzü Kilitlemek bizim için çok eğlenceli. Neyse puanın 63 Hadi Övün, Gurur duyda görelim. 63 ile “Liderliği” elinden aldık. Kusurumuza bakma “Ağam, Paşam Kılıklı”
BAŞAK: Ah şu utangaçlığı bi yenseniz, bu dünyanın hakimi sizsiniz, Bazı Başak Sayıştay adayına, farklı adayların sınav kağıdı gitmiş, pısırıklıklarından ses çıkartamayıp çözmüşler, yerlerine çözdükleri adaylar derece yaptı. Yazık olmadı mı şimdi size. Neyse Allahtan Sağ duyulusunuz, Ses çıkarmazsınız.
TERAZİ: Denge diye buna derim, her bir testten 8er doğru yapmışsınız. lakin yeterli olamadı, üzgünüm bizimle değilsiniz. Baskı ve zorla böyle yapın desek yapmazdınız, Neyse siz tarafsız bir tarafsınız. Hayatta çok “Beklenti” içine girebilirsiniz. Umarım Bizden Beklentiniz Yoktur. Puan Söylüyorum 66 Yozgat.
AKREP: Sizin için şehvet düşkünü diyorlar, kamera kayıtlarını inceledik, %40'ınız sınıftaki kızlara sarkıntılıkta bulunmuş, sizi değil ÖSYM sınavlarında, ülke sınırları içerisinde bir daha görmek istemiyoruz.
YAY: Neşe diyince akla siz geliyormuşsunuz, hakikaten doğru, şaka gibi cevaplarınız var, çok güldük. Neyse her yıl Sayıştay için verdikleriniz paralardan dolayı, "Yardımseverliğinizden dolayı Şükranlarımızı iletiyoruz.
OĞLAK: Madem sabırlısınız, 17:00 bekleyin. Not Mot Yok Size. Eylülde açıklayacağız sizin notunuzu. Ancak hani mükemmelliyetçiliğiniz, Her dersten 2'er net. Sen Oğlaksın Oğlum Oğlak, “Çakallığın” ne Luzumu var.BALIK: Abi bak, nolur ağlama, herkes Sayıştay'dan iyi almak zorunda mı, hem sen gönül adamısın. Sil salyanı sümüğünü, 55 almışsın ama olsun Sezgilerle seneye daha yüksek alırsın. Zaten sınava hiç girmesen 40 alıyordun, Senin standart az sapmış, Ösym Sana Çarpmış. Duygular çok sarkmış.
KOVA : Entelektüel burç soru kağıdına sınavı esnasında yazdığınız orhan veli şiirleri çok hoşumuza gitti. Salla babam Salla, Hani "Mantıklıydınız" Yanlışın götürmediği sınavda neden boş bıraktın ki Kanka. Neyse sonucu açıklayıp üzmeyeceğim, Alçak gönlün gibi notunda Alçak haberin ola...!
***Netler çok yüksek olunca, Konuyu dağıtmak amaçlı Kaleme alınmış bir yazı. Umarım herkesin gönlüne göre olur.
Sağlıcakla,şimdi biz koçlarla yengeçler mi kazandı
-
@edi ben yengeç
-
@edi Ali Koç hariç, Tüm koçlar kazanmış Gençler.
-
Yengecim ama kazanma ihtimali sıfıra yakin. Hatta şöyle söyleyeyim doların 3 liraya düşmesi daha olası.
-
@postaci, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Yengecim ama kazanma ihtimali sıfıra yakin. Hatta şöyle söyleyeyim doların 3 liraya düşmesi daha olası.
tam bir yengeç yorumu oldu bu 🤪
-
ösym 12 günde (ki bunun 10 günü bayram tatili) 2 sınav ile tek sıralama yapacak kadar sistematik çalışamaz ve bu sebeple sonuç açıklama ertelenecekmiş gibi bir his var ya içimde hadi neyse, sonuçta ösym bu her şey beklenir
-
@can-mavi cimere yazıp öncesinde bilgi alamaz mıydık? Nasıl bi algoritması geliştirdiler?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
ösym 12 günde (ki bunun 10 günü bayram tatili) 2 sınav ile tek sıralama yapacak kadar sistematik çalışamaz ve bu sebeple sonuç açıklama ertelenecekmiş gibi bir his var ya içimde hadi neyse, sonuçta ösym bu her şey beklenir
pardon 16 günde
-
@rorschach159 sonuç açıklama sırasında eğer belirtmezlerse ben yazmayı düşünüyorum
-
Bence normal olarak sıraya dizecekler
Sanmıyorum bi hesap yapacaklarını -
Arkadaşlar sadece sayistay özelinde değil de genel olarak bu hantalliga nedir kurumlarda Allah aşkına. Kpss bile gk gy 40 alan 33 gün sonra açıklanacak. Diğer sınavlar neredeyse 1 ay olacak açıklanmayalı. Klasik usul olsa bı nebze anlarım optik okuyucunun da minimum 2-3 günde okuyacağım varsayarsak -ki hadi itirazlar incelemeler vs de 1 hafta sursun- bu hantallık yavaşlık nereden kaynaklanıyor. Birde kpss'nin bu kadar uzun sürede açıklanmasına da tepki göstermeliyiz. Giden bizim omrumuzden gidiyor bu kadar olmaz yazik.
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bence normal olarak sıraya dizecekler
Sanmıyorum bi hesap yapacaklarınıbüyük ihtimal öyle yapacaklardır ama işte insan biraz da hakkaniyet bekliyor,
bu arada aktif kullanıcılardan var mı sadece ilk sınava giren? -
@can-mavi hocam bu sınav sonuç tarihleri belirlenirken de bayram tatili belliydi aslında, buna göre düşünüp taşınmışlardır ki şimdiye kadar sadece sayıştay yazılı sınavı gününde açıklanmamış önceki sınav zaten her şeyiyle belli, orada belli standart sapmalarla belli puanlar oluştu. bu sınav için de çok bir mevcut yok. benim düşünceme göre kpss'de nasıl yapıyorlarsa o şekilde yapacaklar. örneğin kpss 2016 ile 2017 bir sınava girerken o yılın puanını kullanıyor, bu şekilde düşünecekler fakat atladıkları şey 2 sınav arasında sınava giren sayısındaki fark. bu fark 1. sınavı geçerli olanları çok üstte tutar sıralamaya koyuldukları takdirde. umarım açıklama yaparlar.
-
@gresham-t tarım kredi 150 kişinin sınavını 11e kadar yaptı bitirdi saat 5 olmadan aynı gün açıkladı çıkıştı müdür okuma 5 dk sürer isterseniz puanlı açıklayalım dedi demek ki bu kadar basit okuma işi. Gerçi ordanda mülakatı tutturup 1 hukuk sorusuyla elendik ya neyse
-
@can-mavi ben ikisine de girdim