2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@bunekadarçalışma bende baktımda çok kötü olcak bu hocam
-
@bunekadarçalışma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@zümrüdanka kağıt kalem var ama sorular eve cevaplar bilgisayar ortamında tabi bununda sıkıntıları var mesela ösymnin sitesinde şimdi örnek sorular yayınlanmış geometri sorusunu çözerken ben önümdeki kağıta çizdim öle çözdüm soruyu buda zaman kaybı
Resmen saçmalamış ösym. Muhtemelen ösym sınav tarihinin en garip sınavlarından biri olacak bu sınav.
-
Benim merak ettigim bir diger hususta su; istanbulun elektronik sinav kapasitesi 1000 kisi ve sinava basvuran sayisina gore 28 ini takip eden gunde de sinab yapilir diyor.peki istanbulda sinava basvuran 3 bin kisi ilsa yada izmirde 1000 kisi olsa 3 gun art arda sinav mi yapacaklar
-
E-denemeyi çözdüm sabah mahmurluğunda kağıt kalem almadan
Genel yetenek 4d 1y
Genel kültür 4d 1y
Alan bilgisi 7d 3y -
E denemeye nasil ulasiyoruz link atabilcek varmi ?
-
@antireferans, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Benim merak ettigim bir diger hususta su; istanbulun elektronik sinav kapasitesi 1000 kisi ve sinava basvuran sayisina gore 28 ini takip eden gunde de sinab yapilir diyor.peki istanbulda sinava basvuran 3 bin kisi ilsa yada izmirde 1000 kisi olsa 3 gun art arda sinav mi yapacaklar
-
@zanzinho http://esinav.osym.gov.tr/deneme buradan girip resimdeki karakterleri boşluğa doldurun TC no girin yıl 2018 sayıştay e-sınav işaretleyin ve sınava başla deyin.. Kolay gelsin
-
@rootofallevil tsekkurler
-
e-denemede bile "sanal e-sınav salonunda kontenjan dolmuştur" uyarısı veriyor. deneme yaptırmıyor gerçek kontenjan nasıl olacak acaba
-
Ya biz çağın çok gerisindeyiz. Ya da ÖSYM ileri medeniyetler seviyesinde...
-
Kültür yetenek için çıkması muhtemel sorular diye bir kitap var ona bakın yeterli olur
-
@benzema kitabın adını yazarmısınız
-
Arkadaş 2 tane farklı sınav nedir yahu!?? Madem 2 sınav yapacaksın o zaman 1 tanesini mayısta bir tanesini aralıkta yap 2 tane 45 kişilik alım yap hem de 1 alım in 2 sınav maliyeti yapmamış olacaksın. Hem maliyetin azalacak sen kazanacaksın hem de 90 kişilik denetçi alacaksın biz kazanacağız. Win to win durum olacak ama nerdeee
-
http:// www .kitapsec .com /mobil/2018-kpss-cikmasi-muhtemel-sorular-surekli-tekrar-kitabi-liyakat-yayinlari_urn283896.html
-
Arda hoca maliye notları
-
Diğer bir konu; madem sınav elektronik ortamda yapılıyor sonuçların açıklanması için neden 15 gün bekleniyor? Nereden baksan tutarsızlık, ÖSYM 'nin bu tarz ciddiyetsiz, sorumluluk dışı davranışlarına herkes alışkın lakin Sayıştay nasıl böyle bir uygulamaya müsade etmiş, sınav protokolünü hazırlayan bürokratlar bunları nasıl kabul etmiş, akıl alır gibi değil.
İktisat sorusu, geometri sorusu elektronik ortamda çözülür mü yahu? Üstüne farklı sorularla aynı değerlendirme vay ki vay, şu hale bak.
-
@benzema eyvallah
-
@murky ve elektronik sınavın daha ucuz olması gerekmiyor mu. ösym kullandığı okullar için meb'e ve üniversitelere para veriyordur. e-sınav ösym'nin kendi sınav merkezlerinde olacak. ayrıca soru kitapçığı baskı masrafı da yok.
-
E-sınav için kağıt kalem verirler bence iktisat var matematik var muhasebe var maliyede işlem gerektiren sorular gelebilir. Kağıt kalem verirler yani rahat olun
-
Şu sınavda şürenin yetmeyeceği çok aşikâr ya . Saçma sapan iş yapiyolar