2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Arkadas saka gibi ya gercekten inanilmaz sacma bir durum.Ne yani simdi 28 inde bi sinav sonra sorulari baska olan bi sinav yapilacak burada nasil adalet saglanacak? @paretowilfredo
-
sayıştayın yargı fonksiyonun elinden alınması ve ünvanının da denetçi değil uzman olması planlanıyormuş. umarım öyle bişey olmaz
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
sayıştayın yargı fonksiyonun elinden alınması ve ünvanının da denetçi değil uzman olması planlanıyormuş. umarım öyle bişey olmaz
Kim planliyormus nerden bu bilgi bi dayanak var midir
-
Bunu nereden öğrendiniz acaba ilk defa duydum gerçi epey mantıklı geliyor.
-
@monser pareto üstad dedi
-
Pareto da benzer şeyler yazdı sayıştay için son actigi baslikta:((
-
Kılavuz koşullarını ösym nin salak sisteminden dolayı açamıyorum.
Rica etsem kılavuz koşulları için link paylaşabilir misiniz -
Öncellikle belirteyim yazacaklarım tamamen kendi fikrim, hiçbir duyumum yok bu yönde lakin bu konuda duyumum olsa dahi böyle düşünürdüm.
Sayıştay 155 yıllık geleneğe sahip bir Kurum. "Hesap Yargısı" kamu maliyesinin olmazsa olmazlarındandır. Ayrıca Sayıştay' ı işlevsizleştirmek ciddi tepkilere yol açar, bazı düzenlemeler enine boyuna düşünülür. Duyumlar ne olursa olsun kimse canını sıkmadan bu güzel mesleğin sınavına çalışsın. İçinizi ferah tutun hiçbir şey olmaz "Sayıştay Denetçiliği" mesleğine.
Sadece beni tek üzen konu aynı düşüncelere "Mülki İdare Amirliği" konusunda sahip olamamam.
-
Farklı sorularla aynı değerlendirmeye tabi tutulmak hususu ise tam anlamıyla rezillik. Bu konu üzerine çok net tepkiler vermek gerekiyor diye düşünüyorum, oldu olacak sınav ücretlerini de sınav sorularının kolaylığına göre yapsınlar. Premium sınav 500 lira olsun, Gold sınav 350 lira, Standart sınav 200 lira.
-
@murky evet kaymakamlık için çok kötü eğer gerçekleşirse tabi
-
Farklı sınavlar olursa çok açık sınavın iptal sebebi olur. Kurumun bunun farkında olacağını ve böyle birşey yapmayacağını umuyorum yoksa boşa giden bir süreç olur yargının vereceği kararla.
-
-
Deneme sorularına baktınız mı geometri sorusunu var biz oradan nasıl çözelim illaki önümüzdeki kağıda karalama yapacağız şekli tekrardan çizmek gerekeçek bunların hepsi zaman kaybı zaten 90 soru 9@ dakika işimiz İyice zorlaştı bu sınav çok can yakavak gibime geliyor
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Pareto da benzer şeyler yazdı sayıştay için son actigi baslikta:((
Bulamadim ben tam olarak ne yazdi yada link atar misin
-
@murky evet kaymakamlık için çok kötü eğer gerçekleşirse tabi
Kaymakamlik icon soylenen nedir?
-
@fiscaldrag teşekkür ederim
-
@antireferans pareto hocam güzel açıklamış isterseniz seçimle ilgili başlıkta oradan okuyun yanlış bilgilendirmek istemem . atama usulüyle ilgili hükümetin görev süresiyle sınırlanacak anladığım kadarıyla
-
-
Sınav elektronik ortamda yapılacaktır diyor. Ben mi yanlış okudum ? Yani kağıtsız kalemsiz. Lütfen biri aydınlatabilir mi ?
-
@zümrüdanka kağıt kalem var ama sorular eve cevaplar bilgisayar ortamında tabi bununda sıkıntıları var mesela ösymnin sitesinde şimdi örnek sorular yayınlanmış geometri sorusunu çözerken ben önümdeki kağıta çizdim öle çözdüm soruyu buda zaman kaybı