2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@bunekadarçalışma evet rica ederim değil arz ederim diyerek bitirmek daha uygun olur.
-
@ecinar, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar güncel konularla ilgili toplanmış bir not varsa zahmet olmazsa paylaşabilir misiniz
Geçmiş sayfaları inceleyin gk kısmını kapsayan not paylaşıldı.
-
Arkadaşlar geç başvuruda bilgi güncelleme yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı? Hukukla muhasebe seçmeli kısmını değiştirmek istiyorum da.
-
@shady1 sırf bu belirsizliklerden dolayı sınava başvurdum. Ücretini yatırmadan sınava girmekten vazgeçtim. Girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim.
-
Maili yolluyoruz değil mi? @fiscaldrag tecrübenize istinaden metne diğer arkadaşların da talepleri doğrultusunda sizin son şeklini verebileceğinizi düşünüyorum tabi sizde kabul ederseniz. Yarın gönderelim hem Sayıştay’a hem ÖSYM ‘ye. Ne dersiniz başlıktaki tüm dostlar
-
@plansız ben butun mail hesaplarimla atarim hocam:)
-
@1umut Birkaç farklı hesaptan atma işini bende düşünmüyor değilim
-
@plansız
Değerli yetkililer,26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak olan Sayıştay-Eleme Sınavı başvuru kılavuzunda, sınavın en az iki gün yapılacağı görülmekte olup, ÖSYM'den alınan bilgiye göre farklı günlerde sınava girecek olan adaylara farklı sorular sorulacağı belirtilmiştir. Bu durum, açık şekilde adaylar arasında hakkaniyetsizliğe neden olacaktır. Aynı kadro için sınava girecek olan adayların, farklı sorular üzerinden değerlendirilmesi adil olmayacaktır. Aynı şekilde, farklı günlerde sınava girecek adaylara aynı soruların sorulması da başlı başına adaletsizlik yaratacaktır.
Sınava katılacak adaylar olarak; gerekirse sınavın yapılış usulünün değiştirilmesini, sınav tarihi olarak tek gün belirlenmesini ve bu haliyle mağduriyete sebep olacak olan e-sınav sisteminden vazgeçilip sınavın eskisi gibi kitapçık üzerinden, tüm adaylar aynı anda sınavda olacak şekilde gerçekleştirilmesini, daha ölçücü bir sınav olması adına, sınav süresinin ve soru sayısının artırılmasını; sınav ücretlerinin ise makûl bir düzeye indirilmesini ve oluşabilecek mağduriyetlerin önlenmesi adına gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.Sizler de olur derseniz bu şekilde gönderelim.
-
@fiscaldrag Benim için uygundur. Sadece şurayı şöyle değiştirelim mi : "Bu durum, açık şekilde adaylar arasında hakkaniyetsizliğe neden olacaktır." yerine : Standart sapma hesaplaması bu durumda adaylar arasında hakkaniyetsizliğe neden olacaktır.
Söylediğinizden bu mana çıkıyor ama daha açık yazılması taraftarıyım diyelim. -
@plansız Düzeltelim tabii ki.
Değerli yetkililer,
26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak olan Sayıştay-Eleme Sınavı başvuru kılavuzunda, sınavın en az iki gün yapılacağı görülmekte olup, ÖSYM'den alınan bilgiye göre farklı günlerde sınava girecek olan adaylara farklı sorular sorulacağı belirtilmiştir. Bu durumda, standart sapma hesaplaması adaylar arasında hakkaniyetsizliğe neden olacaktır. Aynı kadro için sınava girecek olan adayların, farklı sorular üzerinden değerlendirilmesi adil olmayacaktır. Aynı şekilde, farklı günlerde sınava girecek adaylara aynı soruların sorulması da başlı başına adaletsizlik yaratacaktır. Sınava katılacak adaylar olarak; gerekirse sınavın yapılış usulünün değiştirilmesini, sınav tarihi olarak tek gün belirlenmesini ve bu haliyle mağduriyete sebep olacak olan e-sınav sisteminden vazgeçilip sınavın eskisi gibi kitapçık üzerinden tüm adaylar aynı anda sınavda olmak üzere gerçekleştirilmesini ve daha ölçücü bir sınav olması adına, sınav süresinin ve soru sayısının artırılmasını; sınav ücretlerinin ise daha makûl bir düzeye indirilmesini arz ediyoruz.
-
@fiscaldrag O zaman ben bu haliyle en geç yarın yolluyorum maili. Sayıştay için tek adres şu sanırım sayistay@sayistay.gov.tr ancak ÖSYM'nin mail adresi yok mu ben mi bulamadım
-
@plansız ÖSYM'ye BİMER'den yazabiliriz.
-
@fiscaldrag Bu kötü oldu işte:) BİMER ilk çıktığı yıllarda bir başvurum olmuştu, yaptığıma yapacağıma pişman edecek şekilde sonuçlandı mevzu. O zamandan beri buralara tövbeliydim ama başladık bir kere sonuna kadar gitmek gerek. Mail adresi yoksa tek çare Bimer üzerinden ulaşmaksa oradan yapalım.
-
@plansız Hepimizin böyle anıları var Biz şansımızı deneyelim bir kez daha. Aynı zaman aralığında göndermemiz daha iyi olacaktır. Daha fazla gecikmeden, yarın sabahtan öğleye kadar gönderebiliriz.
-
@fiscaldrag, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Değerli yetkililer,
26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak olan Sayıştay-Eleme Sınavı başvuru kılavuzunda, sınavın en az iki gün yapılacağı görülmekte olup, ÖSYM'den alınan bilgiye göre farklı günlerde sınava girecek olan adaylara farklı sorular sorulacağı belirtilmiştir. Bu durumda, standart sapma hesaplaması adaylar arasında hakkaniyetsizliğe neden olacaktır. Aynı kadro için sınava girecek olan adayların, farklı sorular üzerinden değerlendirilmesi adil olmayacaktır. Aynı şekilde, farklı günlerde sınava girecek adaylara aynı soruların sorulması da başlı başına adaletsizlik yaratacaktır. Sınava katılacak adaylar olarak; gerekirse sınavın yapılış usulünün değiştirilmesini, sınav tarihi olarak tek gün belirlenmesini ve bu haliyle mağduriyete sebep olacak olan e-sınav sisteminden vazgeçilip sınavın eskisi gibi kitapçık üzerinden tüm adaylar aynı anda sınavda olmak üzere gerçekleştirilmesini ve daha ölçücü bir sınav olması adına, sınav süresinin ve soru sayısının artırılmasını; sınav ücretlerinin ise daha makûl bir düzeye indirilmesini arz ediyoruz.
O halde metin budur,yarın herkes en geç mesai bitimine kadar atmaya çalışsın diyelim. Sayıştay için söz konusu mail adresine ÖSYM için BİMER'e yazıyoruz. Kendi adıma tüm arkadaşlardan rica ediyorum katılım göstermelerini. Bende sonuç almak konusunda ümitli değilim ama belli olmuyor bu işler. Hepimiz deneyelim diyorum, ne kadar çok mail giderse dikkate alınma ihtimali o kadar artar.
-
Ben gönderdim bile
-
Sussak ruhumuz daralıyor konuşmak desen zihne manasız..İnanılmaz bir toplumsal çürüme,müthiş bir sıkışmışlık hali ama her şeye rağmen tarifi olmayan bir kabulleniş..Birileri ilanı twitter'de arar,birileri gider olmadık merciden medet umar..Yanlış anlamayın suçlamıyorum ama bu günü kurtarma zihniyetinden sıyrılıp,toplum olma bilincinin gerektirdiği refleksi hiçbir zaman gösteremedik-göremedik..Öğrenciyi seçtiği ve yerleştirdiği iddia edilen kurumun geçen seneki karı 16 milyon TL..Sözüm ona seçim arefesinde dahi bir sınavı 200 TL olarak ücretlendirmekten çekinmiyor ve üstüne dayatmış olduğu sınav içeriği ile ilgili bir sürü keyfiyet..Bu yazdığım ileti dahil her beklenti veya çabanın şu saatten sonra boşmuş gibi olduğunu düşünüyor,bu toplumun kendisine dayatılan tüm zorlukları büyük bir kabullenişle içselleştirdiğini görünce şaşırıp kalıyorum..Bu yazdıklarım üzerine kimse de gelip "ateşe su taşıyan karıncalarız" tribine girmesin lütfen..Benim düşüncemdir..
-
@shady1 +1
-
@del-piero 16 milyon kar acikladilarsa cok komik bir rakam olur hocam
-
@fiscaldrag, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Değerli yetkililer,
Yazdigoniz taleplerinizin hepsine katiliyorum keske gerceklesse ancak boyle bir talep karsisinda osym tabiri caizse "oldu canim baska bi istegin var mi?" dese sasirmam.bence bir tanesi uzerinde yogunlasalim.oda sinavin tek gun yapilmasi olsun