2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar nacizane tavsiyem tek dilekçe ile çok fazla talepte bulunmayın. Sınavın tek gün herkese aynı sorular sorulması şeklinde yapılması üzerine odaklanılabilir. Bu başarılırsa diğer taleplere geçilir.
-
@terkiphatasi
Ben, o şekilde iletmiştim daha önce görüşümü. Şimdi de bu hâliyle gönderdim. Dikkate alınmak istenirse her şekilde alınacağını düşünüyorum. Tabii ki önceliğimiz, sınavın tek günde yapılması ve herkesin aynı sorular üzerinden değerlendirmeye alınmasıdır. Siz, istediğiniz şekilde gönderebilirsiniz. -
@shady1 Bende gönderdim, umarım faydası olur.
-
arkadaşlar vergi huk -tvs temelim fena değil vergiye kanundan çalışayım en güncel öyle yakalarım dedim ama bi taraftan da ayrıntıda boğulmayayım diyorum . ne öneririsiniz kanundan devam mı nota mı döneyim
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
arkadaşlar vergi huk -tvs temelim fena değil vergiye kanundan çalışayım en güncel öyle yakalarım dedim ama bi taraftan da ayrıntıda boğulmayayım diyorum . ne öneririsiniz kanundan devam mı nota mı döneyim
bence çok ayrıntılı ve zaman alıcı olur. ben kanuna ihtiyaç duyduğum noktalarda baktım. yoksa, kdv kanunu için ayrı kurumlar vergisi, gelir vergisi, damga vergisi ve diğer kanunlar için ayrı ayrı bakmak eleme sınavı için fazla olur. benim düşüncem tabi.
-
Bende gönderdim maili ikisine birden, hayırlısı olsun.
-
@robert-lucas yok vuk u okuyodum ama o bilr fazla bence notlara döndüm teşekkürler
-
Arkadaşlareleme sınavına muhasebenin eklenmesi ortalamayı nasıl etkiler sizce?
-
@aliyar 3 4 net düşürür diye düşünüyorum
-
@aliyar muhasebeden öte e sınav netleri hangi düzeye çeker onu tartışmak lazım
-
Arkadaşlar sayıştayda denetçi bir abi geçen başkanla konuşmuş alımı hızlı yapılsın diye e sınav olsun dedik bu sene iki alım yapmayı planlıyoruz demiş en azından ilanı bu sene vermeyi istiyoruz demiş
-
@ulrich, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar sayıştayda denetçi bir abi geçen başkanla konuşmuş alımı hızlı yapılsın diye e sınav olsun dedik bu sene iki alım yapmayı planlıyoruz demiş en azından ilanı bu sene vermeyi istiyoruz demiş
Hadi insallah️️️
-
@ulrich İnşallah iki alım yapılır bu güzel bir haber lakin size de çok anlamsız gelmedi mi?
Sözde e-sınav yapılıyor ama sonuçlar yine 15 gün sonra açıklanıyor zaten daha önceki eleme sınavları da 15 gün içerisinde açıklanıyordu. Keza yazılı sınavı ÖSYM en erken 45 günde açıklayacak, bu sürecin neresinde bir hızlanma mevcut?Eleme sınavı bittiği akşam açıklansaydı 15 gün sonra yazılı sınav olsaydı Başkan Bey haklıydı lakin şu durum itibariyle tüm bu süreç sadece zulüm olmaktan ileriye gidemiyor.
-
@murky katiliyorum
secimler olmasaydi yani yazili sinav tarihi ileri atilmasaydi bile eleme sinavi-yazili sinav arasi 30 gundu.
2016da da yanilmiyorsam bu sure 40 kusur gundu. Yani 30ekim eleme sinavi 10aralik yazili sinavdi. Hatta sonuclar 18 gun sonra aciklanmisti diye biliyorum:) E-sinavin ortada hiz namina yaptigi bir sey en bastan beri hic yoktu aslinda. Secimle birlikte de anlamini tamamen kaybetti zaten, iki sinav arasi tarih baya uzadi.
Ben de ilk sevindim ama dusununce bu soylentinin e sinavin adaletsizligini dile getirenlere umut vererek susturmak oldugunu dusunuyorum -
@murky galiba ösym sayıştayı kandırmış çünkü bende aynı sitemde bulundum tahminim kurumun hızlı olsun isteğine sayıştaydan böyle bir öneri gelmiş zaten çok planlı olmadığı ortada ilanın içeriğinden üstüne de erken seçim gelince iyice karıştı bence ikinci alımı kesin olarak yapma isteğindeydi kurum ama erken seçim kararından önceydi bu karar. seçim kararı inşallah daha çok lehimize olur ilanlar ve süreç açısından
-
Arkadaşlar Sayıştay sınavında gkgy nin önemi nedir? Ortalama kaç net yapmak gerekir listeye girebilmek için? Şu kısa dönemde bilhassa tarih için yardımcı olacağına inandığınız kaynak var mı
-
Arkadaslar süre gittikçe azalıyor alan konularında test mi cozuyorsunuz yoksa konularimi tekrar ediyorsunuz
-
ÖSYM'den beklenen cevap gelmiş arkadaşlar Yazdıklarımızdan bunu çıkarmaları, durumu yeterince izah ediyor sanırım.
'ÖSYM sınavlarında yer alan hukuk sorularında, sınavın uygulandığı tarihte yürürlüğe girmiş bulunan mevzuat hükümleri esas alınır. Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.'
-
Banada gelen mesaj bu arkadaşlar
2018-Sayıştay Eleme sınav uygulamasına ilişkin protokol kesinleşmiş olup sınav uygulamasına bu doğrultuda yön verilecek, herhangi bir değişiklik yaşanmayacaktır. Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.
-
@fiscaldrag okumamışlar heralde. Çok da umurlarında olmamış mailin içeriğinin ne ile ilgili olduğu