A Grubu Kadro Etkinlikleri
-
@paretowilfredo üstad bu başlığı, başlıkların en başına koysanda foruma giren herkes görse haberdar olsa güzel olur diye düşünüyorum.
-
@paretowilfredo eyvallah Allah razı olsun
-
Arkadaşlar Mynet'in whatsapp hattına da mesaj atabiliriz. Yoğun baskı olursa dikkate alıp haber yapabilirler.
-
@shady1 kesinlikle katiliyorum
-
Gelir Uzmanları ve Yardımcıları Derneği Tel: 05464892337
İlan hakkında duyumları olup olmadığına dair sorular sorup, içinde bulunduğumuz durumu anlatıp iletmelerini talep edebiliriz.
Mail yoluyla da yapabiliriz
info@guyader.org.tr -
@tuketiciranti 5309469500 numarası bu arkadaşlar ben attım kendime göre bir mesaj. Atmak isteyenler yollasın. Şunu yapalım bunu yapabiliriz diyoruz devamı gelmiyor.
-
Arzu erdem sağlıkçılar için de yeni önerge vermiş. Acaba bizim için verir mi diyecem bizde ki bu ilgisizlikle zor. Diğerleri nerdeyse her hafta meclise yanına gidiyor. Twitterdan sürekli yazıyorlar. Biz bir kere twitterdan yazıyoruz sonra bir daha yok İİBF nin en büyük sorunu etkinliklerde devamlılık maalesef
-
@tuketiciranti Her yolu denemek adına mesaj atıyorum.
-
Ne yapılması gerekiyorsa yapalım artık arkadaşlar her akşam tag açıp azda olsa twit atalım. TT olmak için para toplanması gerekiyorsa toplayalim
-
Arkadaşlar kamubiz sitesine mesaj attım durumumuzu anlattım haber metni yollayın haber yapacağım dedi hızlıca bir şeyler yazalım lütfen tek başıma eksik bir şeyler yazmak istemedim. @Duryy @Rybczynski2 @Oligopol
-
-
Cumartesi günü bir haber metni ve diğer gruplar ile temas ederek biz de mudahil olacağız sürece. Epey yoğun ve sıkıntılı bir hafta geçiriyorum o nedenle yarını da atlatmam lazım tam konsantrasyon için dostlar. Cumartesi ve pazar bir aksilik olmadığı takdirde elimden geleni yapacağım.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun üstad.
-
@tuketiciranti hemen hazırlayalm bişeyler
-
@duryy Ben kendimce şöyle bir şeyler yazdım ama eklemek istediklerini ekleyin ya da fazlaysa silin lütfen.
2017 Kpss A Grubu sınavına giren İİBF mezunları Maliye Bakanlığı ilanlarını beklemekte ve bunun için belirli aralıklarla etkinlikler düzenlemekteler. Twitter etkinlikleri, Cimer-Bimer etkinlikleri ve Cumhurbaşkanı'na mektup yollamak gibi pek çok yoldan seslerini duyurmaya çalıştılar. İktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunları özellikle 1 Yıldır alım yapmayan Maliye Bakanlığının Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavını'nın 2018 KPSS öncesinde açılmasını bekliyorlar. Ayrıca ihdas edilen 2000 kişilik Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı ve Vergi Müfettiş Yardımcılığı kadroları için ne zaman alım yapılacağı da açıklanmadı.
Kpss A Grubu Sınavına girdikten sonra 75 ve üstü puan aldıktan sonra kurum sınavlarına giren ve ardından mülakat gibi zorlu aşamalara tabi olan İibf mezunları haklarını istiyor. Son yıllarda A grubu kadro mesleklerine alımların azalması İibf mezunlarını ümitsizliğe sürüklüyor. Tek istedikleri seslerinin duyulması ve sorunlarının çözülmesi.
2018 Kpss'ye az bir zaman kaldığı için yüksek puanlarının boşa gideceğinden endişelenen İibf mezunları Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan Kpss öncesinde alımların olup olmayacağı konusunda bir açıklama beklemekte.
-
@tuketiciranti gönderdim
-
İİBF MEZUNLARI MALİYE BAKANLIĞINDAN İLAN BEKLİYOR.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının kamu da istihdamı için ilk sırada gelen Maliye Bakanlığı 2017 Mart ayından beridir herhangi bir A Grubu ilan yayınlamadı. Seçim öncesi birçok alan için sözü verilen ve yayınlanmaya memur alımları içinde Maliye Bakanlığından herhangi alım bulunmuyor.
1 yılını sınava çalışmak bir yılı aşan süreyi de memur alım ilanlarının yayınlanmasını bekleyerek geçiren İİBF mezunlarını gelmeyen ilanlar ve daha önce gelmiş olan ancak tamamlanma süreci çok uzun süren alımlar yüzünden büyük bir mağduriyet içindedir. Sosyal medyada hemen hemen her gün binlerce mesaj yayınlanmasına rağmen henüz Maliye Bakanı Sn. NACİ Ağbal'dan herhangi bir geri dönüş alamayan adaylar büyük bir belirsizliğe terk edilmiş durumdadır. Sn. BAKAN'a bir türlü sesini duyurmayan adaylar çareyi Sn. CUMHURBAŞKANI'na yazacakları mektuplarla arıyor.
2018 yılı KPSS-A sınavına 3 ay gibi kısa bir süre kalmışken hala bir kurum sınavına katılma imkanı bulamayan 80-85 puan almış adayların mağduriyetinin bir an önce giderilmesi için özellikle seçim öncesi ilan açılması hem adayların taleplerinin bir an önce karşılanmasına hem de her alanda ilanlar gelirken kendilerinin unutulmuş olduğu düşüncesinden kurtulmalarına yardımcı olacaktır. Yaklaşık 450 bin mezunu bulunan İİBF mezunları azımsanmayacak kadar geniş bir kitle oluşturmaktadır ve bu noktada taleplerinin karşılanması hem siyasi hemde vicdanı yönden büyük önem arz etmektedir.
Adaylar taleplerini en kısa süre içinde Sn. CUMHURBAŞKANI'na iletmenin ve bir an önce alacakları umdukları güzel haberlerin heyecanını yaşamaktadır.
-
@duryy Seçim öncesi birçok alan için sözü verilen ve yayınlanan memur alımları içinde Maliye Bakanlığından herhangi alım bulunmuyor.
Hatalı yeri bu şekilde düzelttim.
-
@duryy GUY talebi de eklenebilir benim yazıya.
-
@paretowilfredo sizi mi bekleyelim hocam aynı metni yollamak daha mı iyi olur