Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@antimülakat peki diyelim mülakati kazandiktan sonra mi eğitim alacagiz yoksa göreve başladıktan 1 yıl sonra mi ?
-
Merhaba arkadaslar, taşra büro personeli kadrosuna basvuracağım. İstanbul için 81 puan yeterli olur mu ? İllerin kaç puanla kapattığını öğrenebileceğimiz bir yer var mı ?
-
@gaziçeko sehir secimi yokki kurada kazaninca neresi cikarsa gorev yeri orasi
-
@calii aaa tamam çok sevindim, teşekkür ederim.
-
Açıktan ve sözleşmeli bir alım olacağı için Maaşlarda bir fark olur mu? Fikri olan var mı?
-
@sad38guy ne zaman eğitime çağrılacağınız belli olmuyor. Eğitim dairesinde planlanıyor.
-
Aday numarası gümrük için toplam başvuruyu mu gösteriyo yoksa ben muhafazaya başvurdum mesela sadece onu mu gösteriyo
-
güncel başvuru numarası 15bin küsür
-
*****küsur
-
Başvuru sayısı kadrolu alımlarda dahi 20 bini buluyordu. Bunda hem il kısıtı var hem sözleşmeli, hem de unvan kısıtı olmasına rağmen sayı oldukça fazla.
-
Buraya kimse niye ilgi göstermiyor bence guy kadar değerli.
-
@antimülakat bence az bile hocam işsizlik o kadar fazla ki artık kimsenin iş seçme lüksü yok maalesef. benim üniversite sınavında derece yapmış boğaziçili odtülü arkadaşlarımın çoğu polislik olsun komiser yardımcılığı olsun oraya gireceklerini söylüyorlar artık ki bu insanların kpss puanları da 90 üstü.
-
Puan seviyesi nasil olur acaba bu durumda?
-
Gümrük mevzuati ve işleyişi hakkında iyi bilgiye sahip olduğunuzu düşünerek bir sorum olacak hocam @Antimülakat ; Somaliye yardım gonderilecek THY ile. Acaba hangi gümrük müdürlüğü ile iletişime geçebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@antimülakat Başvuru sayısının yüksek olması muhafazanın puanlarında bir yükselmeye neden olur mu acaba? Yoksa 75'in yine şansı var mı?
-
Merkez memur ile il ticaret müdürlüğü kaçla kapatır acep?????
-
@figo102009 çok talep edilen bir kadro değil, 75 veya daha aşağıda kapatır diye umuyorum.
-
@barrichello 75 iyi puan hocam, ben puanların o civarlara düşebileceğini düşünüyorum.
-
@gokhan bedelsiz ihracata ilişkin tebliğ ihracat 2018/12 - 12.07.2008 tarih ve 26934 sayılı Resmi Gazete yazısı size yardımcı olacaktır.
-
Başvurumuzu da yaptık hadi hayırlısı