Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@aliveli muhafaza hariç diğer yerler 80 nin altına düşmez diye düşünüyorum ben de hocam
-
@rintintin hele ki muhafaza için 84 ün aşağısını da zor görüyorum.
-
Neden o kadar yüksek kapatacağını düşünüyorsunuz?
-
@fagam91, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@rintintin hele ki muhafaza için 84 ün aşağısını da zor görüyorum.
son 300 kisilik alimda 77.4 ile kapatmis muhafaza. dalga mi geciyorsunuz?
-
@fagam91 özür diliyorum muayane için yazmıştım.
-
@rintintin aynı anda bu kadar personel alımı devam ediyor herkes tüm süreçleri denerse düşmeye de bilir. Muayene zaten düşmez ama büro ve diğer memurlukları bilemedim.
-
Baya alım var aslında belli olmaz ama umarım bişeyler olur artik. Büro personeli yazdım umutlu da degilm aslında
-
Liste ne zaman aciklanacak acaba
-
tahminlerimi aktarmak istedim bakalım ne olacak
Muhafaza Memuru: 76-76,5
Muayene Memuru: 83-83,5
Büro Personeli Lisans(184): 81-81,5
Büro Personeli Önlisans(60): 84-84,5
Büro Personeli Lisans(75): 81-81,5
Büro Personeli Önlisans(31): 84-84,5
Büro Personeli Lisans(30): 80-80,5
Büro Personeli Lisans(20): 84-84,5
tahminlerime göre bu aralıklarda olur gibi yani öyle çokta düşmez puanlar bence -
@ynsclk92 benim puanım 75.5 ama sana katılıyorum ortalama bu sekilde olur.
-
@ynsclk92 bence bunlardan bir iki puan daha düşer öyle hissediyorum. Çünkü boy kilo sağlık vs yaş sınırı var ve ayrıca KPSS 2016 puanı ile alıyor bunları düşününce başvuru kısıtlanıyor biraz daha
-
@hoyuelo hocam kıvancınızı ve umudunuzu baltalamak istemem beni yanlışta anlamayın ama 70-80 puan aralığındaki her her bir puanın arasında en az 10-12 bin kişi var o puan aralığında yığılmalar var bu yüzden düşme çok az olur ama tabiki dünya halidir kimse yazmasa ya da yüksek puanlılar farklı bir pozisyona yüklenirse 70 e bile düşebilir bu da bir ihtimaldir ama matematiksel olarak bu puan bandında olmasını bekliyorum
-
sevgili dostlar gk gy si benden iyi fakat iktisati benden kotu bir arkadasin 2016 p9 puanlari ile kendimin 2016 p 9 puanlarini sonra da iktisati benden iyi gk gy si benden kotu bir arkadasin p9 puanlarini kiyasladim. neden boyle bir sey yaptim p3 teki iibf li oranini goremedigimiz icin. neden p9 puan turunu kullandim enngenis iibf li aday sayisi p9 puan tururunde gozukuyor. mesela p14 de sadece isletmeciler icin isletme puan turu gk gy puanina ekleniyor ve aday sayisi daha az ya da p120 puaninda sadece ceko puani ve gk gy hesaplaniyor ve aday skalasi iktisat puan turune gore daha zayif. yani sanirim p9 puan turundeki aday sayisi en dogru sonuca ulasmakta kullanilmasi gereken en genis bant.
sonuc olarak bir onceki alimda 77.4 olan dip puandan baslamak suretiyle eger 77.4 ten yuksek puanli herkesin yerlestigini ve tercihte bulunmayacagini varsayarak, ki boyle bir sey soz konusu elbette olmaz ama net matematiksel rakami 75.75 gibi bir deger buldum. tabi bu sadece iibf li adaylara gore bir tahmin. 2016 dan beri yerlesenler, yas kisiti, boy vs degiskenler eklenince hakikaten 75 ya da 74 ler mumkun gibi gozukuyor.
yaptigim analizde ozet olarak yakaladigim sey p3 puan turunde 2.3 puan yaklasik 50bin kisiye tekabul ediyorken bu rakam iibfliler arasinda degerlendirilince 4500 kisiye tekabul ediyor. tabi ki cok kaba bir hesap. nerede yogun yigilma var bilinmez. -
Arkadaşlar muhafaza memuru alımı oldukça yüksek. 3.750 kişi mülakata katılmaya hak kazanacak. Atama yapılan yerler, mesleğin sözleşmeli olması ve aynı anda bir çok b grubu alımın devam ediyor olması puanların beklenmedik kadar düşebileceğini gösteriyor. Kimse umutsuzluğa kapılmasın.
Şunu ifade edeyim b grubunda yüksek puanda çok fazla kişi de kalmadı. İibf için şu anda en yüksek puanlar 85'lerde. Hesaplarınızı bu doğrultuda yapın.
-
@antimülakat aynen katılıyorum. Özellikle gmm nin 74 lere kadar esneyeceğini tahmin ediyorum. Diğerlerinde de bir miktar esneme olacaktır ama ne kadar olur bilinmez
-
@özer sağlam bir çalışma olmuş üstadım emeğinize sağlık
-
@v_for_vendetta, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@özer sağlam bir çalışma olmuş üstadım emeğinize sağlık
tesekkur ederim üstad. bugun 2 saatimi bu olaya verdim valla. cunku p3 puanima bakinca 124binlerdeyim degil 3750 kisi 37.500 cagirsalar işim yaş dedim
iibfli aday sayisina da tek tek bakarak 120 puan turune p9 da rastladim. bahsettigim arkadaslarla iktisat puanlarimizden arindirinca p3 puanimiza yakin farklar kaldı. ve dedigim gibi en son hesaplarımla 75.7 leri rahat görecegine ikna oldum. bu matematiksel kaba analizle 75.7 leri goruyorsa dedigim gibi duser bu bence daha da insallah. -
Aciklansin artik yaaa
-
@sinek süre çok kalmadı arkadaşlar. GTB'de son dönemde işler beklendiğinden hızlı ilerlemeye başladı. Sizin süreç erken tamamlanır gibime geliyor.
-
@antimülakat hocam 11 inde aciklanacak diyorlar? Bu resmi duyuru mu yoksa soylenti mi?