Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
-
Merhaba, bi arkdaşım ilanı gönderdi elim ayağım karıştı benim. P3 puanım 73, izmir için başburacağım. Şansım nedir? Gecen yıla baktığımda 71 gibi bi taban puan oluşmuş. Kelime 100+ gibi anladım. Beni biraz aydınlatabilir misiniz? Nereden başlarsınız bilemedim ama iktisat mezunuyum, bilgisayar dersi aldım. Bu yeterli mi? 73 puan işe yarar mı? Klavyem iyidir ama nasıl çalışacağız devamında?
-
@antimülakat, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
https://www.tercihiniyap.net/kpss/zabit-katibi-taban-puanlari-2017 . Bu da zabit katibi taban puanları dostlar.
Hocam bu bilgiye göre kpss puanı 70 i bile görmüş. Doğru mu anladım?
-
@akadromagduru doğru anlamışsınız. Bu konuda 70 puanla kapatan yerler var, ikm bölümünde.
-
@antimülakat teşekkürler hocam, baktım şimdi, sizin linkte izmir 71.9 ve izmir bim 70 yazıyor. İzmir adliye sonuç listesinde 79, küsur görünüyor. Diğerleri ret yazıyor. 68 kişi almış, 79 ile kapatmış 400. kişiyi ? En iyisi başvurup hayırlısını bekleyelim:)
-
Başvurusunu tamamlayan arkadaşlar var mı ? Bilgisayar dersi aldığımıza dair belgeden kasıt transkript mi acaba ?
-
Kimse başvurmuyor galiba bu ilana kimseden ses yok
-
@hayal9 transkript olur hocam veya dışarıdan almışsanız setifika.
-
3 ayrı ilan var , zabıt katibi, icra ve ikm nin olduğu. Bunların sözlü sınav günü aynı güne denk geliyor. Bunların hepsine başvurmak mümkün değil mi ?
-
@boreas orada art niyet olabilir hocam, ya onu seç ya diğerini gibi.
-
@aliveli teşekkür ederim
-
20 kişilik istatistikçi alımına başvuru yoğunluğu nasıl acaba pek ses çıkmıyor bu konuda bilgisi olan var mıdır??
-
arkadaşlar bugün başvurdum icra katipliğine. transkripti götürürseniz sorun olmuyor. Ayrıca klavye seçimi filan yaptırdılar. Başvuruda ekstra bir şey yok. Herkes için hayırlısı olsun.
-
@rintintin hocam sakıncası yoksa icra ve zabıt arasındaki seçimi neye göre yaptığınızı öğrenebilir miyim ? Yani mesleklerleri kıyaslamak adına
-
@hayal9 hocam açıkçası çok derinlemesine ayrıntıya girmedim. yoğunluk olarak daha az yoğunmuş icra katipliği o nedenle seçim yaptım.
-
@boreas icra ve zabıt arasında seçim yapmak zorundasınız 2 sine başvurulmuyor. İkisinden birini seçip ayrıca ikmye basvurabilirsiniz
-
@rintintin anladım teşekkür ediyorum
-
@genclerbirlikli teşekkürler
-
Başvuru yapan arkadaşlarım diploma fotokopisini kabul ediyorlar mı ?
-
@boreas diploma fotokopisini vereceksin zaten ama aslını da göstermek zorundasın
-
bu adalet komisyonu başkanlığı denilen kurum nerede oluyor bilgisi olan var mı ? biraz araştırdım ama net bilgi yok sadece il merkezlerindeki adliyelerde mi oluyor başka alternatifimiz yok mu acaba ?