Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
-
Maske serbestse en havalısı net benim ki olur. Rorschach maskesiyle geleceğim
-
@rorschach159 Sor bakalım şaşırdık mı??
-
@paretowilfredo yeni yeni okuyorum yazılanları. Ben maskede bırakmışım direkt. Maskeden kısır yiyemem demişsin ama sigarayı yiyen kısırı da içer
-
@möözun, içinde söyledi: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
@paretowilfredo yeni yeni okuyorum yazılanları. Ben maskede bırakmışım direkt. Maskeden kısır yiyemem demişsin ama sigarayı yiyen kısırı da içer
Düzeltme: kısırı yiyen sigarayı da içer.
Gerçi şimdi adminlerden biri düzeltir -
-
sigara yemek nedir ya bu kadar tiryakilik de zarar
-
@paretowilfredo beni görmek ister mi bilemedim gerçi o kadar yıl geçmiş yani görmek ister heralde @Agor
-
-
@paretowilfredo uyuma numarası yapıyor. O gelince biz de yaparız
-
@paretowilfredo ve @möözun sahur yapmışsınız gidin uyuyun. Kurum sınavlarına girilsin çıkılsın çok buluşuruz, otururuz. Muhabbet baldan tatlıdır doyamazsın demedim mi... Bununla bitirelim.
-
@agor hayır bununla bitirelim
-
@möözun bu daha güzel
-
@genclerbirlikli ya nasıl da beğenir
-
@möözun bunu beğenmeyeni Allah taş eder
-
Maskeli balo falan mi var hayrolsun:) bakıyorum 3 mesajdan biri maske
-
@olursaolur Bi Guy Fawkes dedik konu nerelere geldi dostum.
-
@paretowilfredo benim kafa öyle bir gitmiş ki, bu Guy Fawkes’i; gelir uzman yardımcılığı fawkes... ne alaka şimdi bu diye düşünüyodum sonradan maske muhabbetinden anladım
-
@attila-the-hun Aman dostum ne yaptın öyle sen Yok sakin olun sınavla alakalı bir durum değil bu.
-
Valla @paretowilfredo reisi bende merak ediyorum gözümde canlanan sorgu odası tarzı ışığı olan duman altı bir odadan ağzında sigarasıyla daktilodan foruma yazıyor
-
@maxmin hahahaha kahkaha attım hocam varol