Sayıştay sınavı Ankara ulaşım
-
@paretowilfredo hep bu @kelaynak yapiyo
-
@paretowilfredo
:)estağfurullah dostum
derime mi nüfuz edeceksin ? :)) -
@genclerbirlikli Bence arkasında @Baumol olabilir. Bi düşün derim. (Şüphe tek gerçektir.)
-
@paretowilfredo ondan da haberim var, hep o ikisinin oyunu bunlar
-
@genclerbirlikli Game of Thrones yeni sezon yaklaştıkça bi haller oldu foruma
-
Arkadaşlar sınav yerleri için tercihiniyap maps yapmayı düşünüyoruz. Burada @paretowilfredo ve @antimülakat olarak seslendirmeyi biz yapacağız. Bol motivasyonlu sınavlara sizleri güvenilir şekilde ulaştırmak tek derdimiz olacak. 400 metre sonra 3. çıkış
-
@antimülakat yol tarifini ben hazırlarım
-
@antimülakat Yalnız ben Google Maps gibi Büyük Okyanus'u yüzerek geç tarzı tarifler yapabilirim ülke buna hazır mı?
-
@paretowilfredo ankarada anca alt geçitleri yüzerek geçirirsin
-
@genclerbirlikli E bu da dünyada ilk ve tek olur herhalde
-
@paretowilfredo bizim burda (keçiören) botla karayolunda giden vardı o yüzden ilk olmaz bence
-
@paretowilfredo yeni sezon yaklaştıkça kafamın içinden targaryen hanesinden daenerys, isminin birincisi, meereen kraliçesi, yedi krallığın hükümdarı, diyarın koruyucusu, zincirkıran, ejderhaların annesi diye replikler geçiyor
-
@kelaynak O gırtlaktan Dothraki konuşması çınlıyor kulaklarımda benim de dostum Gerçekten öyle bir dil olsa da öğrensem diyorum her defa. Gerçi ders açtılar çılgınlık yapıp Berkeley Üniversitesi'nde. Ama Esperanto'dan öteye gitmez ki.
-
@paretowilfredo ben de hem dilleri hem de atlarını bu kadar işlevsel kullanmalarına hayrandım. khal drogo’yu da hala unutmadık, unutursak kalbimiz kurusun
-
@paretowilfredo o değil de yeni sezonda night king cersei’yi quenn yaparsa şaşırmam
-
@kelaynak Spoiler detected. @genclerbirlikli
Olur aslında cuk oturur. Terbiyesizler Cersei - Jaime Durdursun biri bizi spoiler yağacak yoksa
-
@paretowilfredo jaime eli gidince aklı yerine geldi ama öbür meseleyi karıştırmayalım targaryenlerde de serbest bkn. John-danny ayrıca hocam spoiler değil tahmin
-
@kelaynak Buralar karışır vaziyet alın zaten vakit az daha yaklaşsın bi başlık açalım vakti gelince.
-
Arkadaslar napiyosunuz burasi otobus dolmus basligi?....
-
@1umut Tamam efendim kızmayın aa Yeni başlık açılınca devam ederiz dedik.