GÜMRÜK HANGİ BÖLÜMÜ KAÇ PUANLA TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
-
@guyan-gelmiş Yalnış bilmiyorsam onda da kura varmış
-
başvuran sayisi bugün itibari ile kaç acaba
-
@fanyaa07 En son bir grupta 5000 gördüm ama baya oldu. İnsanlar kararsız hangisini yazalım diye 2016 puanını kullanacakları son gümrük alımı kimse riske atmak istemiyor açıkçası bence.
-
10 bini bulur o zaman başvuru
-
@hgrotius, içinde söyledi: GÜMRÜK HANGİ BÖLÜMÜ KAÇ PUANLA TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
@figo102009 maaş anlamında mı sordunuz?
Hocam hem maaş hem de olanaklar, artılar-eksiler noktasında..?
-
@figo102009 maaş: Gtb muayene memuru > Gtb memur > Gtb muhafaza memuru.
Olanaklar : Gtb muayene memuru > Gtb memuru >= Gtb muhafaza memuru
-
@antimülakat, içinde söyledi: GÜMRÜK HANGİ BÖLÜMÜ KAÇ PUANLA TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
@figo102009 maaş: Gtb muayene memuru > Gtb memur > Gtb muhafaza memuru.
Olanaklar : Gtb muayene memuru > Gtb memuru >= Gtb muhafaza memuru
Net diye buna denir hocam, sağ olun :))
Peki bi soru daha size zahmet, memurun taşrası-merkezi-il il tic. falan bu gibi ayrımları çok fark ettirir mi?
-
@figo102009 fark ettirir. Merkezde ve il ticarette mesai ve yolluk yok. Taşrada mesai var, yollukta duruma göre.
-
Basvuran arkadaslar buro memurlugunun numarasi 3 muydu ? Inceleyemedm basvuruyu aniden kaydettim buro secince 3 nolu kadro oluyor demi
-
@calii, içinde söyledi: GÜMRÜK HANGİ BÖLÜMÜ KAÇ PUANLA TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Basvuran arkadaslar buro memurlugunun numarasi 3 muydu ? Inceleyemedm basvuruyu aniden kaydettim buro secince 3 nolu kadro oluyor demi
Hocam onun bizler için pek bi önemi yok. Muhtemelen ilanların kendi içindeki sıralamasına göre bir şeydir.
-
@antimülakat, içinde söyledi: GÜMRÜK HANGİ BÖLÜMÜ KAÇ PUANLA TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
@figo102009 fark ettirir. Merkezde ve il ticarette mesai ve yolluk yok. Taşrada mesai var, yollukta duruma göre.
Hocam bu mesaide yani çok bekleniyor mu peki? Misalen; 8-17 arası diyelim, kaç gibi çıkılıyor en son?
Onun dışında haftasonu da oluyor mu?
-
Arkadaşlar 80.5 puanla sizce hangi alana başvurmalıyim.
-
@ertuğrulbey Hocam muhafaza şartlarını sağlıyorsanız ona başvuru yapın bence riske atmayın derim. Diğer bölümlerin kaça düşeceği kestirilemiyor. Ama yine de siz bilirsiniz
-
1250 tane Gümrük muhafaza alınacağına 700 800 kişi alınsaydı olmazmıydı yani. 400 500 kişilik kontenjan diğer memurluklara dağıtılsaydı olmazmıydı yani. Tabi herkes iş sahibi olsun ama biz muhafaza yazamıyoruz belki insanlar 74 75 puanlarla iş sahibi olacak ama biz muhafaza yazamadığımız için belki 80 83 puanlarla iş sahibi olamıyacagız. Keşke ilan güncellense. Hangisini yazacağımı şaşırdım artık.
-
@yea-sbf bende 75.2 ile yazmayı düşünüyorum acaba sıralama gelir mi umut var mı ki
-
@asyasy, içinde söyledi: GÜMRÜK HANGİ BÖLÜMÜ KAÇ PUANLA TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
1250 tane Gümrük muhafaza alınacağına 700 800 kişi alınsaydı olmazmıydı yani. 400 500 kişilik kontenjan diğer memurluklara dağıtılsaydı olmazmıydı yani. Tabi herkes iş sahibi olsun ama biz muhafaza yazamıyoruz belki insanlar 74 75 puanlarla iş sahibi olacak ama biz muhafaza yazamadığımız için belki 80 83 puanlarla iş sahibi olamıyacagız. Keşke ilan güncellense. Hangisini yazacağımı şaşırdım artık.
Hocam muayene gelmez o puan aralığına memurluklara bak (taşra, il tic. vb.)
-
@figo102009 Teşekkürler.
-
@nez Gelme ihtimali yüksek . Boyunuz şartı sağlıyorsa muhafazayı mutlaka tercih edin. Zannımca 75 üstü mülakata kalacak. Altına da düşebilir tabi. Ancak 75 e kadar daha fazla şans var. Inşallah kapısısınız mülakata.
-
Gümrükte rotasyon 5 seneye bir mi 7 seneye birmi? Farklı yazılar okudum bu konuda.
-
@hgrotius 1. BÖLGE/ görev süresi 8 yıl ( istanbul bursa balıkesir eskişehir yalova kocaeli izmir tekirdağ çanakkale)
2.BÖLGE/görev süresi 7 yıl (ankara kayseri konya denizli muğla edirne hatay mersin adana aydın izmir manisa sakarya zonguldak)
3.BÖLGE/ görev süresi 5yıl (aksaray karaman nevşehir antalya ısparta mugla kütahya balıkesir kırklareli edirne antep hatay afyon manisa bolu karabük bartın samsun ordu sinop amasya)
4. BÖLGE/görev süresi 4 yıl( trabzon giresun erzincan çorum kastamonu çanakkale hatay elazığ k.maraş sivas artvin rize g.antep ş.urfa van batman mardin d.bakır ıgdır kars erzurum adıyaman)
5.BÖLGE/görev süresi 3 yıl( ardahan şırnak mardin agrı kars ığdır van hakkari hatay ş.urfa kilis g.antep)