MİT KARİYER TOPLANTISI
-
olumsuz dönüş alan oldu mu hiç?aldıysa ne kadar süre sonra aldı?
-
@designer23, içinde söyledi: MİT KARİYER TOPLANTISI
@birisi 2 sene sürdüğü söyleniyor
2 sene olmasa da 1 seneyi geçtim mesela ben dönüş olmadı halen
-
@birisi 2 ayın içindeyim
-
@designer23 bende böyle birşey duydum ama inanmak istemiyorum
-
@elke11 bu başvurduğunu idda eden arkadaşların hepsi yabancı dil kriterlerini karşılıyorlar mı ? Yani YDS’den 80 alıp mı başvuru yapıyorsunuz yoksa karambole mi? Bir de bilgi karmaşası var. Güvenlik soruşturması için bekleyen var mı? Yoksa kriterleri karşılayıp başvuru yaptınız da mı bekliyorsunuz ? Olumlu veya olumsuz dönüş yapılmayanlar arasında ben de varım bu arada.
-
@nartapolit şuan ne durumda ve ne aşamada olduğunuzu bilmiyorum ama bekletilmeden olumsuz dönüş olduğunu biliyorum en azından. Bahsettiğim olay başvuru olmaksızın mesaj ile çağırılma durumu için geçerli
-
@Hayaller71 açık söylemek gerekirse, Bildiğim bir siyasetçinin öz yeğenini aldılar ve yabancı dil konusunda bir kelime İngilizce veya başka bir dil bilmiyor.
-
@nartapolit referanssız mümkün değil hocam zaten şaşırmadım bu duruma
-
Geçen sene ağustos ayında ben de başvurmadığım halde çağrılmıştım. sonrasında 3 defa çağrıldım çeşitli sınavlardan ve konuşmalardan sonra. en son olarak birtakım belgeler istemişlerdi ve onları teslim ettim. üzerinden an itibariyle 1 yıl geçti ve ne olumlu ne de olumsuz bir geri dönüş olmadı. ben de çok üzerinde durmadım zaten öyle olunca.
olumsuz olunca direkt haber vermeleri ilginçmiş ama. olumlu dönüş olsa zaten kimsenin buraya yazacağını düşünmüyorum. dolayısıyla ilginç bi kurum, gördüğüm kadarıyla ise gayet nezih ve kaliteli bir ortam vardı. tabi işin içine girince ne olurdu bilemiyorum.
kişisel başvuruyla çağrılan çok fazla kimse yok sanırım. artık öneri şeklinde çalışıyolar galiba. ve kendiliğinden çağrılanlar için ingilizce veya herhangi bir yabancı dil şartı yoktu. ama ingilizce testi yapmışlardı. yds'nin bi tık altında bir testti. ki zaten girdikten sonra akademik imkanları da gayet fazlaydı. ingilizce dersi veriyolardı aynı zamanda yurtdışında yüksek lisans için de gönderiyorlardı.
-
@ozanjames bu güzel Bi haber kardeşim en azından öyle duruyor bu arada sağlık kontrolün yapıldı mı?
-
@Hayaller71 yok hocam en son belgeleri teslim ettim orada kaldı 1 yıl oldu.
-
bayağı doluşmuş insanlar bekleyen sayısı çokmuş cidden, ben de yazayım tekrar,
arkadaşlar yds muhabbeti geçmiş de 2 dilden yds (biri komşu biri avrupa dili) puanı teslim eden ben de 1.5 yıldır haber bekliyordum; hiçbir şekilde dönüş yapmıyorlar zira; olumsuzlara dönüş oluyormuş denmiş de hepimizin süreci mi böyle bıçak gibi kesildi anlayamadım.
ben şu an başka bir yerde işe başladım, eğitim hayatım başka boyuta taşındı vs, olay benim açımdan kapandı maalesef artık. Konunun eskisi var diyerek takip ediyorum, olağan hali nedir bilmiyorum ama bu kadar insan beklemede; daha önceden bir arkadaş yazmış idi 2 yıl sonra döndüler bir arkadaşıma diye, bazılarımızın başına bu durum gelebilir ama bilgi edinme kanunu değiştiği için bir sorumuza veya talebimize dönüş yapmadıkları gibi bilgi vermek zorunda da değiller sanırım artık, sağlıcakla
-
Bu ileti silindi! -
@mülki olumsuz cevap alanlar hangi aşamadan sonra aldı genel olarak? Paylaşır mısınız?
-
İstihbarat uzmanlığı sürecinde konseyden sonra olumlu yada olumsuz dönüş süresi nekadar bilen var mı? Yada olumsuz dönüş kesin oluyor mu? Bir de konseyden sonra başka aşama var mı artık? Bilen varsa cevaplayabilirse sevinirim
-
@cihan6619 bugun mailime donus aldim.Sartlarimin uymadigi söylendi.
-
@smhcngz konseyden sonra değil mi? Kaç gün sonra oldu bu dönüş hocam?
-
@cihan6619 75 gun sonra olumsuz cevap aldim
-
@cihan6619, içinde söyledi: MİT KARİYER TOPLANTISI
İstihbarat uzmanlığı sürecinde konseyden sonra olumlu yada olumsuz dönüş süresi nekadar bilen var mı? Yada olumsuz dönüş kesin oluyor mu? Bir de konseyden sonra başka aşama var mı artık? Bilen varsa cevaplayabilirse sevinirim
Konsey aşamasına gelip gelmediğimi bilmiyorum ama istihbarat uzman yardımcılığı için 4 aydır olumlu veya olumsuz herhangi bi geri dönüş olmadı.
-
Arkadaşlar 2019’un son kariyer toplantısı geçtiğimiz haftasonu düzenlendi. Konuyla ilgili gelişme kaydeden veya sağlam kaynaktan duyumu olan var mı ?