MİT KARİYER TOPLANTISI
-
@şah23 bilmiyorum hocam
-
@şah23 bana ulaşma şansın var mı
-
merhaba. pazertesi ilk mesajı aldım ancak 2. mesaj hala gelmedi. toplantı 11 ağustosta başlayacakmış. Şehir dışından gelenler için yetişmek zor değil mi geç açıklandığında? 2. mesaj gelen var mı 11 ağustos için?
-
Arkadaşlar başvuru yapabilmek için yds şartı var mı?
-
@deliend evet pazartesi günü başlıcak mesaj ne zan gelir kimse bilmiyor aynı gün olursa şehir dışından gelenler zorlanır bence bir gün önceden mesaj gelecektir
-
@şah23, içinde söyledi: MİT KARİYER TOPLANTISI
@deliend evet pazartesi günü başlıcak mesaj ne zan gelir kimse bilmiyor aynı gün olursa şehir dışından gelenler zorlanır bence bir gün önceden mesaj gelecektir
11-16 ağustos tarihleri arasında diye mesaj gelmişti. pazertesi başlayacaksa çok endişe etmeye gerek yok. cumartesi başlayacak diye biliyodum ben.
1 gün mü sürüyor toplamda? yoksa yatılı bir şeyler oluyor mu acaba?
-
@deliend yatılı olacağını sanmam tüm gün sürüyor yazıyordu sabah baslar akşama doğru biter diye düşünüyorum
-
@deliend bu arada 11 cumartesi başlıyor pazartesi değil 16 kadar belirlenen bir gün de oluyor
-
silinmiştir
-
toplantıya giden arkadaşlardan biri bana özelden yazabilir mi rica etsem ?
-
toplantıya giden bir arkadaş bana da özelden yazabilir mi lütfen? merak ettiğim birkaç konu var da
-
Toplantı konuşulanları foruma yazmaya ne dersiniz? Hepimiz merak ediyoruz, o kadar konuştuk ettik, bari ne konuşulduğunu da ifşa edelim
-
ence büyük sıkıntı yaratabilir sizler bu ülekmizin hassas kurumunda çalışmanız umarım bu durum teleafi edilir kurum tarafından daha diplomanızı alıp hayatın ciddiyeti oluşamamış kafanızda yoldaş fikir tüccarlığı yapıyorsunuz!!!
-
Toplantıya çağrılan arkadaşlar yabancı diliniz B seviyesinde miydi?
-
@akenosan hocam uygulama sınavına önceki aşamadan ne kadar sure sonra çağrıldınız ?
-
@cignx hocam11 16 agustos tarihleri arasında toplnatıya gittiyesn toplantıdan sonra sana geri donus yapan oldumu
-
rahat 300 kisi cagırmıslardı bu siteden kiimse gitmedimi cekinmeyin paylasın biz basvurmadık bizi bile cagırdılar sadece basvuru surecındeki takvim için bilgi almak için buradayız keske onlar bilgilerndirse ama kimse piplemiyor bizi
-
@atakan25 hocam gerilere gidip bakarsanız buradan çağrılan hatta iki sene bekleyenler var.
-
ben YDS'den 92 almıştım onun etkisi olur mu ki?
-
@badboy1903 toplantıya sms ile çağrılan bazı arkadaşlarım hem hiç başvuru yapmadılardı hem de ingilizcenin i sini bilmiyorlardı. Neye göre çağrılıyor kimse bilmiyor. Ora da söylemiyorlar ztn.