MİT KARİYER TOPLANTISI
-
@pilavüstükuru Farsça ve ibranice önemli diller tamam bunları anlarım da süryanice çok fantastik geldi neyse yazıp yazıp siliyorum iyi geceler cümleten
-
Belki mit beni de okur diye üye oldum siteye, ben de şu sıkıntılı, ülkemin zor döneminde hak ile batılın savaşında vatanım için yerimi almak isterim, İngilizceyi de geliştirebilir, şu an 70 düzeyinde. Para yada meslek için değil, bu vatanı bizden sonrakilere sapasağlam bırakmak için. Allah a şükür meslek konusunda sıkıntım yok üç üniversite bitirdim. Dördüncüsü de seneye yapacağım her zaman insan kendini güncellemeli
-
Mit isimsiz telefonsuz bizi nasıl bulacak??
-
@gagelessh haha acaba nasıl Belki @Antimülakat ı arayıp numaranı isterler
-
@ua1905 hocam numara verilmez bizde direk şahsın otobiyografisi kapalı zarf içerisinde üzerine kırmızı gizlidir ibaresi ile birlikte elden görevliye teslim edilir. Okuyan kişi, okunduktan sonra kağıdı yakarak imha eder.
-
@antimülakat çok komiksiniz. Gülmem mi gerekiyordu?
-
@gagelessh daha evvel arkadaşım için yapmıştık sıfır koyarak koymayarak vs deneyin.
-
@evandro bir de öyle deneyeyim. Cevabınız için teşekkürler
-
@gagelessh kızma be hocamm
-
davetler devam ediyor...
-
Şu başlığı birileri bilerek hortlatıyor gibime geliyor. Aramızdalar biliyorum ama onlarda takip ediliyor haberleri olsun. Bizde gizli saklı yok
-
Çağırsalar da gitsek...
-
cv bıraktınız mı
-
@deti, içinde söyledi: MİT KARİYER TOPLANTISI
davetler devam ediyor...
2016 da doldurduğum cv'me geri dönüş olmadı. Neye göre çağırıyorlar, kriter ne ... Hepsi bir muamma
-
Arkadaşlar lütfen kusura bakmayın ama yazdıklarınızı hayretle okuyorum. Milli Güvenliğimiz açısından Devletimizin en önemli kurumlarından biri, sizi değerli görmüş, fayda sağlayabileceğinizi düşünmüş, sizinle iletişime geçmiş ve siz bunu gelip bir forumda paylaşıyorsunuz. Böyle bir kurumda çalışmak istemeden önce Kontrespiyonaj nedir? bunu bir araştırmanızı tavsiye ederim. İstihbarat üretmeden önce İstihbarata Karşı Koyma prensiplerini öğrenmenizde yarar var. Bu yazılanları "herkes" okuyor.
-
@bk001 Hocam çok haklısınız ama bence davetiye almış veya cv doldurmuş kişilerin bu bilgileri umuma açık bir platformda ifşa etmeleri, bu kişilerin ketumiyet düzeylerini hiçbir teste tabi tutmaya gerek olmaksızın tespitini kolaylaştırır diye düşünüyorum,sonuçta teknoloji "herkes" için ilerledi. Hayırlı forumlar
-
Çok fazla da ortamı kasvetli bir düzeye boğmamak adına şunu ifade etmeliyim: Mit e çok yönlü, çok taraflı insanlarda lazım. Günümüzde mit sosyal medya uzmanı, bilişim uzmanı, iletişim uzmanı vs. gibi alanlara hakim insanlarla da çalışmalı ve çalışıyor. Hayatımızın şifreleri sosyal medya da bu kadar aleni iken, kimin paylaşımından dolayı bu kurum personel almayı kabul etmek istemez. Yıldız Teşkilatı birisini personel olarak kabul edecekse, onun ne kadar paylaşımı varsa ve dilerse tamamını imha eder. O konuda şüpheniz olmasın.
-
@antimülakat siz çok eskilere gitmişsiniz Yıldız Teşkilatı diye. Ben daha Millî Emniyet Hizmeti Riyâseti dönemini aşamadım
-
silinmiştir.
-
@pilavüstükuru çok zormuş çoğu kişi etrafında mit personeli olsa bile bilmiyordu herhalde.