MİT KARİYER TOPLANTISI
-
evraklar için tekrar çağırılan oldu mu? herkesi mi çağırıyorlar acaba yoksa belli kişileri eleyip geri kalanlardan mı evrak istiyorlar
-
Arkadaşlar kendi durumunu merak edenler varsa teşkilatın sitesinde Bilgi edinme kısmı var. O formu doldurarak sorularınızı ve sürecinizin olumlu/olumsuz durumunu sorabilirsiniz. Size en geç 1 haftaya cevap veriliyor. En son yapılan alımlarda 2 sene gibi bir zaman yok. 3-4 aya belli oluyor.
-
baştan itibaren bütün süreç mi 4 ay sürüyor
-
3-4 ay da bitiyor muymuş ?
-
Değerlendirme süreci 3-4 ay sürer ama yerleştirme-işe başlama süreçleriyle alakalı bir bilgim yok.
-
Kurumun yapısı ilginç, eskiden kendileri bulurdu alacakları kişiyi. Şimdi başvuruyu değerlendiriyor. Türkiye'nin belki hafızasını en iyi korumuş kurumlarından bir tanesi. Sadece 15 Temmuz'da ilginç olaylar oldu, onda da detayları bilmiyoruz. Onun dışında yurtdışında muazzam operasyonlarin üstesinden geliniyor. Teşkilat olarak, Dünya'da ilk 5'te olabilir.
-
@antimülakat şimdi de kendileri buluyor sms atıp davet ediyorlar başvuru olmasa bile
-
ARKADAŞLAR AKŞAM 9 da TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
benim bi kız araştırma görevlisi arkadaşıma mıt sms atmıştı.bize katil gibilerinden yaklaşık 7-8 ay önce.
tabi kız ne oluyor acaba falan dedi.tabi ki gitmedi.gayet sıradan biriydi.
çok ilginç bi kurum.
hiç çalışmayı düşünmedim çalışmak da istemem.
ankara da bi arkadaşımın babası elektrik teknikleri olarak calisyodu gayet mütevazı hayatlari vardı. -
@antimülakat Böylesi daha iyi gibi sanki..Diğer türlü fazlaca elitist bir yaklaşımdı.
-
Arkadaşlar. Mit'e cv bırakırken telefon numarası kısmını neden bir türlü kabul etmiyor.Hata nerede?
-
Bu başlıkta MİT birileri var mıdır sizce? Şöyle bir bakıp gitmişler midir? Yoksa hiç haberleri yok mudur?
-
@antimülakat Bence başlığı onlar açmışlardır, ben olsam başlığı açıp birkaç tane daha sahte hesapla konuyu köpürtüp başlığa yazanları takip ederdim
-
@bayke çok makul, aslında ty ninde mitle bağlantısı var @Agor @genclerbirlikli @paretowilfredo
-
Yazılanları okuyorlarsa buradan sesleneyim o zaman. Ek iş olarak sizinle çalışabilirim. Ekonomiden güncel olaylara birçok dalla ilgileniyorum. İngilizce çat pat var. 4-5 ay içerisinde YDS'den 70 almam gerekiyor. Onuda aldığımı varsayın. Bence gelecek vaad ediyorum bir değerlendirin.
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru Bilmiyorum ama öğrenirim :))
-
Arkadaşlar. Mit'e cv bırakırken telefon numarası kısmını neden bir türlü kabul etmiyor.Hatam nerede?sürekli telefon numarası ekle diyor
-
@pilavüstükuru ingilizce,rusça,kırgızca verelim?
-
silinmiştir