MİT KARİYER TOPLANTISI
-
arkadaşlar yok mu ses seda kimseden
-
Arkadaşlar mit bilgi edinme kısmına ulaşamıyorum. Nasıl bulunduğumuz aşamayla ilgili bilgi alabiliriz?
-
@cyberthought hocam mit bilgi edinme yasası kaldırılmıştı diye biliyorum.
-
@872 biliyorum kaldırıldı kardeşim. ama nasıl ulaşacak adaylar bu kuruma şimdi ? Tam bir kapalı kutu sonuç bekleyenler için.
-
Düşünsene Mit'te çalışmaya hak kazanıyorsun ama sana bilgi verilmiyor. MİT'i kazandığını bile kendi yöntemlerinle bulmak zorunda kalıyorsun.
-
Bundan 2 sene önce başvurmuş olduğum bu teşkilatta çoğu mülakatı geçtim bir tek konseyin önüne çıkmak kalıyordu ve sonra işe başlıyacaktım bu ağustos ayında davet edildim gittim içeride 5 dakika tutmadılar sordukları soru ise meteorun türkiyede ilk nereye düştüğü gibi sorular 7 arkadaşımla beraber girdik 15 gün sonra mail geldi ve hiç birimiz kazanamadık garanti gözüyle baktığımız iş olmadı sanki ailemizden birisi vefat etmiş kadar üzüldük madem olmuyacaktı 2 sene bekletmeleri bizi en çok üzen şey oldu okadar adama ihtiyaç varken almamaları ve bütün arkadaşlarımında elenmesi çok düşündürücü bi durum ,nihayetinde güvenlik ve arşiv soruşturmasındanda geçmiştik 5 dakikalık bi mülakatla 2 senemizi heba etti çok üzgünüm gerçekten ve şuan işsizim söyliyeceklerim bu kadar
-
anlaman gereken çok şey var senin daha idrak edememişsin bazı şeyler
-
@badboy1903 ne gibi şeyler mesela dostum ben farkına varamadım sanırım açıklarsan sevinirim gerçekten
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru ben ilk defa foruma yorum yapıyorum oda kazanamadığım için yoksa bende biliyorum farkındayım herşeyin dostum okadar bilgisizim değilim
-
@pilavüstükuru daha içeriğin ne olduğunu bilmiyorsun bana öğretmeyemi çalışıyorsun sen
-
silinmiştir
-
9 sayfa neler konuşulmuş böyle @pilavüstükuru @janti12 @badboy1903 arkadaşlar deneyimlisiniz bu konuda sanırım.
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru teknik uzmanlık nedir hocam?
-
silinmiştir
-
@pilavüstükuru şimdi baktım hocam attığınıza eğer anlayan varsa tam çalışılacak yer. Türkiye'de veri analitiği uzmanı olan direkt başvursun.
-
HOCAM BU KURUMA BAŞVURU YAPANLAR KAÇ AY İÇERİSİNDE GERİ DÖNÜŞ ALDINIZ. YADA ŞAHİT OLDUĞUNUZ YAKININIZ VARMI LÜTFEN BİLENLER CEVAPLASIN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERİ SÖYLEMEYİN. BAŞVURUDAN SONRA KAÇ AY İÇERİSİNDE OLUMLU YADA OLUMSUZ CEVAP ALDINIZ
-
Son durum nedir toplantıya katılıp işlemlere başlayanlara dönüş oldu mu acaba?
-
@atsız34 sitede kariyer toplantısı linki hala aktif, görüşmelere devam ediyorlar demek ki.