2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Şu sıcaklarda çalışılmiyo ve ing var diye düşündükçe ne olcak diyorum paso
-
@aroma kpss'den sonra bir bitti havası artık çalışılmıcak kafasından çıkamadım hocam bende 1 haftada çok şey unutulmaz umarım
-
@maxmin umarım hocam kafaya dikkat şu sıcaklarda herşey olur unutmayız inş dahası vmy guy var şu yazın ölmesem bi daha ölmem çok zor geciyo
-
@maxmin egitim fakültesi ve iibf de girecekler besevler kavsagındaki bufeler emanet alıyor. muhendislik onundeki kafe de aynı sekilde emanet alıyor. emanetten yana sıkıntı yok ama içeri almaya calısmayın.
-
@bg2603 a4 ü yan yan çevirip ikiye katlayın. 4 sayfalık bir kitapçık olarak düşünün her sayfada genelde 2 soru oluyor. okunmadan yana sıkıntı yok. işlem için de boş sayfa illa ki bulunuyor. ilk girdiğimde o kitapçığı görene kadar heyacanlıydım o hayal kırıkığını yaşamayın diye söyledim. yoksa çok da elzem bir bilgi değil.
-
bi saniye ben guy sınavı için dedim bunları dguy nasıl olur okuna da bir bilgim yok
-
@bg2603 hocam benim başıma gelen sizin başınıza gelse sizde telaşlanırdınız :)) Geçen Çarşamba, Kpss öncesi eski kimliği kaybettim zor bela Nüfus Müdürlüğünden başvuru yaptım. Bugün yeni kimlik geldi bu seferde Ptt'dekiler kaybetti. Beyefendi bulamıyoruz diyorlar :))
-
@yamtar hocam sınav süresi ne kadar bi bilgin var mı ?
-
@agor
Teşekkür ederim -
@uruk-hai
Gazi eğitim Fakültesi
Teşekkürü ederim -
@yamtar aman hocam okunsunda tek biride guyda muhasebe bit gibi okunmuo demisti telaslandim
-
@yavuzçağrı dorudur hocam girersiniz insllh
-
@aroma hocam max 5 soru çıkacaktır en az 2 tanesini de yakalarsiniz zaten.
-
@ceks74 inşallah dediğiniz kadar çıkar ingilizce soru sayısı. Soru sayısı net olmadıgı için sınavda 15 tane falan görürsem şok olmayayım diye şimdiden kendimi hazırlıyorum.
-
Ankaralı arkadaşlar gazi eğitim fakültesine nasıl gideriz ?
-
@ceks74 inş hocam yaa kpss ye takıldık ing kaldı inş ing den cakmam
-
@kuşçubaşıeşref kızılaydan ankaray a binin hocam besevler durağında inin yürüme mesafesi var 5 dk
-
Bu sınav keşke kpss den 1 hafta önce olsaydı. Pil bitmis bir halde ve kesinlikle akmiyor. 1 hafta da olsa nefes almaya ihtiyacım var. 2 gün bile katlanacak durumum kalmadı. Yeterki bitsin kazanamazsam da kazanamayayim sezon içinde kurumlar açar moduna girdim. Şu sınav çabuk geçer umarım tek düşündüğüm sınav sonrası bir süre kafa dinleyecek olmam.
-
@ceks74 hocam aynı durumdayım tek motivasyon dguyun iyi bir meslek olması ama calısamiyorum.Gercekten dguy büyük bir şans olcak kazananlar için.
-
sayfaları göz ucuyla tekrar ediyorum sınavda o sayfalar gelsin aklıma bu sınav olmasa da 2. si açılacak sonuçta