2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@olursaolur teşekkür ederim
-
@pjosephinec hocam ayni giris belgesini mi aldik bende oyle bir sey yazmiyor,ilk yayiminda da okumustum su an cikti elimde yine baktim yazmiyor
-
@duyguuu37 zaten tek sayfa 3 madde yazıyor değil mi hocam ?
-
@denetcii direk ilan metninde yazıyor o giriş kağıdında yazmıyo
-
Dostlar mimarlık fakültesi Ankara garın karşısında mı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .)
-
@rdvnsrc42 Evet dostum GAZİ Mimarlık ve mühendislik fakültesi eski garın sırtına yeni garın karşı kısmına düşuyor.
-
borçlanma ve bütçeden soru geliyor mu arkadaşlar?
-
@denetcii evet oyle hocamilan metninde yaziyormus o madde simdi gordum bende
-
Ösym’nin verdiği kalemler silgi ve kalemtraşla gelin işte en makulü
-
@hey verdikleri konulara göre hayır. ama belli olmaz tabi
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesini alamadım site hata veriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
@toranj kamu maliyesinin içine herşey dahil arkadaşlar. Vergi ve tvs hariç. Dolayısıyla bütçe ve bırçlanmadan sorumluyuz
-
Arkadaslar konu Maliyeden açılmışken vergi hukuku da dahil mi yoksa tvs mi sadece ? Ayrıca ikisinden sizce ne kadar soru gelir ? Gelir İdaresi diye bu iki alandan mesela 25 soruda 10 soru sorma gibi bir durum başımıza gelmez değil mi ?
-
@ceks74 bunu guy icin sormustum ben vergi hukukundan da soru geliyomus konu dagilimi ingilizce hariç ayni olduğuna gore gelir hocam es geçme
-
O değilde icra iflas kaç soru gelir acaba 1 mi
-
@aroma Hocam telefondan giriyorsan normal bende de hata veriyor. Bilgisayardan gir. Bilgisayarda indirdiğin zaman fotoğraf bozuk çıkabiliyor. İndirmeden direk tarayıcıdan çıkart.
-
guy sınavında geçen sene uçlu kalem, saat, gözlük 3 lemesi ile girmiştim yine aynısını yapcam sanırım.
-
@yavuzçağrı tsk ederim hocam tlf dan bakmstm bende.
-
@maxmin guy gibi düşünürsek 1 tane olur galiba. Ki gelmesin zati
-
Arkadaşlar işletme iktisadından kaç soru geliyor ?