2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Eğitim bilimleri fakültesine gitmek için metroya binecem tamam üniversite kapısından çıkıcam oda tamam sonra ne kadar yürürüm taksiye mi bineyim?
-
@james-buchanan hayır
-
@shanks hocam astiden mi gideceksiniz neden dolmusla gitmiyorsunuz,dolmus 10 15 dk da okulda,ust gecit kullanarak karsiya gecip kampuse ulasiyorsunuz zaten oradan bulursunuz egitim binasini
-
@shanks beşevler metrosunda inince taksi sizi oraya götürmez hocam ankaradaki taksiciler pek nazlıdır 10 dk sürmez yürümeniz. ben her gazide girdiğim sınava gazi mahallesinden ortalama 10 dkda normal hızla yürüyorum. aynı mesafe sayılırlar. tecrübeyle sabit. gözünüz korkmasın. bir arkadaş söylemiş eğer kapıda inmek istiyorsanız kızılay ziya gökalp caddesinde madonun önünden 220-221 gazi mah. batıkent özel halk otobüsleri kalkar eğitimin kapısında indirir. kızılaydan gelecek arkadaşlar onu da kullanabilir. ama aştiden gelecekler için ankaray-kızılay ordan in otobüse bin çift vasıta oluyor. totalde 1 saati bulur okula varmanız. diğer türlü aşti beşevler 10 dk ankarayla. üstüne 10 dk yürüme 20 dk da okuldasınız. çok uzun açıkladım ama soran çok olmuş net bilgidir yayalım
-
@duyguuu37 Arkadaşın evinde kalacam o seni metroya bindirecem zaten yakın dedim ama haritadan bakınca yakın gibi gelmedi
-
@sdf ha aştiden dolmuşlar da var. konya yolu üstünde bırakıyorlar. ama şöyle ki aştiden karşıya geçeceksiniz. dolmuş bekleyeceksiniz. konya yolunda okulun üstünde ineceksiniz aşşa yürümek de 5 dk sürer. burda yürüme mesafesi kısalır. bu da bir tercihtir. ama yol iz bilmeyen için ankaray daha rahat bir seçenektir. yürümeyi sevmeyenler için diğerleri
-
@sdf 220-221 nolu ego lar kaçak göçmen gemisi gibi 150-200 kişi tasiyor.onunla sınava gelenler 5 net eksik yapar
-
ankarada yağmur var mı şu an?
-
@james-buchanan eli kulağında
-
Tren garindan dmo misafirhaneye nasıl gidebiliriz arkadaslar ? İl jandarma yanındaymış
-
@james-buchanan ankaranin iklimi degisti resmen bi günlük güneşlik bi bakiyosun şimşekler çakıyor ona gore gelin
-
@uruk-hai adsjfjafjkfJSDAGDFDdfsdfgdfsfd
-
@no33 Taksiyle gidin hocam 3-4 kişi. yürümekle uğrasmayın. Taksiye Kızılay avm var onun oradan binin gama iş merkezi tarafından binerseniz dolaştırabilir. 10-12 lira civari yazar taksi.
-
@antimülakat Diğer eş sözleşmeli mesela öğretmen bu durumda nasıl çekebilir hocam. Sözleşmeli kısmını atlamış olmalısınız.
-
-
Yarın bu saatlerde sınavda olacağız ..
Aklımda hiçbir şey Yok gibi ..
Müthiş bi korku hakim.
Sanki bütün herkes çok iyi çalışmış bi benim bütün konuların yarım eksik gibi..
Lütfen hepimiz aynıyız sakin diyin. -
@yorgunsavaşçı ayniyiz hocamozellikle kpss den sonra zihinlerimiz dinlenme modunda gibi
-
Kpssden sonra kitap yüzü açmadim. Derse karsi inanilmaz sogudum kitaplardan midem bulaniyor. Insallah taklaya gelmem. Hepimizin hakkinda hayırlısi olsun.
-
@uruk-hai ozaman taksiye binip klimayı açtırıp huzura erip bi beş net fazla yapsınlar
-
@yorgunsavaşçı evet herkes konuları tamamladı sınava hazır sadece sen öylesin:D