2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
arkadaşlar şu KAMULAŞTIRMA vardı şıklarda onu yaptınız mı iç borçla alakalı bir soru
-
@hickskaldor ticari mal satıyordu tamamdır hocam
-
@balans-etkisi faiz giderleri onun cevabı
-
@balans-etkisi diğer şıklardan bir şey anlamadım zaten. V=R/i aklımda kalmış. Ben de onu işaretledim
-
@şampiyon şans oyunları veraset ve intikal vergisidir
-
@fatihmavcu evet .onceki yorumlarda ozel beyanname die verilmis cevap .ozel beyannamenin dogru sik oldugunu dusunmyrm
-
@samet06 hocam hocam cevaplar var mı toplu olarak elinizde
-
@şampiyon hocam ikiside yokki 7/b hesaplarında üretim maliyet hes. Da faiz giderleride yok hesaplarda
-
@balans-etkisi faiz gideri hem 7a hem 7b diye biliyorum hocam
-
@ceks74 cevap üretim maliyeti olmali
-
KAYITLI SERMAYE
-
C ve Q sorusu vardı. Hangi gelirden sonra Q mali tuketilmez diye. Q ya 0 vererek 250 bulmustum. 125 bulan var türev alıp, açıklayan olur mu
-
Kur sorusunun cevabı 29 bindi önce 28 bin buldum baktım şıklarda yok sonra baktım satış kuru yerine alış kurunu baz almışım
-
@ceks74 üretim maliyeti 7/b nin son hesabı internete yazıp bakabilirsiniz hocam faiz gideri yoktu
-
@tülaytan hocam özel iletisim beyannamesi yaptım ben de öyle bi beyanname hic duymadım
-
@okanugur ooo faiz gideri ile finansman giderikarışmış :
-
@ceks74 olur hocam can sağolsun
-
@okanugur GVK’nın geçici 67'ci maddesi uyarınca, banka veya aracı kurumlarca tevkifat yoluyla vergilendirilen mevduat faizleri, repo gelirleri, özel finans kurumlarından elde edilen gelirler(ticari faaliyet kapsamında olanlar hariç) için yıllık beyanname verilmeyecektir........
Soruda gelir vergisi kapsamında olup olmadığı mı yoksa beyanname verilip verilmeyeceği mi soruluyordu. -
@okanugur aynen hocam faiz giderleri olucakmış cevap vay anasını ya 799 kodlu hesap çalıştığım kitap 798e kadar almış
-
@replaa hocam gelir vergisi konusuna girmez diyordu sanki ben öyle hatırlıyorum ve ona göre yaptim