2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@moonlight bende kamulastirma yaptin ama emin dglm
-
@falanfilan cevap 125 olmalı. Türev alınca 0,4c-50 kalıyordu, dönüm noktası soruluyor 0'a eşitle c 125
-
@balans-etkisi canınız sağolsun hocam gerçekten bazı sorular o anki kadere kalıyo
-
@frustration bu arada ben de aynısını söylüyorum hocam. pozitif dışsallık durumunda özel maliyet sosyal maliyetten fazladır. ama cevapta tam tersini diyordu. sosyal maliyet özelden fazladır diyordu. o yüzden iki şık yanlıştı diyorum.
-
@shady1 Ben kpss soruları tartışılırkende anlamamıştım
-
@falanfilan hocam emin değilim ama baktım orda üzeri 2 var kesin türevdir diyip türev aldım hayırlısı
-
@balans-etkisi hocam üretim maliyeti var kesin Eminim notuma baktm yinede var gösteriyor
-
@replaa hocam direk dönüm noktası yazmıyordu değil mi? Ona göre bi daha çıkarsa dediğiniz mantıkta yapayım
-
@fatihmavcu oto finanman =kar yedekleri - birikmis zarar /odenmis sermaye
-
@okanugur hocam şans oyunları diğer kazanç ve iratlar içerisinde yer almıyor mu peki?
-
@ceks74
Finansman gideriyle karıştırıyorsunuz hocam -
@ceks74 7a ve 7b ortak hesap finasman gideri
-
@okanugur çoğu 2 şıkta kaldığım sorular hep yanlış umudum yok bu sınavdan guyu kazanim yeter
-
@replaa viv
-
@ceks74 bence finansman gideriyle karıştırıyor olabilirsin hocam o ikisinde olan
-
@hickskaldor ben yanlış yapmışim hocam soruda dönüm noktası yazıyor muydu
-
@falanfilan direk yazmaz onu anlaman gerekir. Ama bu soruyu soruyorsa yüzde 90 dönüm noktasıdır yani
-
@falanfilan 'HANGİ SEVİYEDEN İTİBAREN' o mala karşı fikri değişir gibi bir şey diyordu
-
@teklif-eğrisi tamam hocam sağlık olsun
-
@replaa hocam Google ye yazıp bakabilirsiniz şuan siz böyle net konusunca bildiğimi unuttum