2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Birde şüpheli alacak sorusuna el attık mı tamamdır soruda alacağı için dava açtı ve dava esnasında alacağının 280000 tl kısmını geri aldı diyor. Diğer kısım içinse alamadı vs bişey yazmıyordu
-
@futureguy özel fon 20, güg 10(borç)
Birikmiş amort 30 (alacak) -
@cesss orada dava devam ediyor , yani aldığı 280 000 için şta yı kapatıp kalan 70 000 in dava sonuçlanır çaya kadar haala devam ediyor olmasi gerekir aksi durum zaten ihtiyatlilik ilkesine ters
-
@buhara çok sağolun. Bir doğrum daha oldu
-
@alika28 IS-LM dengesi sadece finansal aktifleri icerir secenegi de yanlis hocam.
-
@can-mavi yani şta 280 bin alacaklı mı oluyor hocam
-
@buhara güg mü gyg mi
-
@ultras06 ben de direk onu görüp onu işaretledim ama tahvil fiyati ile faiz olan şık bariz yanlış
-
@cesss bn bu soruyuda yanlıs aldim.Cogunluk 350000 karslik diyo
-
@nopainnogain sanki biri vardi zaten gug yada gyg ikisinden biri şıklardaydı
-
@buhara herkes özel fon diyor ben şöyle yaptım şimdi yeni aracı 300 bine mi ne aldı diyordu özel fonunda hepsi bu arac alındığında kapatılır eğer özel fon adına olumlu fark arta kalan para var ise bu sefer kalan amortismana ayrılır. Sorud bizden amortisman ayrılmasını soruyordu yani aracı almış özel fonu kapatmış. O yüzden 770 borçlu amortisman alacaklı
-
@zenginmemur karşılık ayrılma durumu yok zaten soruda da bahsetmemiş ben 280000 alacaklı olanı işaretledim doğru oldugunu düşünüyorum yinede belli olmaz
-
@fişek-morgen hocam önce özel fon kullanılıyor bu sorularda
-
@cesss bnde oyle isaretledim hatta d sıkkiydi
-
@fişek-morgen dostum özel fonu yıllar itibariyle amortisman dan düşülür , 2015 duy mülakat sorularından biriydi
-
gib i aradım bilmiyoruz dediler.
-
@futureguy şimdi bir yanlışında olabilir o yüzden hiç çıkarım yapmayın bekleyin
-
@fişek-morgen ohh beah ilk defa benle aynı yapanı gördüm özel fon kamyoneti aldığında zaten düşülmüyor muydu ?
-
@fişek-morgen bende aynen böle yaptım hocam sonuçta yeni araç alırken özel fon kapatılıyordu. Bence özel fonlu şıkları oraya şaşırtmak için koydular.
-
@thorstein-veblen dostum sorular varyaaa çok güzeldi daha neler neler. Ösym halt etmiş