2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Otofinasman gücü kesin cevap imece çıkmış sorularda var 15 Kasım 2008 soru 40 bakmak isteyenler bakabilir
-
@sessessc yanlış etiket sanrm ben o soruda yorum bile yapmadım
-
@zenginmemur tek umudum acaba gerçekten iyiler mi bu forumda yazıyor veya beklediği netleri açıklıyor
-
@sessessc teminat falan yoktu hocam eminim bu soruda
-
@zenginmemur yoktu hocam zaten üstte buna benzer diye bir örnek atılmış onun için öle yazdm
-
@şampiyon hocam yeni üyeyim arada karışıyor kusura bakmayın
-
Bir kişide demiyor ki karşılık ayrılmayacaksa neden şıklar hep karşılıklarla ilgili :))))))
-
@claark hahahahahaha
-
Tuğrul kocere Tweet atan oldu mu
-
@kuşçubaşıeşref evet dguy icin spekulatorler ne dedi?Bu sınav zor olur guy gibi olmaz.Bu sınav zordu ama cıkmisları cözen biri bu soruyu yapardı.Safi vergi yüku sorusuda ayni mantik hocam
-
@zenginmemur Maliye Bakanlığının çıkmış sınav sorularının derlendiği bir kaynak var mı hocam?
-
@nopainnogain hocam guy icin imece var ancak diger sinavlar icinde vardi sanki hocam bir kaynak daha
-
@zenginmemur Teşekkürler hocam
-
@nopainnogain var hocam ben çöptür diye umursamamistim.tam adi maliye bakanlığı sınavlarına hazırlık ediyor Mehmet kaplama.ama içinde guy soruları yok sadece maliye bakanlığı
-
@cag317 hocam bütün şıklar da karşılık yoktu
-
Sabah sabah ne güzel olmuş buralar ya ben daha kendime gelemedim
-
Bu sınav için guy çıkmış sorular çözmeden girip pişman olan var mi gördükçe benzer soruları sinir oluyorum
-
Tam sorulardan kopuyoruz hafif muhabbet donuyor hemen altinda şupheli tic alacak şurda teminat şu kadar yazisini goruyorum bir gülme geliyor
-
Hala ısrarla ve istikrarla 80 üstü kapatacak diyorsunuz ya , alım 75-80 kişi olsaydı mülakata kalacak aday sayısı 150-160 kişi olsaydı sonuna kadar haklıydınız , ama alım 300 kişi mülakata kalacak minimum 600 kişi , sınav epey çakal , hiçbir soruda dikkatsizliğe düşmeyen Süperman felan olması lazım , ne varsa şu forumda var ve bu forumun da ortalaması 77-78 doğru bence ve büyük ihtimak 76-77 ile kapatacak , 80 üstü kapatırsa kimse beni etiketlemesin bak gördün mü atıp tutuyordun diye , ben olağanı söylüyorum 80 üstü kapatması olağanüstü
-
2017 kaymakamlık sınavı DGUYdan kolaydı hem de çok kolaydı , 40 soruda 30 doğru yapan 407. kişi mülakata kaldı ,, DGUY sürprizlerle dolu sınavdı en güvendiğimiz dağlara karlar yağdı , bu sınavda mülakata kalacak 600. Kişi 80 üstü yapacak öyle mi?? O zaman ya biz (forumdakiler) hiçbir halt bilmiyoruz ya da gerçekten hiçbir halt bilmiyoruz kendimize bir çeki düzen vermemiz lazım.