2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@maesteo bu konuda haklısınız hocam şüpheli bir doğrudansa şüpheli bir yanlış kabul etmek daha dogru bence
-
@gencburokrat karşılık ayrılıp ayrılmayacağıda tartışma konusu ama sonucu değiştirmiyor.anladigim kadarıyla şirket karşılık ayırmak zorunda değil soruda ayırmıştır derse ayırıyoruz.
-
@ceks74 işin aslı 75 bekliyorum diyenler 80 bekliyor 80 bekliyorum diyenler 85,85 diyenlerde 90 bekliyor.o zaman kaçla kapatacak beklentisinde 5 puan eklemek gerekiyor
-
@uruk-hai hocam beklentime +5 puan eklersem forumda beni taslarlar yapmayın Ahaha
-
@zenginmemur valla ben horul horul uyudum
-
@maesteo en garantisi bu yol aşağı gelmez yukarısı senindir üzülmezsin
-
@uruk-hai Karşılık ayırmazsa soru çözülemez zaten, cevap şıklarına bakıldığı zaman karışılık ayırdığı varsayılmış, miktar belirtmediği için tamamına ayrılır. Kalan 70.000 için bir şey demediği için o kısım kapatılmaz. Durum bu kardeş.
-
Ben de bi tahmin söyliyeyim 650 700 kişi arasında mülakata çağrılan olur. 80 85 arası kapatır. Bakalım artık
-
@gencburokrat soruyu net hatırlamıyorum ama dönem değişmediğini varsayarsak 128 de bekletebiliriz.
-
bu iibf cilerde tam piskoymuş varya :))) adamlarda uyku yok.
-
@ceks74 ben 83 le kapatacak diyorum.is yerindekilerede sordum hepsi 80-85 arası bekliyorlar ve 80 altı duymamışlar.forumdada herkesin 5 puan eksik söylediğini düşünüyorum
-
Supheli ticari alacak sorusunu ben de 350 bin borclu yaptim tartismasi cok uzadi.kesinlikle yanlis.
Bunun sebebi bol bol menkul kiymet karsiligi sorusu cozmusuz. M.
Kiymet elden cikinca karsiligin tamamini kapatmaya alistik tabi.ordaki satis fiyatini burdaki kısmi tahsil benzettik. -
@eemci kpss a ve türevlerinde başarılı olmanın bir nedeni de bence obsesif olmak. yani biraz ruh hastası olmamız şart:)
-
@uruk-hai Usta sen bu platformda eksik soyleyen adam duydun mu hiç ya hele ki 5 soru. Psikoloji kabul etmez bunu bir kere. Zaten gun gun dogru cevap aşagi cekiliyor bi de 5 soru ben düşeyim demez kimse. Oynar oynar +2 -2 oynar.
-
@uruk-hai hocam 85 olsa şaşırmam .
-
Sinav aciklandiginda bu sefer de ben demedimmiciler baslayacak ️ 80 alticilar ve 80 ustuculerin birbirlerini etiketlemesi falan filan ️
-
@uruk-hai Açıklanınca görürüm o 83 ü abi yıllardır bu senaryoları o kadar gördük ki yok 80 aşağısı yok yok bilmem ne sonunda da hepsi asparagas çıktı yine başladınız o mevzulara inşallah uzamazda kusmadan forumdan biter bu olay
-
@kaimoğlan 5 eksikten kastettiğim beklemediği 1-2 yanlış çıkınca o cokuntuyle 3-4 tanede emin olmadıgi ama büyük ihtimal doğru olduğunu düşündüğünü de yanlış sayıyor ediyor 5-6 yanlış
-
@şampiyon bu soruda teminatlı kısım oldugu için karşılık hesabı kullanılmış, fazla uzadı cevap belli aslında basit bi soru niye bu kadar uzadı
-
@uruk-hai tamam iste böyle olunca bu sinav 70e bile düser.