2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@cag317 15 yaş olayını bilmiyorsan sınavlara girme bi zahmet bu nasıl bi cümle ya kaç yaşında insansın Ne kadar doğru yaptığın bu genelleme.Onu bilmeyen kişilerden biri de benim gerek yaptığım iş gerekse aldığım puanlar senden daha iyi belki de.İnsanları küçük düşürmeye o kadar alışmışsınız ki yazık
-
@cag317 hocam niye böyle davranıyosun.Sınav anında yapamayabilirirz.Amacın edir?A grubunda sadece sen hazırlanmiyosin.Sadece cıkmıs soruları sen kendin mi defalarca còzduginu dusunuyosun.Sen 85 bekliyosan git simdiden mülakata hazırlan git tuyo mulakati al ezber yap.Mülakatta hepsini bilirsen olumlu oliyomus gecenler öyle söyluyolar.
-
Sınavdan tam çıkarken tarih sorularını ingilizce sorularını ve 3-4 tane sorunun cevabını değiştirdim, nasılsa diğerleri iyi geçti yanlış olsa da 85 doğru filan olur dedim. Şu an o kadar pişmanım ki, 78-81 aralığında doğrum var ve kaçla kapatacağı belli değil. 7-8 tane doğruyu silip yanlışı işaretlediğim için kendimi günlerdir affedemiyorum ama acaba kısmet olmayacak da o yüzden mi böyle oldu diye teselli buluyorum. Sınavlar mülakatlar hep stres içindeyim. Antidepresana başladım
-
@zenginmemur hocam ben 85 civarı bekliyorum. ben 350 bin borçlu dedim. ama iddia etmiyorum. @can-mavi arkadaşın da dediği gayet mantıklı. soruda beni şaşırtan sanki artık kalanının tahsil imkanı kalmamış gibi düşünmem oldu. eğer sorunun niyeti hala alacağın kalanının tahsil edilme imkanj varsa can mavi ve onun gibi düşünenlerin kaydı doğru yok soru aslında tam yazmamış olsa da bukadar tahsil ettik gerisi yalan oldu demek istediyse benim ve benim gibi yapanların kaydı doğru yine boğulmadan içinden çıkamadığımız bir soru oldu. acaba ne demek istemişlerdi diye.
-
@sdf böyle bir sinavda diyorumki ilk 300 iyi yapsa bn 85n ustinu duymadim fazla
-
@kubrabaris o zaman tahakkuk kaydı oluyor. ben de dağıtım yaptım.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@sdf böyle bir sinavda diyorumki ilk 300 iyi yapsa bn 85n ustinu duymadim fazla
@iibfli_keynes belki düser ancak dedigim gibi yine sınırdayiz en temizi 75 olsun
-
@zenginmemur hocam bence düşer ya. ben gazi mühendislikte girdim orda insanlar bana çok ciddiye almıyolarmış gibi geldi yani 600 kişinin bu kadar pür dikkat şekilde 80 bandında olacağını düşünmüyorum
-
@iibfli_keynes Kesinlikle aynı durumdayım pazar sabahı uyandığım an aklıma geldi gece uykum bölündü. Sınavda tutuldum resmen dogruyu biliyorum ama isaretleyemiyirum ve isaretleyemedim.
-
@zenginmemur 80 i geçen kişi ilk 300 tür bence sonrası yığılmaya göre belirleyecek ama 75 e kadarda düşmez 77-78 aralığında takılır
-
Şu örneği de bırakıyım da şüpheli alacak sorusu ile ilgili aklında soru işareti olanlar baksın.
-
@toranj inşallah hocam sayidan dolayi sansikiz var.hani 100 kalma degil 600 ve ayni yapan digerleri olcakDusecekse 75 olsun istiyorum es kaza yapamadiklarimiz cikar kurum yanlis alir
-
@gencburokrat bu soru net bence artık 129 350 yaptım ama yanlış olduğu bariz
-
@zenginmemur valla burda bir avuç insanız genel skala ne bilmiyoruz hiç her türlü süpriz
-
@şampiyon yok hocam bn hani 78 bekleyen adam mesela zaten tartimslalirlari yanlis almistir diyorumki hic beklemdegi bir sekilde dogrularida yanlis olirsa benim oyle oldu ilk gun dogru dedigim ikinci gun yamlis aldim cunku hatirlamaya basladim belki bunun gibi birkactae daha cikarsa
-
@zenginmemur her tartıŞmayı yanlış Alsan da bu sınav çok zor demiyorum çok düşürücü bi sınavda 70bile geçemeyen çok kişi vardır tahminim 80 i geçeceğine ihtimal vermiyorum 75 e düşeceğinede o ara herşeyi belirleyecek 85 üzeri yapan illaki var hataya düşmemiş tecrübeli insanlar onlar ilk 100 de bulurlar kendilerini
-
Sabah sabah hangi enerji ile kalktınız soruları tartışıyorsunuz ben sabah zorla kalkıyorum
-
@kuşçubaşıeşref acıklandimi heyecani uyutmazki gecen yil mulakatlar gece acıklanmış
-
günaydın hocam.bugün biter inşallah bu bekleyiş.evet.
-
@kuşçubaşıeşref Valla ya insan kaç gün boyunca aynı soruyu neden tartışır yarım yamalak hatırlayıp bas eksiyi geç artı olursa senindir zaten:)