2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Koskoca kaymakamlıkta bile ne zaman açıklanacagi öğrenilebiliyor, bizde niye yok anlamadım gerçekten çok ketum olmuşlar, hackerlardan mi korkuyorlar
-
@t-robert-malthus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@olursaolur işlh bu gece açıklanırda benim duyumda patlar
Daha gece açıklamıyolar dediler ama
-
Açiklansa nolacak sanki referanssiz dönen isler var da,artik sinav kazanarak gonlumuzu hos tutar olduk,sonuc issizlik ve hedeften sapma olduktan sonra sinav kazanmak sadece evet ben ustume duseni yaptim dedirtmekten oteye goturmuyor bizleri ve artik ciddi bunaldim,bu kadar otekilesmis bir kesim daha yok bizim gibi.
-
@kpss-a-bağımlısı Belli olmaz yinede gib bu
-
@shanks yazma şöyle duyum sancaklar bak:))
-
@lex-fori Havadan duyum kapar olduk
-
@t-robert-malthus, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
öncelikle beni topa tutmayın günahı vebali bana ait değil... bende duyumcunun duyumcusunun yalancısıyım yarın 16:00 kadar hiçbişey beklemicekmişiz. yarın açıklanmazsa perşembe kesin acıklanacakmış iki sınav birden puan var mı dedim duyumlarının arasında kesin bilgi olmadan söylem dedi...
Facebook ve twitter da çarşamba telefon etkinliği yapalım demişti arkadaşlar. Sanirim ona karşı yayılan bir duyum etkinliği olmali bu da millet saat 16.00 ya kadar rahatsız etmeyin yani demek istemiş bence şair burada ( öyle hale geldik ki belki de paranoya yapıyorum )
-
@nisan şair nedemiş bilmem ama topluca hareket etmedikten sonra biz daha çok bekleriz...
-
Bugün yapılacak telefon etkinliğine katılım gösterelim boş boş sonuc beklemekten iyidir arkadaşlar.
Cumaya kadar arayabilecek Olan herkes mesai bitimine kadar aramaya çalışsın herkes günde iki kere arasa bile yeterli olur.
Boş bundan bişey çıkmaz demeyelim hiç değilse baskı oluşturalım.
Arayanda aradığını yazsın bence. -
@yorgunsavaşçı adamları gıcık edeceksiniz hiç aciklamicaklar sonra
-
@lex-fori herşeyden bu kadar korkmayın yav çok aradılar hiç açıklamayalım mı diyecekler
Ben aradım mesela 2 dkk önce.
Yine aynı şeyleri söyledi beyfendi. Çalışmalar sürüyor bilmiyoruz vs.
Bende hep aynı şeyleri söylüyorsunuz ama daha önce gecesine açıklanan sınav 1 aydır açıklanmıyor elle tutulur bi sebebiniz yok mu açıklanmadıkca bir sürü dedikodu çıkıyor bu sınavla ilgili dedim.
Evet insanlar aklına geleni yazıyor itibar etmeyin başka sınavlarda var guy ve dguy dışında onlarada hazırlıklar var o yüzden uzadı dedi.
Bu hafta içi açıklanır mı dedim.
Evet olabilir dedi.
Birde artık mesai bitimlerinden sonra açıklanmaz diyorlar akşam veya gece de açıklanabilir mi dedim.
Evet açıklanabilir mesai dışında da mümkündür dedi. -
@yorgunsavaşçı bende aradım meşgul sürekli ısrarla düşürene kadar deniyorum
-
@t-robert-malthus
Bence olumlu bi hava var.
Geçen haftalarda da aramıştım samimi şekilde bu haftadan pek umut yok diyorlardı.
Bu hafta başka bi arkadaş daha aradığında bu hafta olabilir denildi.
Ben bu haftadan umutluyum açıkcası. -
@yorgunsavaşçı hadi işlh
-
Guy eğitiminde olanlar Nuri Üstatla görüşebilse aslında, onun bilgisi vardır mutlaka, eğitim grup başkanı
-
@wow yeri nerde derslere giriyormu
-
Ben iki sene önce aldım eğitimi, OECD binasında makamı, arada geliyordu derslere.. Oradakiler ulaşabilir rahatlıkla @umut-1-m
-
@wow hocam bn eğitimde değilim arkadaşıma söyliyeceğim inşallah gider.
-
@wow nuri üstat oradan ayrıldı diye bilitorum
-
Makam numaraları var gib de arkadaşlar orayımı arasak