2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks bizde bu şans varken AB ye girsek bile birlik dağılır.
-
@t-robert-malthus Dağılmadan uçmak lazım direkt işte
-
@shanks uçak düşer
-
@t-robert-malthus O kötü işte
-
Birinci ayımız kutlu olsun arkadaşlar inşallah daha nicelerini kutlamadan açıklanır da hepimiz bu stresten kurtuluruz.
-
@teslame Diğerinin rekoru 4 bunun ki 44 olmazsa iyi
-
Guy için diğer grupta bir arkadaş cuma günü açıklanacak yazmış arkadaşlar . Sizce doğruluğu nedir ?
-
Açıklaa artık açıklaa yeter yahu..!
-
@rdvnsrc42 Sıfır
-
@rdvnsrc42 dguy açıklanmadan guy un açıklanacağını zannetmiyorum.
-
@fthdmrr ıyi de önlisans mezunu aliyor diye biliyorum.
-
Ekime kadar açıklanır
-
@umut-1-m e açıklanmazsa neyse
-
Düşünmekten ders calisikmiyo. Artık açıkla yaa
-
ilk twit benden gelsin @gibsosyalmedya unutmuş olduğunuz dguy ve guy sınav sonuçlarını hala açıklamadınız. Süreç uzadıkça kurumumuzun prestiji sarsılmaktadır. En azından kamuoyunu aydınlatacak ufak bir paylaşımda bulunursanız oluşan bilgi kirliliğini ortadan kaldıracaktır. SAYGILAR... İSSİZ İİBFLİLER
-
Bunun daha mülakatı beklemesi var,sonucunu beklemesi var.
-
@nisan https://www.memurlar.net/haber/772085/
https://www.memurlar.net/haber/772861/ogm-2016-kpss-puani-ile-memur-alim-ilanini-iptal-etti.html?utm_source=headlinesMühendis alıyordu hocam Lisans puanı ile
-
Geçen hafta cuma günü gib te çalışan sıradan memur arkadaşımla sohbet ederken laf arasında sordum. Dguyla ilgili kurumda konuşulan birşey var mı nedir durum dedim. "Kardeşim imza atması gereken bir ustad izinli olduğu için bekletiliyor. Bayramdan sonra açıklanır dediler ama malum cuma oldu açıklanmadı bugünde açıklanmaz diyorlar. Haftaya belki açıklanır" dedi. O gün burada bazı arkadaşlar açıklanabilir diyordu diye kimsenin umudunu kırmamak adına yazmadım. Sadece kendi halinde sıradan bir memur arkadaşımla aramda geçen bir konuşmayı ıyi niyetle yazıyorum arkadaşlar. Linç girişimlerinizden uzak kalmak dileğiyle not: arkadaşım durumdan bilgisi olabilecek birisi değil sadece kurumda konuşulanı sordum oda söyledi sağolsun.
-
@maliyaz69 Ben de ders çalışayım diyorum da neye çalışacağımı bilmiyorum.Bu belirsizlikte neye çalışılır ki
-
@fthdmrr tamamdır. Affola