2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur 75-76 maksimum 77 de kapatır artık sınavlara gire gire doğru tahminlerde bulunmak zor olmuyor
-
@cesss hocam inşallah dediğiniz gibi olur ya 78 doğrum var yazılanları görünce kötü hissetmiştim.
-
@cesss ysk nın kapatma tahmini mi bu?
-
@toranj benim tahminim
-
Yarın inşaallah açıklanır artık bezdik be
-
@cesss 80 den aşağı zor gibi hocam sınav biraz fazla basitti
-
@pablomu mesela bi guy sınavı kadar basitmiydi geçen sene 77-78 lerle kapanan guy sınavı
-
@cesss hocam bir kitap aldim kutluay hocanın 4t ysk sadece onu çözdüm alandan 5 yanlisim geldi ama tabi millet ne yaptı bilemem gruplarda söyleyen yüksek söylüyor inşallah düşük olur tabi
-
@cesss hocam sanki ysk daha kolau gibiydi belki gygk olduğu için bana öyle geldi bilemiyorum ben dguydan 81 82 bekliyorum ama ysk da 90 doğrum var
-
@kortex hocam bu iptalin asıl sebebi 2018 KPSS sonuçlarının açıklandığı gün 2016 KPSS puanı ile duyuruya çıkılmasıdır.
-
@derya-senol evet kaynaklarla çalışan 4t vs iyi netice almıştır soruları osym hazırlıyor sizi tebrik ederim mülakatta başarılar ama 80 in altına inecektir maksimum 78 diye öngörüyorum , tabi değişiklikte gösteriyor mesela ben de dguy da 87 beklerken seçim müdürlüğü 83
-
@cesss sağolun hocam size de başarılar inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz
-
@cesss hocam dguy kac olur.Ysk 875 kisi dguy 600 kisi
-
Maşallah dguy başlığı altında herşey konuşuluyor.YSK ne alaka
-
@zenginmemur kardeşim inan onu bende tahmin edemiyorum sanırım sebebide 1 aya yaklaşmış olması 80 in altına iner ama
-
@mucize2301 hocam ysk üzerinden dguy kapatma tahmini yapmak için
-
Yaprak kımıldamıyor hala.
-
@shanks bu gidişle kımıldayacağıda yok.
-
@t-robert-malthus Avrupa Birliğine girse bu ülke yeminle boşalır ülke hele genç hiç kalmaz.
-
Alımın iptal oldu falan filan diyorlar. Guy alımı da mı iptal o da normalinden çok geç açıklanacak sabah erken kalkan bi şeyler bulup getiriyor