2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@fernando-reges aynen mülakata kalıp elenmek de var bubu düşünmek bile etkiliyo
-
@nisan estağfurullah hocam 22 Orman Muhafaza memuru önlisans istiyor olabilir.
-
Bugünde bitti ..açıklanmayinca kazanabilecegim ümidi de azalıyor nedense
-
@bydaler bu şarkıda benden gelsin https://www.youtube.com/watch?v=G4Ts-bL4QW8
-
@t-robert-malthus dostum zaten psikolojimiz yeterince bozuk. Sebebimiz olursun yapma.
-
bugunde bitti yine elde var 0
-
yazılı sınav sonucunu açıkla bari... sgk'yı geçecek bu gidişle..
-
@can-mavi hocam sizde pes ettiniz. açıklanmaz bu...
-
Resmen fazia
-
Bugunu de mutsuz ve belirsiz kapattik
-
bu saaten sonra bugünde açıklanmaz boş boş geçiyor günler
-
Durumumuz: https://youtu.be/tUgDmql5ASY
-
öncelikle beni topa tutmayın günahı vebali bana ait değil... bende duyumcunun duyumcusunun yalancısıyım yarın 16:00 kadar hiçbişey beklemicekmişiz. yarın açıklanmazsa perşembe kesin acıklanacakmış iki sınav birden puan var mı dedim duyumlarının arasında kesin bilgi olmadan söylem dedi...
-
@t-robert-malthus sağolun hocam bu bile hiç açıklanamayacağını düşünmekten iyi bir duyum en azindan persembe aciklanacakmis deyip dizi izlerim
-
@t-robert-malthus hocam eyvallah doğru olmasa da hoşuma gidiyor böyle söylemler bir beklenti oluyor heyecan falan,yoksa boş boş bekle çok sıkıcı :))
-
@t-robert-malthus teşekkürler kardeşim en azından kesin konuşmuyorsun bazıları kesin konuşuyor,aciklanmasa da canın sagolsun
-
@pablomu ,@ceks74 @bydaler inanın arkadaşlar bende sizler gibi sabah akşam burayı takip ediyorum . tükenmişlik sendromu içindeyim dguy acıklanmadı çalışamadan guya girdim guy açıklanmadı ahabugun aha yarın acıklanır dedim ne kaymakamlığa bakabildim ne yks ye zaten kızıdm yks ye girmedim. şimdi bir duyumcudan duyum aldım. sizlerle paylaşim dedim . bu süreç çok yıprattı hepimizi. çabucak biter bu çilede bizde yolumuza bakarız artık
-
@t-robert-malthus kardesim eyvallah sağolasın topa tutacak bir şey yok duyuma bile muhtacız artik
-
@olursaolur işlh bu gece açıklanırda benim duyumda patlar
-
@t-robert-malthus kardeşim keşke bu kadar takmasaydın ama takmissin paylasim icin sağol