2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@victory-carleone dediğim gibi iki sene önce Nuri üstat bakıyordu.. Uzman yardımcılarıyla arası iyiydi. Yeni grup başkanı kimdir, nasıl biridir bilemiyorum
-
@umut-1-m 03123873345-1330dahili aradığınız numara cevap vermiyora düşüp kapanıyor.Memurlar bizden bıkmış olmali
-
Duyumcu geldi hanım çok güzel iyi duyumlarım var 3 gün sonra açıklanıyor 5 gün sonra açıklanıyor yarın açıklanıyor hatta açıklandı seç beğen al.
-
tuğrul koçer'e göre çalışmalar bitti. takdir onay makamında,biraz daha sabır daha fazla uzamaz gibi görünüyormuş...
-
Nuri üstad sanırım başka görevde yer alıyor şuan. Fatih üstad egitim binasında sorumlu. Kendisi de çok cana yaķın yardımcı olacak birisidir.
-
Tuğrul Koçer forumda duyduklarını tweet atıyor çok güvenmemek lazım. Eski yıllarda nasıldı bilmem ama şu ara prestijini korumak için ucu açık tweetler sallıyor artık komik olmaya başladı. Korkuyorum şeşkaza ne zaman açıklanacagını tutturursa vay halimize
-
@ultras06 Nerde söylemiş hocam
-
@ultras06 onun bir halt bildiğini zannetmiyorum . çalışmalar bitmişmiş bizahmet bitsin artık 1 ayı geçti . Bizde biliyoruz çalışmaların bittiğini münetcim olmaya olmaya gerek yok ki
-
@mami1616 twitırda soylemiş.
-
@shanks okumak zorunda değilsin kardeşim ama olumsuz yorum yapma sonra duyum diye aranıyorsun
-
@kuşçubaşıeşref Olumsuz yapmadın ya espri yaptım
-
İnsanlar merak edip soruyor iyi kötü söylediklerini umursayan kitle var.
Burda yalan atıyor şöyle böyle demek bence bu yaşa gelmiş insanlara yakışmıyor.
İtibar etmeyip geçiniz madem öyle. -
@adnan-ötüken On kalsa 2 hafta önce açıklanıyordu.
-
Açıklanmazsa twitteri kapatırım diyen sonra kapatıp 2 gün sonra açan adama inanmam ben.
-
@yorgunsavaşçı ben twterden yüzüne de söyledim .
-
@ultras06 baktım goremedim de . Belki başkasinın twitine cevap atmıştir. Sag olun hocam
-
Dguy için değil guy için söylüyor Tuğrul hoca linç ediyorsanız dikkatli edin bari
-
Arkadaşlar bilgi değil ama bugüne kadar olanlara itinaben bir şey çıkardım. Yüksek ihtimal Gib de toplantılar salı günleri oluyor. Çünkü Dguy ve Guy listeleri salı günü imzalanıp açıklandı yazılı sınava kalanlar. O yüzden kurul yine dün toplanıp işlemleri bitirmiş olabilir. O yüzden çalışmalar bitti olayı dogru olabilir. Yüksek ihtimal dün salı günüydü, kurul yine toplantı işlemleri bitirdi ve onay makamı tamam diyince acıklanacak belki de.
-
bugün de bitti ve açıklanmadı.
-
@james-buchanan deme öyle ya daha çok var 16-17 ye