2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@t-robert-malthus Bu haftayı unut diyorum kendime ama kalkar kalmaz buradayım
-
@turinturambar Ya yorma insanı be kardeşim. Gelmiş mühendisleri devlet almıyor diyorsun. Mühendis adamın devlete niye ihtiyacı olsun, özel sektörde zaten iş bulabiliyor. Çok beğeniyorsan al senin olsun iibf. Tepe tepe kullan ama çocuklara önerme, hayatları sınav, ilan, mülakat stresinde çürümesin
-
@zenginmemur ne güzel bir sayıdır o 75 keşke benim olsa
-
@i̇lanbekleyenbiri bugunsaat 16 ya kadar beklemeyecektik. Yani bekleyisimiz yeni basliyor
-
@antoniogramsci özelde iş bulabiliyor mu? ahahaha çok komik
-
evet bugünkü dguy bekleme mesaisini bu şarkıyla kapatıyorum .https://www.youtube.com/watch?v=7meymCbFFfI
-
Benimde güncel tahminim 81 ile kapatacağı yönünde
-
@biriibfli tamam bekliyorum şimdi ismimi boşuna öyle koymamısım:(
-
@umut-1-m yapmaa
-
Su sonuclar aciklansa da artik @zenginmemur un kacla kapatir muhabbetlerini ve @James-Buchanan in surekli birilerini etiketlemelerini ozlesek ️
-
@biriibfli hocam inşallah 75 ile kapatır forumca mülakata kalırız
-
@umut-1-m insallah hocam
-
Saat 16 ya kadar mıydı? Eylül 16 mıydı?
-
bugunde yalan oldu gibi:(
-
Tedirgin bekleyişlerdeyiz sanki guy daha önce açıklanacakmis gibi hissediyorum. İlk ilanın geleceğini vmy ve guy diye bir gün öncesinden öğrenmiştik. Sonra guy yerine dguy görünce büyük heyecan aynı zamanda hayal kırıklığı idi. Şimdi dguy sonuçlarıni bekliyoruz, guy gelirse bir kısım dejavu olacak bana
-
ya arkadaşlar anlamadığım bir olay var bu kamuda tasarruf sadece maliye bakanlığındaki personellere mi var ? 3000 komser yardımcısı ilanı hayırlı olsun p 3 puanı 70 olan başvursun böyle kara kara beklemektense hiç olmazsa komser olup geçip gideriz
-
@hey Gibisi fazla
-
Acaba mülakat tarihleriyle birlikte mi açıklayacaklar ? Süreç bu yüzden mi uzadı ?
-
@t-robert-malthus komiser yard kazanmak düşündüğün kadar kolay değil
Sanırım 10 katı mülakata kalıyor 9-10 ay eğitim var sağlık açısından da 'eksiksiz' olmak gerek.. -
@i̇lanbekleyenbiri şuanki durumumuzdan çok çok iyidir bence . https://www.youtube.com/watch?v=88_ROBo4IVo