2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaşlar ben bakana menşın attım twitterdan hepimiz yazalım illa ki bu konu kendisine ulaştırılacaktır çözümü orda aramakta fayda var bundan sonra galiba
-
En azından iptal edilmeyecegini öğrendik,ve beklemenin bir anlami olmadığını..sıkıntı sıkıntı sıkıntı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@aroma Dostum süreçler uzadıkça söylentiler de çoğalır çok normaldir bu. Sayın Adnan Ertürk'ün vefatından sonra Kurumda bir boşluk var. GİB kolay idare edilebilir bir teşkilat değil, Rahmetli Adnan Bey iyi idare ediyordu gerçekten her anlamda. Bildiğim kadarıyla bir atama yapılmadı yerine, sorunların temelinde bu da olabilir. İdarecilerin Başkanlık mücadelesi dâhi olabilir bu süreci uzatan.
Merhaba dostlar hepinize, yoğunluktan ancak gelebildim meseleye bakmak için. Keza o arada da beklediğim teyit haberi de geldi. Bu nedenle gecikmemi lütfen mazur görün.
Öncelikle yukarıda alıntıladığım mesajın bir anlamı var. Oradan başlayayım söze. Bir hafta kadar önce yani o mesajı yazdığım vakitlerde bana bir haber geldi, Kurumdaki çeşitli sorunlardan dolayı sonuçların geciktiği, bunun sebebinin ise sonuçların bir üst makama sunulması olduğu söylendi. Bu nedenle soran arkadaşlara bu şekilde bir yanıt verdim. Keza bugün bir dostum daha bu konuda bana bilgi getirdi. Aynı şeyleri söyleyerek sürecin uzayışını izah etmesiyle ben biraz daha kulağı delik bir dostumdan soruşturmasını rica ettim. O da sağolsun beni kırmadı ve aynı bilgiyi teyit etti.
Süreç onay aşamasında dostlar. Sonuçlar hazır, listeler vs. neredeyse bir haftadır hazır durumda. Ancak süreç tıkanmış vaziyette. Sürecin bu koşul altında ne zaman sonuçlanacağı da sanıyorum muamma.
Konuyu haberleştirdim dostlar, çünkü konunun kesinlikle bir şekilde Sayın Berat ALBAYRAK beye duyrulması gerekli. Aksi halde süreç daha da uzayabilir.
Son olarak şunu da söyleyeyim sizi detaya boğmadan, detayları habere bırakayım; Şimdi birileri çıkıp da ''Sonuçlar bir yere sunulmuyor ki, yok öyle bir şey!" falan diyecektir. Ben şunu peşinen söyleyeyim, bürokrasi ve siyaset içerisinde 10'dan fazla yılım, memuriyette neredeyse 4 yılım geçti. Sınav süreçlerinin nasıl işlediği konusunda ki hakimiyetimiz zaten bellidir, bilinir. Şunu da bilin ki 3 teyit alana dek bu haberi yapmadım da kimseye söylemedim de. Yanlış bir beklenti oluşturmaktan imtina ederek emin olana kadar bekledim dostlar. O nedenle 3 güvenilir dostumdan aldığım teyit ettiğim bu bilgi doğru görünüyor.
Şahsi önerim twitter vs. yollarla Sayın Bakana bu durumu iletmek. Sürecin daha fazla uzaması herkes için olumsuz sonuçlar doğuracak çünkü.
Detaylar için haberi şuraya bırakıyorum dostlar.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.
...
Hocam anlaşılan o ki onay makamı Sayın Bakan? Nitekim Gib Başkanında bu kadar tıkanması olası değil diye düşünüyorum. Onay makamı Sayın Bakansa sıkıntı büyük sanki.
-
@murky @paretowilfredo, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@bitkin Normalde evet dostum şu anda Necmi Bey vekalet ediyor bildiğim kadarıyla makama ancak liste Bakanlığa gitmiş ve Sayın Berat Albayrak bekleniyor. Olmaması gereken bir adım lakin malesef çeşitli saiklerle bu aşamaya gelinmiş.
-
@paretowilfredo hocam Albayrak’a sunulması için ne yapılmalı ?
Bi öneriniz var mı ?
Ty olarak twitterda bi etkinliğe öncülük yapabilir misiniz ? -
Arkadaşlar bürokrasiyi özellikle bakanlıklarda çalışan arkadaşlar iyi bilir, eğer bir konu Bakan Beydeyse hiç kimse Bakan beye o konu ne oldu diye soramaz. Ne zaman ona vakit ayırmak isterse o zaman onaylar. Bakan beye sunulan konulara da kolay kolay vekalet edenler onay vermez. Yani kamuoyu oluşmazsa daha çok beklenir, hayırlısı.
-
Dostlar twitter etkinliğinden yanayız biz de. Bunun için evvela haber tabana bir yayılsın. Bir gün bekleyelim bence, sürecin nerde tıkandığı herkesçe malum olsun akabinde girişelim bence de bir etkinliğe.
Haberi sosyal medya hesaplarımızda da paylaştım, oralardan ulaşsın herkese, sonrasında organize olma kısmına geçelim dostlar. -
@paretowilfredo hocam ben de duydum bu haberi 3 4 gün önce ihtimal vermemiştim ama gerçekmiş. Emeğinize sağlık hocam. eğer organize olup da sonuçlar talep edilmezse çok bekleriz daha.
-
Arkdaşlar geçenlerde oluşturulan sonradan duzmece oldugunu dusundugumuz liste tam olarak ne zaman yayinlanmisti ? Yukarida zikredilen bir haftalik surec ile uyuşuyor mu?
-
Dostlar twitter etkinliğinden yanayız biz de. Bunun için evvela haber tabana bir yayılsın. Bir gün bekleyelim bence, sürecin nerde tıkandığı herkesçe malum olsun akabinde girişelim bence de bir etkinliğe.
Haberi sosyal medya hesaplarımızda da paylaştım, oralardan ulaşsın herkese, sonrasında organize olma kısmına geçelim dostlar.Bu çok iyi olur hocam en kısa sürede yapalım insaallah.
-
@paretowilfredo
böyle bir ekonomik konjonktürde bize ne zaman sıra gelir ki dostum? sağ olasın bilgilendirme için.teşekkürler. -
Bütün sonuçlarda biz İsmail Aslan'ın imzasını gördük. Sonuçlar yayınlanmadan önce başka daire başkanları da imzalıyor da, sadece yayınlarken sınav daire başkanının mı imzası görünüyor ? Ben gerçekten bir.şey anlamadım. Şimdiye kadar bütün sonuçlarda sınav daire başkanının imzası varken, şimdi neden gib başkanının olmaması imza sürecini tıkıyor ? Aydınlatır mısınız beni ?
-
Sağolsun arkadaşlar yazmaya başladı gelin hep beraber bakan beyi etiketleyerek yazmaya başlayalım. Daha sonra gerekirse tt alınıp ses getirelim.
-
@umut-1-m Aynen hocam hadi arkadaşlar sosyal medya hesaplarımızdan dile getirelim süreci haberi yayalım herkes katılsın bi an önce açıklansın şu sınav
-
tamam da benim anlamadığım konu şu. bu ilan için bakan onay veriyor. sürecin her aşaması için (benim bildiğim) bakana gidilmemesi gerekir. çünkü zaten alım için imzayı atıyor. ki zaten bu mülakat listesi. her aşama için en üst makama mı çıkılıyor.
-
@umut-1-m bence bu gün acele etmeyelim haber yayılsın kalabalık olalım ki etkili sonuç alalım yarın için saat kararlaştıralım
-
@futureguy hocam böyle bi uygulama yok normal koşullarda ama @paretowilfredo hocamın belirttiği aslında açık dile getirmediği bir durum var makam savaşı ve sayın bakanın gözüne girme uğraşı bi yerde. adeta bakın bakanım size sormadan iş yapmıyoruz gibi bir hareket bu. buna kurban edilmesin emeğimiz kabul edilir değil bu durum.
-
Etkinlik yapmak,bakanimiza iletmek guzel fikir ancak,ulke bu haldeyken ne kadar etkili oluruz bilmiyorum,her sey hazir ve onay asamasindan gecememisse bunca zamandir,hepimizin de gordugunden daha muhim isler var,su ulke ekonomisi duze ciksin da.. Etkinlige de destek olurum saat tarih muhim
-
Muhtemelen bakan bey yeni geldiğinden ötürü bakanlıktaki her konudan haberim olacak şeklinde talimat verdi. Daha önce de yaşamıştım buna benzer bir durumu farklı bir Kurumda.
-
@duyguuu37 o zman şöyle bir iki beklemek gerekecek :))