2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bu dguy'un 79 ile kapattığına inanan bir tek ben miyim ki Aslında bunda sınavın o civarda kapatacağını beklememin de etkisi var ama taa @sinek 79 ile kapattı yazıp sonrasında saçmaladığından beri kesin 79 ile kapattı bu diye geçiyor içimden, halbuki asla itibar etmem böyle şeylere.
-
@murky 79 beni şaşırtmaz açıkçası.
-
Offff liste aylarca bakanlıkta kalmamalı arkadaşlar yarın 21.00 dikkat çekmeliyiz Bakan İngiltere’den döndü bi yere gitmeden imzalar atılsın instagram fotolarının altı da boş sayılır madem dikkat çekicez..
Allah ım herrrr aşaması sıkıntılı ve yavaş olan bu sürece girecek ne günah işledik burnumdan geldi -
Bir sgk surecine dogru yol aliyoruz gibi tum emareler bu yonde,kpss puani dusuk olanlar ve dusunenler kpss ye hazirlansin bence,tabi sadece tavsiye zaman kaybediyoruz diyen arkadaslar vardi ondam dedim,bir tag da belirlesek yarin baslariz twitter da
-
@paretowilfredo umarım bizimki uzamaz. Bir de aklıma şöyle bir şey geldi. Uzun zamandır dguy alımı yapılmıyor. Acaba dguy merkez uzmanlık olduğu için mi bakanın imzalaması gerekli. Böyle bir prosedür var mı.
-
@futureguy Bildiğim kadarıyla yine şart değil dostum. Benim işittiğim gerekçe kadar @murky dostumuzun söylediği gerekçe de bu süreci beslemiş olabilir. Her ikisi de böyle bir uygulamayı ortaya çıkarıyor. SGK'da da 9.promosyon uzunca zaman Bakanlıkta bekledi ve yine benzer şekilde uygulama bu olmamasına rağmen böyle uygulandı. İnşallah o denli uzamaz süreç.
-
Arkadaşlar kurumların Basın Yayın müşavirlikleri basını, sosyal medyayı günlük olarak takip eder ve özel kaleme bilgi sunar. Önemli hususlarda çok fazla bir kamuoyu varsa özel kalem muhakkak Bakan beye bunu iletir. Yani yarın açıklanmazsa ciddi bir şekilde organize olmak süreci kısaltır. Bakan beyin gündemine gelirse konu sgk' ye döneceğini sanmıyorum ben şahsen.
-
Sgk direkt mülakat sonuçları değil miydi burada alt tarafı yazılı sonuç açıklanacak o kadar uzamaz bence
Uzarsa kazanan arkadaşlar 2022 gibi iş başı yapar.. -
@i̇lanbekleyenbiri mesele bürokrasideki tıkanıklık hocam. Yazılı, sözlü fark etmez. Ama ben de o kadar uzamaz diye düşünüyorum. Kaldı ki Sayın Berat Albayrak Bakanlığa hakim olduktan sonra her şey eski düzenine döner. Yeni Bakandan sonra bunlar çok olağandışı değil.
-
@paretowilfredo inşallah hocam. Emekleriniz için teşekkürler
-
#Dguysınavsonuçlarıaçıklansınartık hastag açılmış
-
@eemci son olarak benim tavsiyem ortak bir şekilde daha kısa ve daha anlamlı bir hashtag ile tweet atılması, ayrıca tag gelir uzmanlığı sınavını da kaparsa oraya giren de zannederim çok sayıda aday var daha organize olur.
-
@murky katılıyorum arkadaşım ortak ve çoğunluğun olduğu bir tag sesimizi duyuracaktır
-
Dostlar 4. bi teyit geldi sürecin Bakanlık aşamasına geldiğine dair. Neredeyse kesin bilgi diyebiliriz artık buna.
-
@kaimoğlan aşağı yukarı o vakitlerde bize ulaşmıştı
-
@paretowilfredo çok sağolun ya o zaman en gec cuma açıklanır bence
-
@paretowilfredo bu arada dguy icin mi bu bilgi yoksa dguy ve guy ikiside mi ?
-
14 Temmuzdaki avukatlik sinavi sonucunu ismail aslan imzalamis.Bakanin imzalamasi gerektiginden eminmisiniz ?
-
@paretowilfredo hocam bu kadro talebi de değil ya cimer etkinliği yapsak nasıl olur, söyle 5 - 6 cümlelik bir paragraf yazsanız onu yarın etkinlikte herkese cimerden yazmalarıni isteyelim. Direk Hazine ve Maliye bakanlığına gitmesini sağlarız. Eminim en az 50 kişi gonderir.
-
@paretowilfredo yarın açıklanır o zaman hocam siz ne düşünüyorsunuz