2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@walrass06 Dostum öyle bir nokta ki yarın da olabilir 1 ay da sarkabilir.
-
@eliff Her ikisi de Bakan beye gitmiş dostum.
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz
-
@paretowilfredo saolun hocam yarını bekleyelim artik...
-
Başkanlık sistemi bürokrasiyi azalatacak deniyordu hep ama hic bir etkisi olmadı galiba. artık kıytırık bir sınav sonuçlarının açıklanmasına bile bürokrasi engeli oluyor maşallah.
-
Yanlış hatırlamıyorsam bakan yıl sonu bütçe disiplinimiz daha iyi anlaşılacak demişti, rakamları açıklayınca anlaşılır fakat zaten mulakat ise başlama ilk mamaş ocak ayında bile olmayacak, belli. E bu neyin yavaşligi. Keşke buraları bi okusalar da şu sürecin sancısıni bir anlasalar
-
Vekil bey sirf yalakalık için listeyi bakana mi şutlamiş şimdi ? Memleketimin vay haline.
-
@enki dostum gerekli olduğundan değilde anladığım kadarıyla sırf bakanın gözüne girebilmek için vekil beyin listeyi bakana sunması durumu söz konusu.
-
@paretowilfredo hocam paylasm ve bilgiler için kendi adıma tsk ederim biraz da olsa netlik oldu
-
@paretowilfredo bilgilendirme için çok teşekkür ederiz.Ama bir an önce son bulsun bu süreç Twitter da etkinlik yapalım sesimizi duyuralim.Oldu mu olacak mı derken aşırı yıprandik.Ben bu bilgiyi okunduktan sonra ne yarın diyebiliyorum ne de cuma..
-
Benim anlamadığım bakan bey ne yapacak listeleri, 2000 küsur isim... düşünülüp muhakeme edilecek yok şöyle değil böyle olsun olsun denecek bi şey de yok. Bu zamana kadar personel daire başkanın imzaladığı listeler neden bakana gitsin çok garip.
-
Bakan tiviti atmış altına yazalım
-
@fridakahlo hocam liste ne zamn yayınlandı bilmiyorum biz guy sınavına girmeden okunmustu liste hazirdi
-
@mrnobody Allah askina inanmayın böyle şeylere insanlar nerden trolleyeceklerini şaşırmış durumdalar
-
@paretowilfredo hocam sizin paylaşım olduğunu bilmiyordum kusura bakmayin ama ben bakana gittiğinine dair bir bilgi almadim trol sandim o yuzden
-
@fatoss21 bahsi gecen liste GUY icin di hocam il il taban puanlari yazmis is guzarin biri, gecen hafta paylasildi DGUY icinde 79 yazmisti
-
@fridakahlo hocam benim bildiğim biz guy a girmeden dguy sonuçları hazirdi . Guy da bu hafta sonuclarin ama ne zaman yayinlanir bilmoyorum
-
@fatoss21 ikiside sonuclanmis yarin olsun hayrola
-
tşkler pareto aydınlattın bizleri bize düşen etkinlik etkinlik etkinlik . Gib bu sınav sürecinde sınıfta kalmıştır. Bunlar liste hazırlamıyrsa ben de bişey bilmiyorum . yoksa bunun başka bir izahatı yok hani kurul çalısıyordu sonuçlar belkide haftalar önce bitti yayınlanan liste belkide doğru tuğrul herzamnki gibi havaya konuşuyor etkinlik yapmayın sabredin bekleyin diyor bence bi bok bildiği de yok sadece koltuğunu sağlama almak için şirinlik yapıyor. bizler araftayız ne yapacağımızı bilmiyorz kafalar karışık bulanık . liste bakana gittiyse enişte beyin okadar çok işi varken bizi görmüyordur bile. bakan yardımcıları ne işe yarar onu hala anlamış değilim . hiç olmazsa önceden birokrasi geçte olsa işliyordu şimdi birokrasi işlemeyi bırak adım atamıyo. bu süreçte eldende bişiy gelmio yapacağımız tek şey etkinlik etkinlik etkinlik belki gündeme gelirsek umursarlar bi kaç kelam ederler
-
Acıklandı diyelim mülakat ocakda olur en az bunun icindemi etkinlik yapcagız?Ya bu ne kadar sacma bir düzen dershaneciler rantcilarda seviniyoki p48den 80 al tamamdır diye.A grubu bitti dershaneciler bu kesinlesti artık en basit en az maasi alan düz memur görunumle A kadro girenin kactigi vergi dairesindeki guvenlikcilerin guy olarak dusunukdugu bir kurum bile süreci bu kadar uzatiyorsa buda bizim şanssızlıgimiz.24 yaşında 2.üniversite okusam hayata kac sıfir geride baslarim bunun hesabini yapiyorum suan.