2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@t-robert-malthus bende hocalara deli oluyorum ya,bazilarinin kitaplarini almistim keske keske almasaydim,para kazanmaktan baska amaclari yokmus
-
@mrnobody o duyumcu ben oluyorum .hiç de beklemiyorum .önümüzdeki maçlara bakıyorum .
-
190 tweet atılmış sadece
-
@duyguuu37 Heryerde yazıyoruz hocam haberi olmayan illaki vardır onlara sözüm yok ama göre göre katılmayan birsürü insan var.
-
Katılım çok az maalesef, bende artık etkinliklerde bulunmama kararı aldım bundan sonra sessizce bekleyeceğim
-
@istatistikçik burada bile soru tartisirken duyum alirken nice insan vardi,onlar bile yok su an amac ne çözebilmis degilim:(
-
@lilith siz olsanız kurumun yerinde 9000 kişinin girdiği sınavları 190 twit atıldı diye açıklarmısınız yoksa süreci uzattıkça uzatırmısınız. süreç tamamlanıncada birkaç dallama cıkar burda yok itiraz edelim yok danıştaya dava açalım listelerle oynamışlar ben bu puanı beklemiyordum der . ısrarla o günü bekliyorum . la hemserim biz soruları unuttuk sen neyin derdindesin diyeceğim günleri özlüyorum
-
Bunu üzülerek söylüyorum ki bazı insanlar tweet attıklarında suç işlediklerini zannediyorlar
-
@t-robert-malthus Haklısın çok üzücü gerçekten 190 tweet 1kişi en 15 twwet atıyo demekki hepi topu 12-13 kişi katılım sağlamış komik gerçekten
-
Kardesim ben ayakta çay taşırken tivit atıyorum hadi be ama
-
İİBFli için 2018 kadar kısır,uğursuz ve lanet bir sene yok. Hem geçmiştekilere hem de gelecekte bu yola gireceklere ibret olduk yemin ederim ya! Yahu DGUY 38 gündür açıklanmaz mı? Yahu akıl mantık almıyor bunu , kabul edemiyorum bunu kendimi ikna edemiyorum , adamlar resmen belli sonuçları açıklamıyor bu nasıl iş. Yahu daha vahimi ne zaman açıklanacağı konusunda zerre kadar belirtti yok.
-
Guy da il soranlar akıl danisanlar,Dguy da 5000 e 6000 e gelir mi diye hem buradan ust uste yazan hem ozelden yazan sevgili Romalilar bu surec hepimizin nerdesiniz ya??
-
Birisi yazmıs mülakat tarihi sınavla birlikte açıklanabilirmiş hatta açıklanmamasının sebebide bu diye yazmış
-
@moonlight hocam bn yüksek kapattı gözüyle bakıyorum artik yani elendim
-
@moonlight emin misin? 2018 mi? ilan gelmediği yıl hatırlıyorum
-
@zenginmemur elenmek mi belkide sınava girmeyenler listede adlarını görecekler . Malesef bu süreç bana herşeyi düşündürtüyor.
-
Anksiyete bozukluğu olanlar bilirler,bazı kilit kelimeler hastalığı tetikler atak geçirirsin.Benim anksiyeteme sebep olan 4 yıllık uğraşım ve sınavlar,elendiğim mülakatlar.Buna rağmen kendi gözüme gözüme sokuyorum bu kelimeleri,akşamı acilde geçiriyorum.Bundan sonra ben de biraz geriden takip etmeyi düşünüyorum.Hakkınızı helal edin,tekrar herkesin emeğine sağlık.
-
Bebegimle ilgilendigim icin bugün katilamadim arkadaşlar sizlere katilan arkadaslara kendi adima cok tesekkur ederim süreç uzadıkça uzuyor malesef iyice umudum tükendi
-
@istatistikçik aynı durumdayız vesselam . biraz geride durmanın vakti geldi
-
@zenginmemur hocam normalde mülakat listesinden kaç gün sonra tarih belli oluyordu