2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
böyle saçma sapan işleyiş görmedim, taam mülakatların mantığı var da yazılı açıklaması da 40 günlere dayandığını ilk defa görüyorum..... kapatalım dükkanı artık, bu işler ibretlik hal aldı... neyse bakanlığın hedefi, emin olsun fazlası ile hedefine ulaştı...
-
Ben memurum dün öğlen yemeğe çıkmadan etkinliğe katıldım, dün banlandığım için bugün yeni hesaplarla katıldım ama 9-10 bin kişiden bu kadar twit çıkıyorsa bu iibf gerçekten hiçbir şeyi haketmiyor.
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@zenginmemur hocam normalde mülakat listesinden kaç gün sonra tarih belli oluyordu
Geçen yıl bayağı beklemiştik Guy mülakat tarihlerini Gibin sayfasına girsen görürsün
-
Personel daire başkanı Mustafa Çolak
0312 415 38 77
Arayan oldumu ?
Bu numarayımı arasak ?
-
Bende pes ediyorum kendinize iyi bakın inşallah iyi sonuçlar alırsınız
-
@karar O zaman kafada bu kadar baskı yoktu diye düşünüyorum , 2 3 ay ilan gelsin diye Twitter’da etkinlikte yattık kalktık , pat diye geldi tüm sınavlar tek bir aya sıkıştı , hepsini geçtim dguy bugün 38. Gün , sahan ne kadar uğursuz olabilir hocam
-
Geçen sene 4 günde açıklandı da noldu. Sınav 14 mayısta mülakatlar Eylül-Ekimde yapıldı. Süre uzun olunca Mülakata gitmeden sonuçlar belliydi.
Mülakat tarihleri açıklanır ve 1-1.5 ay içinde de mülakat olursa sıkıntı olmaz. Hatta bir öncekine göre daha iyi olur.
Erken açıklanmasının mı geç açıklanmasının mı daha iyi olacağını bilemiyorum. Sonu güzel olur inşallah
-
@moonlight o zamanı ne zaman dır bekleyenlerdendim
-
@t-robert-malthus hocam inşallah öyle bir seye kalkısmazlar.İhtimali bile korkutucu.Zaten kac dogru yaptik hangi sorular iptal gittikce saibede artacak gibi
-
@zenginmemur ben artık okadar emin değilim aynısını aile bakanlığının uzmanlık sınavında yaşadık . geçmişe dönük haberlere bakabilirsiniz
-
Bende artik burayi ve twiitter taglarini takip edip katilmayacagim,ciddi derecede psikolojim etkileniyor,ve katilim olmayinca sinir katsayilarim artiyor zaten 4 yildir psikoloji adina bir sey kalmadi,artik duyum arama etkinlik vs uzak dursam iyi olacak,hatta aciklansin birkac gun sonra haberim olsun o kadar yoruldum,herkesin emegine saglik,insallah herkes istedigi yerde olur,hakkinizi helal edin hos kalin:(
-
@cerkes46
Yazılı sınav sonuç Yayın Tarihi: 18/5/2017 - 15:38Mülakat tarihleri açıklama 04.08.2017
Haziran Temmuz gibi 2 koskoca ay geçmiş mülakat tarihi için, ne olacak bilmiyorum artik
-
@paretowilffredo hocam kulağınıza minicik
de olsa bir fısıltı geliyor mu? -
Eskiden duyumcular vardı iyi adamdılar emaneti olan şehri almaları vakti geldi artık
-
Ankara’dan kimse yok mu gidip kuruma sorsun. Yakın olsa Ankaraya gidip soracam iki kişi gitse emin olun bi cevap verirler
-
@köyün-ağası üstlere gidebilen varsa amenna ama alt kısımlardan alınan net cevap, "yayımla diyecekler yayımlayacağız" bunu duymak için gitmeye gerek yok...:(
-
@kuşçubaşıeşref haziran ayında bize bu ilamların geleceğini söyleyen bi arkadaş vardı hatta guy ilanının geldiği gün günün şafağında twitter a bakın demişti ve naci ağbal ilanı twit olarak duyurmuştu. Kim idi o babayiğit, d le başlayan bir rumuzu vardı, burayı okuyorsan duruma bi el at dayı...
-
@refik-soydam bir şeyi denemeden ne etki edeceğini bilemeyiz denemekte fayda var boş boş oturmaktan iyidir
-
@köyün-ağası oturarak yazmadım hocam.. ben böylesine tuhaf bir kurum görmedim... kim kime nasıl bağlı çözemedim... kusura bakmasın kimse, bu kurumun nasıl işlediğini anlayamadım... onun için artık bilmediğim deniz de yüzmem... kapıdaki güvenliğin içerideki amirden daha çok şey bildiği (ya da benzerleri) yer.... pes ediyorum... kimseyi etkilemek istemem ama ... bu yapıdan bilgi almak 4 yıllık lisansı yeniden okumaktan daha zor... denk gelirse, kapıdaki güvenlikten de alabilirsin, denk gelmezse personel müdüründen bile veri alamazsın.. çünkü ikisinin de dediği çelişebilir ve daha mühimi alttakini verisi daha sağlıklı dahi olabilir... hastahane gibi mübarek allah düşürmesin ama eksikliğini de göstermesin dedim oturdum yerime... Allah'ım herkese yardımcı olsun..
-
@fatihmavcu valla nerde o yiğit bir el atsın şu duruma