2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@umut-1-m hocam gecen birisi okumadınız dedi
-
Böyle böyle alışıcaz arkadaşlar , örnek dolar 5 tl olduğunda herkesin ağızından düşmüyordu ortalık yerinden oynadı şu an 6.40 herkes alıştı psikolojik olarak uyum sağlandı , sınavlar içinde yavaş yavaş alışıyoruz artık bi sabah kalkıcaz aklımıza bile gelmicek örneğin gümrük muhafaza içinde girdim onu bugün tamamen unutmuşum aklıma bile gelmedi
-
@hahamas tarim kredi nin müfettişleri de baya bi alıyorlarmis öyle duymuştum. Geçenlerde alim yaptilar hatta. Guy günü sinav oldu. Kpss de sinavi da 70 lerde kapatmış. Bir kac gune de açıklamışlar sonuçları.
-
Arkadaşlar bu gruplara üye olanlar profili düzenle den grup başlığı yok kismini seçerek dilerlerse görüntü kirliliğini ortadan kaldırabilirler.
-
@mrnobody aynen bir de göz alıcı bir renk seçilmiş bildiğin cırtlak göz yoran ve rahatsız edici. Bu rengi hangi kardeşim seçtiyse kusura bakmasın siyah beyaz olan vardı o güzeldi en azından insanın gözünü almıyordu. Gruptayım ancak direk yazıyı kaldırdım.
-
@zenginmemur Çoğumuz öyle malesef zaten işleyen bir piyasa olsaydı bu kadar insan memur olmak için bu çileyi çekmezdi.Şu an çalışıp şikayet eden,umut arayan,çıkış kapısı arayan insanlar biliyorum.Açıkçası çalışan da memnun değil çalışmayan da yalnız değilsin
-
Bu arada yanlış anlama olmasın memurluğu tercih etmezdi derken küçümsediğimden değil yol çok uzun ve engebeli demek istedim
-
@falanfilan böyle bir söylentiyi nerden duydunuz ?
-
bugün ettkinlik düzenliyormuyuz?
-
@t-robert-malthus evet
yine saat 12 de başlayalım -
@can-mavi ozman banlanan kadar devam
-
BUGÜN (SALI) ÖĞLEN SAAT 12 DE ETKİNLİĞE DEVAM EDİLECEKTİR, KATILIMIN SAĞLANMASINI RİCA EDERİM.
hazır ileti sadece kopyala yapıştır yapacaksınız yahu hadi
#GuyDguyAçıklansın
1.Devlet Gelir uzm ve Gelir uzm yrd sınav sonucu hala açıklanmadı
2.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti hala belli olmadı
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanlıgı @huseyinkarakum -
buradaki ve facedeki gruplarda yayalım arkadaşlar
-
@mrnobody bayag bi degil 8 kisi alindi hocam guy ile ayni gun oldugu icin puani dustu,yoksa puan acisindan oda iyi bir kurum,ayni aksamda sinav aciklandi,bende keske ona girseydim diyorum en azindan kazanmasam bile bu belirsizlik olmazdi
-
Oglen 12 de gorusuruz arkadaslar insallah bir ise yarar:( kolay gelsin
-
Yusuf Kaplan'ı da etiketleyebiliriz ilan beklerken yardımı dokunmuştu. @yenisafakwriter twitter adresi.
-
@istatistikçik işin açıkcası işimize yarıyacak herkesi etiketliyelim bi müslüman cıkıpta der da bu adamların derdi ney die
-
Bakalım bugün nasıl açıklamıycaklar.
Dün çok iyi açıklamadılar mesela .
Hayırlısı. -
@lindahl katiplik için mülakata gircekti
-
@falanfilan katiplik için mülakata gircekti