2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
İktisat ta Tahvillli bi soru vardi tahvilin fiyati faiz artar falan vardi şıklarda hatrlayan var mi
-
82 ile kapatır gibi ya yine her zamanki gibi 90 larda uçum 84-85 lere şükredeceğiz gibime geliyor
-
Yorumlardan 70 soruya bakabildim. 14 yanlış var. Sanırım 18-20 arası yanlış gelir benim
-
@moonlight aynı düsünmüşüz. Hatta ben cok takıldım soru da baktım olmayacak düz mantık yürüttüm. Belki de yanlış yürüttüm Ama dışsallık pozitif ise maliyet fayda dan nasıl büyük oluyor diyip o şıkkı işaretledim
-
@sdf sınav çıkışı arkadaşlarımda o soruya yanlış 2 şıkta doğru diyorlardi
-
bonservis : HAKLAR??
İdare-vergi mahkemesi sorusu ??
iç norç : KAMULAŞTIRMA yaptım??
İştiraklere veresiye mal satışı : ALICILAR yaptm?? -
@gannicus GİB muhakkak birkaç soru ile beyin yakıyor böyle
-
@uruk-hai ben zaten yanlış soru kaydı koydurdum arkadaşlar. dediğim gibi benim gibi düşünen arkadaşlar var mı diye merak ettim ki varmış. ptesi görüşücem. üstatlar ilgilenir artık sorunun akıbetiyle.
-
@elinor-ostrom evet kardesim
-
@moonlight alıcılar olmaması lazım yanlış hatırlamıyorsam soruyu. Alıcılar olması için ticari faaliyet ile alakalı bir borc olması lazımdı soru tam olarak öyle değildi sanki tam hatırlamıyorum da
-
@gannicus ticari mal satıyordu?
-
Gelir vergisi mukellefleri yillik gelir vergisi , muhtasar ve munferit beyanname verir kurumlar vergisi mukellefleride yillik kurumlar vergisi, muhtasar ve ozel beyanname verir .soruda gelir ve kurumlar vergisi mukelleflerinn vermedigi beyanname soruluyrdu die hatrliyrm.bu beyannamelerin disinda bi beyanname vardi .neydi hatrlamiyrm onu isaretledim.
-
Arkadaşlar ş tahvil faiz sorusunda ne yaptınız. Faiz ve tahvil fiyatı ters orantılı ama değişkenler yer değişince doğru orantı olmuyor mu
-
angrily , does/come
-
@tülaytan özel iletisim vergisi beyannamesi diye bi şık vardi
-
@moonlight alıcılar doğru hocam
-
@fatihmavcu tahvil fiyatlarıyla faiz arasında ters orantı var diye biliyorum o yüzden o şıkkı yaptım doğru orantıdan bahsediyordu şıkta
-
@olursaolur secimlerin yenilenmesi sorusu vardi 2 soru vardi yani
-
Hangisi gelir vergisi konusuna girmez diye bi soru vardı spor yarışmaları kazanan gelir dedim hatırlayan var mı
-
Hangisi 7/b hesabı değildir?faiz giderleri bide üretim maliyet hes vardı??