2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kuşçubaşıeşref soru kınamaydı hocam bile bile yanlış yaptım bende uyarıyı işaretledim yazı ile yapılması kınama
-
@kuşçubaşıeşref %100 kınama cevap kusur vardı
-
@falanfilan 2 ŞIK ARASINDA KALDIĞIM SORULARIN ÇOĞUNUN AMA ÇOĞUNUN YANLIŞ ÇIKMASI
-
Muhasebebde ozun onceligi
-
18.cornou-Bertrand ortak olan maliyet sıfır
-
@inflexible inşallah öyledir garanti baktığım sorulardandı
-
@inflexible aynen kusur varsa kınama , hal hareketlerini belirtiyorsa uyarma,, ki kusur var diyorsunuz kınama o zman
-
@kuşçubaşıeşref rahat olun hocam
-
@balans-etkisi hocam sizin adınıza üzüldüm
-
@inflexible teşekkürler
-
@moonlight aynısı bendede öyle hocam umudumu yitirdim bu sınavda çek sorusu kınama dönme temel haklar anayasa iptali maximum 1 yılmış 6 ay yaptım rahat 8-10 soru böyle gitti bi 10 soruda öyle gelir 20 yanlış çıksa sevinirim
-
@moonlight sanırım benimde,15 yaşında olması ile veli izni arasında kaldım veli izni yaptım, uyarma kınama gitti o da daha vardır. Bir de muhasebeden bütün kar zarar sorularıni çözdüğüm halde 100 maliyete göre %24 kar marj en son buldum
-
Arkadaslar iktisatta AVC nin grafiği vardı ne yaptınız?? azalarak artan dgişken falan diyordu
-
Arkadaşlar ayrılması gereken yedek akçe sorusunu ne yaptınız ? Ben 100.000 yaptım ayırması gereken cümlesini kullandığı için. Ayırabileceğini sorsa 40.000 olurdu sizce ?
-
@merve06 artarak artar maliyet olumsuz olacaktı
-
@wicksell evet 50. 000 yaptım ben de ayrılması gereken soruluyordu
-
@wicksell 40k doğrudur
-
@yasaklı 40 bin doğru cevap
-
@wicksell ayırması gereken ayrilabilecek bunlar aynı anlama gelir diye düşünerek 40bin yaptım ben
-
@yasaklı hocam bn artarak artar olması icin grafigin bukulmemesi gerekir yani orjinden cikna duz sekilde sanki grafik oyle degildi