2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi hocam eğerki soruda daha dikkatli olması gerektiği yazıyorsa cevap uyarma oluyor direk kanunu kopyaliyorum
A - Uyarma :
Memura, görevinde ve davranışlarında daha dikkatli olması gerektiğinin yazı ile bildirilmesidir.
-
@gannicus soruda phillps teorisinin şekillendiği temeli soruyordu galiba işçi işveren beklentileri yaptım emin degilim ama
-
@merve06 diğer sıklar saçmaydı
-
@fs, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi hocam eğerki soruda daha dikkatli olması gerektiği yazıyorsa cevap uyarma oluyor direk kanunu kopyaliyorum
A - Uyarma :
Memura, görevinde ve davranışlarında daha dikkatli olması gerektiğinin yazı ile bildirilmesidir.
Bir sonraki yorumda acikladim kardeşim , ilk yorumu görmezden gelin
-
@gannicus o soru iktisatın bence en zor sorularındandı işçilerin bekleyişleri şeklindeki şıkkı yaptım emin olmamakla birlikte
-
@merve06 ha aynen dogru. İtici ve işverenlerin enflasyonla ilgili beklenyiletileri diyordu bende o yaptım
-
@murky bı 76 da benden olsun
-
@ekmcg borçlu hesplr özel fon ve gyg alacklı hesap birikmiş amrtismn
-
@can-mavi Hocam sorular toplanadursun sizin tahminiz var mi kacla kapatir sizce?
-
@kaimoğlan 77-80 bandı gibime geliyor
-
@yasaklı 76 da olabilir. Sonuçlar açıklandıktan sonra çok güleceğim bu başlıkta, kurum sınavı 78 ile kapatan sınav 90 ile kapatacak öyle mi, yine aldı bi gülme
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kaimoğlan 77-80 bandı gibime geliyor
Hatta bana göre düşüğü olur yükseği olmaz
-
Her alandan 4 yanlış olsa ki bu bence çok iyi 16 yanlış yapar 84 olur bunlar iyi yapanlar için , 600 e doğru 78 lere düşecek sanırım foruma bakıldığında
-
''Sonuç olarak futbol sektöründe bir oyuncunun, bir emekçi olarak değil, katma değer yaratan bir aktif olarak düşünüldüğü görülmektedir. Diğer bir deyişle futbolcu bir emekçi değil "futbol oynama hakkını kiralayan bir sermayedar" dır. Bu sermaye aynı zamanda bir ekonomik değer olarak satılabilir de. Burada muhasebeleştirilen değer oyuncunun kendisi değil, lisansından kaynaklanan futbol oynama hakkından kulübü tarafından yararlanılmasıdır. Diğer taraftan bir oyuncunun aynı zamanda bir pasif olarak da değerlendirildiği görülüyor. Bunun nedeni kulübün oyuncu ile belirli bir dönemi kapsayan bir sözleşme yapması ve bu dönem için oyuncuya borçlanmasıdır. Bir yıldız oyuncu ile oynadığı oyun başına sözleşme yapmak son derecede ender görülen bir olaydır. Buna göre futbolcu muhasebesinin bu ilginç durumu bu konuda daha bir çok ciddi çalışmanın yapılmasını ve konunun enine boyuna tartışılmasını gerekli kılmaktadır.''
BONSERVİS = HAKLAR DİYEBİLİR MİYİZ?
-
Sizin amacınızı anlamış değilim Facebook da da çok kolay böyle. Kolay görülmedi ne yapmak amacınız @ysahin2
-
Uyarma galiba cevap not: bende kınama yaptım
-
@moonlight sonuna kadar katılıyorum, zor olsun 60 ile eleneyim kolay olunca herkes yapıyor, yanlış doğruyu götürmüyor. Şıkları eleye eleye soru cevaplanabiliyor. Bu mesela 18 agustostaki sınav soruları olmalıydı. İnşallah şaşırıp soru kitapçıklarini karistirmadilar
-
@merve06 rica ederim
-
@can-mavi Hayirlisi olsun yükseği olmasin hocam
-
Yazıları yeni okuyorum ilk iletiden başladım 90 ile kapatır altını görmez yaaa çok kolaydııı lafları üstüne sorulur konuşuldukça 78-80 ile kapatıra dönmüş iş millet hiç akıllanmıyor arkadaş :))