2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@wicksell 40 bin hocam ya bırakın şu saçma detayları
-
@zenginmemur artarak artar hocam malesef
-
@kuşçubaşıeşref nasip değilmiş hocam yapıcak bişey yok vakfın tek zorunlu organı genel kurul yaptım oda yanlış :(bazende şans olcak insanda nasipten çıkmışsa naparsan yap mümkün değil olmaz
-
@zenginmemur hayır hocam dikey eksene kıvrılıyorsa artarak artar , yatay eksene kıvrılıyorsa azalarak artar,, kıvrılmıyorsa sabit oranda artar
-
@maxmin niye hocam duz bir sekilde artmiyorudu orayi anlamiyorum Hatta tpl de azalarak artan bir bolum var
-
@moonlight anladim hocam bir yanlis daha geldi
-
@merve06 hocam öyle ayrıntıya girersen o soru sıkıntılı olur. Anlam karmaşasından girer. O zaman adam sorar, normalde ayırması gereken miii, o duruma göre ayırması gereken mi diye
-
@falanfilan o soruda 50.000 ile 40.000 buldum ama ayrılması gereken sorulunca sanki 50.000 oluyordu emin degilim ama çıkmış sorularda sanki öyle cözmüştüm. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
-
78-80 , altına imza atmak üzereyimmmm
-
Fesih olacak dönme değil hukuk sorusu SGK müfettişlikte çıktı aynı soru
-
@gmsmustafa amortisman ayrilirken neden ozel fon kullaniliyor ? Ozel fonu zaten araci satin alirken kullanmiyor muyuz ?
-
Çok yüksek kapatmaz 78-80 bandı en max sınır gibi duruyor 600 kişi için. Kpss'den daha zor sorularda vardı bence muhasebe şıkları çok çeldirici koysaydı daha çok patlatabilirdi
-
@gannicus dogrudur hocam çıkmış soruların çözümünde öyle bi ayrıntı görmüştüm sanki emin degilim ordan çözmeye calıştım sizinki dogru olabilir
-
600 kişi 70 barajını geçemeyebilir.
-
@balans-etkisi kesinlikle hocam nasipten öte köy yok
-
@maxmin sınavdan çıkınca iki kişi çok kolaydı en az 85 le kapatır dedi.bende sınav çıkış anketlerine göre 85 ise o zaman 75 le kapatacak diye düşündüm
-
Kaç kişi girdi acaba sınava bu da önemli
-
yanlış hesapladığının yanlış gelmesi neyse de hiç hesapta olmayanların yanlış gelmesi ölüm ölüm.. bkz. uyarma/kınama ,yönetim organı ,fesih, velinin rızası... liste uzayıp gidiyor:(
-
İktisat reel milli gelir 440 li cevap olacak
-
@moonlight hocam şu ergin sorusu cevabı ne
Hakimin erginin menfaatini tespit etmesi gibi bir şık vardı, menfaati olması lazım şartlardan biri ancak hakim bunu tespiti gibi bir olay doğru mu