2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@moonlight bi de hocam mesela hesapladın atıyorum 83 ediyor ama biliyor musun kesin 83 ???hiç ummadığın yerden yanlış çıkıyor haydaaa diyorsun
-
@victory-carleone altı üstü 3 5 soru tartışıcaklar hadi bir gün yetmedi ikinci gün her şeyi çok rahat halledebilirler. Daha önce guy u aynı gün açıklayabiliyorlarsa hemde iş günü olmamasına rağmen şimdi de açıklayabilirler. Anlaşılan işimiz keyiflerine kaldı
-
@voice valla dostum ben emin olmadıklarımı direk şüpheli diğer alacaklara attım direk saf katıksız 79 var 3-4 de şüpheli bakalım ben kadar şanslıyım , şüphelinin 2 tanesi de ne işaretlediğimi hatırlamıyorum akıbetim bu iki soruya bağlı olabilir
-
Yarın açıklanır gibi görünüyor keşke en son bu sınavı yapsalarmış .
-
@atkinson un dediği gibi gidin ders çalışın
( tabi o da nerden bildiğini söyleseydi bizde ona saygı gösterirdik ) -
@victory-carleone Yine mi toplanmışlar
-
@shanks ama bizim için değil
-
@hahamas hamas hocam ne zaman açıklanır?
-
@thorstein-veblen adamı bi tribe sokturmuyon hocam ya
-
@shanks onu bilmiyorum ama yoğunuz dedi
-
Benim girdiğim ilk kurum sınavı ve en geç açıklanan kurum sınavı oldu anlaşıldı
-
@moonlight sizin kpss puanınız kaç?
-
benim 82 doğru var gibi bizim için soruyoruz soruşturuyoruz. Ne zaman açıklanacak diye sürekli aramamız lazım arkadaşlar. Sonuç bu bende arıyorum benim olun farklı numaralarla arıyorum hemde bir kanaat oluşmalı ki bunu bekliyorlar oradaki üstadlara kadar gidebilmeli. kendim zaten GİB personeliyim taşrada. bizim için önemli olan açıklanması.
Saygılarımla..
-
Sgk da ilana çıksa , dguy sonucu olumsuz olsa bile çok koymazdı
-
@eliff 84
-
Bilsem guyla birlikte acıklancak derse gecer saatlerce kalkmam
-
@moonlight sizin gibi başarılı insanlar bile 79 80 se düşmesi lazım
-
cuma açıklanacak gibi duruyor,hayırlısı.tahmindir.
-
@george hocam numarası kaç acaba ?bi de ben arayım ...ben merkezdeyim
-
@eliff başarılı mıyım bilmem Hocam ama şanssızlık ve dikkatsizlik her zamanki gibi peşimi bırakmadı benim, ama dersimi aldım bu sınavı kıl payı ile kazanırsam kendimi bir daha risk grubuna sokmamaya çalışacağım inşallah çok ders aldım bundan çok