2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bernaberna bende b grubuydu eminim yanlısı soruyordu hatta önce doğruyu algiladim sıkları okudum bi graplik var dedim sonra baktım yanlısı soruyordu a yi işaretledim
-
Eski sınavlarda cok haber gelirdi yöneticiler olsun kurum içinden olsun şu aşamada bugün gelir yarın gelir diye .
Kuruduk resmen habersizlikten boş boş bekliyoruz. -
@voice imkansiz hocam kitlikta talep cok fazla olur
-
@ultras06 Kitlikta aslinda arz az olur
-
@ultras06 kesin durgunluk mu peki?
-
@enki Bence ikircikli olan 4 soru falan var
Pozitif dissallik sorusu
Mahkemeye verilen alacak sorusu
Engel egrisi sorusu
Grafik artarak axalarak artan sorusu
Son ikisinde soruyu tam hatirlayamiyoz.
İlk ikisinde sorularda yanlislik eksiklik var. -
@enki yanlisin var hocam.tavan fiyat politikasi basliklarinin altinda talep fazlasinin kitliga yol actigini okumaktan bıktik:)
-
@voice kesin hocam tartismasiz
-
Sorular gundem olunca tekrar soru listesine bakayim dedim taraf ehliyeti sorusunu hatirlayamadim.diğer şiklar neydi arkadaslar.
-
Arkadaşlar soruları tartışmayı bırakalım. Arayalım GİB i soralım ve forma yazalım
-
@ultras06 teşekkürler hocam sağolun
-
@hickskaldor bende de doğruyu soruyordu
-
@ultras06 Ezber yapmayin bana kalirsa.Cunku ikiside ayni sey.Bide kitliga sebep olan temel faktor arzdir.Bugun hicbir fabrika calismazsa kitlik olur.Basit dusunuyorum.Talep yetersizse durgunluk arz yetersizse kitlik.Talep fazlaysa enflasyon arz fazlaysa deflasyon.
-
@george 3 gündür arayalım diyorsun.hic aradın mı?hiçbir şey yazmamissin
-
Aradım daha uyanamamış bir sesle bilgimiz yok dedi
-
@enki Nacizane engel sorusu ile ilgili bir iki şey söylemek isterim. Engel eğrisinde düşük mal için eğri ya negatif eğimli ya da geriye bülümlüdür. Verilen fonksiyona 2. Dereceden oldugu için geriye bükümlü oldugunu anlıyoruz. Büküm noktasını düşük mal ile üstün mal arasındaki sınır olarak düşünürsek, büküm noktasına çizilecek teğet malın kişi için anlamsızlaştığı yeri verir. Bunuda denklemin türevini alıp sıfıra eşitlediğimizde bulabiliyorduk. Yanlış hatırlamıyorsam 125 net olarak çıkıyordu. GİB bütün bunları düşünerek mi sordu ? Eğer öyleyse bravo. Sınavın en kaliteli sorusuydu bana göre.
-
@baybatur dostum soru tartismak kotu degil kotu diyen kim..ama bazi sorular icin yanlis da israr etmek sacma bilmem anlatabildim mi.cevap kanunda acik bi sekilde yaziyorsa acip okursun.istesen de istemesen de cevap odur yani.50 tane ters takla da atsan aglasan da gilsen de kanunda ne yaziyorsa o.or:uyarma kinama.yazdiklarim genel herseyi uzerinize alinmayin.guy denemesi cozun vesselam
-
@ultras06 soru listesi nerede acaba
-
@busonolsun sayfa 120
-
@uruk-hai aradım arkadaş aramassam sormam ayrıca burda kendimiz için mücadele ediyoruz. Kimse kimsenin babasının oğlu değildir