2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks Guy sorularını hazırlıyorum
-
@robert-lucas, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi merhaba, bunlar doğrular mı? Geçmiş sayfalarda bulamadım, kusura bakmayın lütfen.
Hayır doğrular değil , benim cevaplarım da değil , 100 soruyu hatırlamak amacıyla yapılmış bir çalışma
-
beyler bugünde açıklanmayacak galiba en iyisimi bir kahve içelim kendimize gelelim belki açıklarlar...! Zor ama imkansız değil
-
@hahamas hamas hocam duyum var mı?
-
@can-mavi teşekkür ederim
-
-
Hocam 69. Soru Philips Eğrisi, 75. Soru Taşınmaz satış vaadi bi de 82. Sorunun cevaplarını sorsam forum karışır mı diye endişe ediyorum o üç sorunun cevabını ciddi merak ediyorum @can-mavi
-
https://m.youtube.com/watch?v=SW_ZcXDY6as
komisyonu ve telefona cevap veren arkadaşı anlatan en iyi video bence
-
Beklemek cidden sıkıcı. tuğrul bey bile gitti. En azından arada ses veriyordu sesimize
-
@wow, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Hocam 69. Soru Philips Eğrisi, 75. Soru Taşınmaz satış vaadi bi de 82. Sorunun cevaplarını sorsam forum karışır mı diye endişe ediyorum o üç sorunun cevabını ciddi merak ediyorum @can-mavi
- İşçi ve işverenlerin enflasyon beklentisi
75.Taşınmaz satış vaadi - Dağıtılan kar payı da olabilir başka bir şık da ama çok yüksek bir ihtimal dağıtılan kar payı
- İşçi ve işverenlerin enflasyon beklentisi
-
Artık sinir krizinden çıkıp uysal bir insan olmaya karar verdim arkadaşlar , önümüzdeki şu 4 gün gece gündüz kaymakamlık yardıracağım inşallah , DGUYun zıkkımın dibine kadar yolu var .. Beklemekle açıklansaydı şimdiye kadar çoktan açıklanmıştı , 5 gündür tembelliğime yanıyorum ah ah akıllanmam ben , neyse zararın neresinden dönersek kar
-
@moonlight zamanımızdan çalan her kimse Allaha havale ediyorum
-
Bakanımız Berat Albayrak yarın yeni ekonomi modelini açıklayacak. Bunla bağlantılı durumlar gelişmiş arkadaşlar. O yüzden şu anda bekletilmesi daha normal olabilir.
-
@secret bizimle ne alakası olabilir. Mülakatı beklemiş olsaydık tamam da hiç mantıklı gelmiyor bana
-
@secret, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bakanımız Berat Albayrak yarın yeni ekonomi modelini açıklayacak. Bunla bağlantılı durumlar gelişmiş arkadaşlar. O yüzden şu anda bekletilmesi daha normal olabilir.
Hocam gecikmenin bundan kaynaklandığını pek sanmıyorum.
Guy sorularını netleştirip baskıya yollayınca sanırım Dguy ile ilgilenecekler.
-
@umuttukenmez ben içeriği hakkında birşey diyemem. Ama gib de merkeze bağlı eğer şuanlık bakanlık yarını bekliyorsa gib de bekleyebilir.
-
@secret ya hocam, bu basit bir sınav sonuç ilanı. zaten mülakat tarihleri ilerleyen zamanda açıklanacak. bana pek mantıklı gelmiyor o yüzden. rahmetli Adnan Ertürk etkiliymiş demekki erken açıklamalarda, nur içinde yatsın diyelim.
-
@secret bizim iş devlet meselesine döndü
-
Taşınmaz satış vaadi tapuya şerh edilmiyor mu hocam? Philips sorusunu ben de öyle yapmıştım @can-mavi
-
@wow Verilmez